Lev livet du älskar

Mumsfillibaba..

Publicerad 2009-08-30 19:29:25 i Allmänt,

Efter en lång arbetsdag kröp jag ner i ett varmt bad med Andreas och massa badskum!
Jag har upptäckt att man bör kryddar till vardagen med lite barnsligheter för att den ska bli tipp top så här får ni min top 5:  
1 Badskum
2 Kenny Starfighter
3 Kinderägg
4 Disneyfilm
5 Andreas 
Dagens mumsfillibaba blev Tacos, åh damn vad gott det var, jag svullade nog i mig ett och annat skal för mycket, men det hör till!

Andreas har fått en ordentligt ryck med att vara nyttig och han är verkligen bra på att hålla det! så nu från och med måndag ska jag också kämpa, kämpa emot frestelsen! just nu håller jag på och skaffa valmöjligheter istället för att vräka i sig onyttigheter!

Grattis Valeria

Publicerad 2009-08-30 18:46:27 i Allmänt,

Fredag var ingen helt vanlig fredag, Valerie fyllde 18 och det firades med middag och Tegel, men inte för min del. Förkylningen gjorde sig påmind och sen jobba 06.15 dagen efter! Men Val jag hoppas din kväll blev redlöst rolig!

Fiffie ..

Publicerad 2009-08-30 18:37:43 i Allmänt,



I torsdags träffade jag Fiffie och gjorde egentligen inget särskilt men hade det otroligt mysigt. Måste jag förklara mer än carbonara, tjejsnack & skeda! :D  Det var precis vad jag behövde.

yesterday

Publicerad 2009-08-27 10:18:58 i Allmänt,

Idag ska jag inte anstränga mig  för att göra något!   

Men jag ska träffa den här ursnygga tjejen!



Igår var en ledig dag, men jag gick upp tidigt och åkte till huddinge för en kontroll. Sedan strosade jag runt på stan själv i några timmar tills Frida hörde av sig och ville åka till Täby där jag även träfade Tusse och Fanny! Det blev en lång trevlig dag i Täbban, med en massa kassar att fylla garderoben med.
Middag på Roma, mysigt med Natha, Frida och Madelén. Men aj min mage!
Men drömdagen avslutades med filmkväll hemma med Petra, Tusse och Yoggan och massa Glass.

Det känns svårt att få reda på dumma saker som den person man tycker mest om har gjort från en tredje part. Men det som känns värst är att det är jag som blir en bitterfitta ( har aldrig använt ordet förut) och skäller ut någon som jag inte alls vill vara arg eller besviken på. 
Just nu behöver jag att du kämpar lite extra! 


inte bara jag..

Publicerad 2009-08-24 23:44:33 i Allmänt,

Vi alla måste väl ha sådana perioder i livet då man inte får något gjort och ändå inte har tid över till annat. Man försöker vara duktig och höra av sig till vännerna, hålla ordning hemma, jobba på bra. Men vissa gånger funkar det bara inte,  hjärnan jobbar överhettad hela tiden men bearbetar ingen nyttig information. och under den perioden kan jag:  

1 bli irriterad på mamma för allt och ingenting!
2  få noll ork att svara i telefonen när en kompis ringer.
3 kolla på en person som pratar med mig, men jag förstår lika lite som om den skulle prata Ryska! 
4 bli irriterad på mig själv för att jag är inne i perioden, men klarar inte av att göra något åt det.

I alla fall är jag på väg ut ur perioden nu och nu ska vi se till de goda sakerna som fått mig att le idag . .

Solen sken när jag vaknade och jag tog en härligt lökig joggingtur, cyklade till jobbet i panik. och juste varför är det alltid så, att hur mycket tid jag har på mig på morgonen så blir jag alltid stressad och har ingen aning om vad väskan innehåller för att man slarvat ner något. Idag hade jag 1 och en halv timme på mig fram tills jag skulle cykla och ha god marginal att ta mig fram. fem min innan planerad tid för att åka kliver jag ut ur duschen. hasplar ihop allt jag ska ha med mig, sminkar mig snabbt och säkert jätte snyggt, låser dörren men får springa tillbaka in två gånger för att jag glömt saker. sen tillslut i dyblötthår med ingen marginal alls till att komma fram innan jag börjar jobba ger jag mig iväg. och det är ofta så, är jag Brain dead eller funkar man så?!
Ialla fall saker som fått mig le, fotbollsmatch på liv och död med tappra Ica vänner! Ett Långt och roofyllt bad med tända ljus och badskum! :) åhh vad alla människor borde göra det oftare !

Stört tack till Kenny Starfighter som förgyller alla dagar i livet!
 
Woollie Bollie! <3



                                                                                             

En ny era

Publicerad 2009-08-23 23:10:51 i Allmänt,


Äntligen en ledig dag och jag har gjort saker utan måsten! Andreas tipsade om en hemsida för att blir tränad och biff så nu börjar det. Det nya livet med fortsatt träningsvärk och så lite onyttigheter som möjligt, livet mot mönstring. Rensade upp på rummet och i garderoben så nu är det dags att bringa in det nya! Shoppa någon ledig dag efter löning i veckan kanske!?

 -Igår var det dubbel upp kräftfest.. träffade många av de mysiga människorna som jag längtat efter. Frajjs var länge sen jag träffade men Tusse och jag har inte hörts av på evigheter. och så Valerie som bott i libanon under sommaren VÄLKOMMEN HEM ! 

OC drömavsnitt, med norsk text dock, men vad gör man inte, det är ju trotts allt bara BÄST! 

Dags att sova och  förbereda sig inför den nya jobbveckan och den nya eran!  

Sov gott


i torsdags cylkade jag och Petra fram och tillbaka till Tommys! inte helt nyktra men vi lever iaf.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela