Lev livet du älskar

tiden går fort, men har vi kul då?

Publicerad 2011-01-28 21:24:39 i Allmänt,

mys vecka med lite jobb ändå, träning och mys i soffan med Andreas. men nu skulle det vara skönt med sommar eller bara vår och lite värme så man kan hitta på saker. tcker verkligen om att ligga och mysa och skratta i soffan, men sommaren har något extra att erbjuda då man kan välja själv om man vill ligga i soffan.
 Dock åker jag och andreas till italien om fyra veckor! Guld!! :D

fredag inte som planerat

Publicerad 2011-01-28 21:22:17 i Allmänt,

Skulle jag ha en kniv i min hand nu skulle jag inte tvek. inte en endaste gång. på att slica upp magen. ta ut innehållet & häfta ihop magen igen!

Att vara ledig är inte alltid avslappnande

Publicerad 2011-01-25 21:12:43 i Allmänt,

nej nu är jag trött på att inte jobba som jag gjorde förut. visst det är superskönt att vara ledig men inte när alla andra jobbar. Fan va jag har varit rastlös i dag. till och med städat garderoben. händer ju inte så ofta. ;) Fick till en träningsrunda och lagade god mat.  
Som sofia sa igår skulle jag dock bli en bra hemmafru och jag skulle tusan trivas med det typ jobba deltid. OM jag bara hade en hobby som tog upp hälften av tiden eller människor runt omkring som ville äta upp allt jag bakar!

<3<3

Magfucker

Publicerad 2011-01-25 21:10:07 i Allmänt,

har nu i några dagar haft en galen magknip. men det är för att jag är så jävulskt dumdristig och trottsig mot mina allergier. Men sedan mitt talk med Torkel så vet jag att det bara finns en väg ur det att skärpa sig. Acceptera och älska det jag kan äta istället. Det har gått strålande nu i två dagar, vi tar en dag i taget. Har även min älskade vän Sofia som är med mig och hjälper mig med framstegen.
Tack för middagen igår Fiffie, du är speciell och betyder otroligt mycket!


Söndag, Sol, Sköld och Solsidan.

Publicerad 2011-01-25 21:06:08 i Allmänt,

Mys söndag, vaknade upp bredvid en förvirrad Petra med lite färre hjärnceller och en tor panna och en Nöjd Frida och med en stackars besökare på soffan som inte hittade hem till berga. Ägg och bacon till Frulle och James bond på TV:n. En liten pommis ute i solen och kylan till täby C.
Sedan kom den lille underbare pajjasen och hämtade upp mig.

Sedan Söndagsfavoriten med god mat, soffmys och det bästa >>Solsidan<<.

Sa vi inte att det inte kunde bli mycket bättre än så här, ändå blir det det älskling! :D

Lördag med rackartyg

Publicerad 2011-01-25 21:00:08 i Allmänt,

Lördagen upp tidigt för mig och älsklingen för att jobba. Löpte på fort på jobbet och var en ganska neutral dag.
Åkte hem och power nappade i soffan två timmar innan det blev dags att förbereda sig för att åka till täbban och friffe. fan va jag är för optimistisk i många lägen. att duscha och fixa sig på 50 minuter är inte en höjdare men jag hann men så väl när jag står och väntar på bussen (lägg märke till att jag inte sprang till bussen denna gång) märkte jag att jag glömt helften av sakerna och fick vända hem och ta bilen istället, då skäggan-bussen gick två timmar senare. Ja lite vill man nog flytta från hålan. men bara lite!
Vilken helskön kväll det blev med tjejerna dock, som bjöd på en hel del förfriskningar, skratt & dans. Det hela slutade på Tegel och en Underbar natt med Petra och Frida.




       

Det godaste kan ha varit avokadon och skagenröran 4 på morgonen!

En ganska grå fredag

Publicerad 2011-01-25 20:54:56 i Allmänt,

Fredagen var en slö dag i soffan med mor, far och racklett. ganska mysig mat men inte helt säker på om det är så gott. Spelade sällskapsspel med Andreas och hans kompisar. Tyvärr var det en riktigt depig fredag bara sådär men jag gjorde mitt bästa för att hålla humöret uppe. Mina tankar gick till mina vänner och beklagar er förlust.



mat

Publicerad 2011-01-21 21:04:42 i Allmänt,

älskar att mata mig och laga mat. lagade egen pesta, mumma. Tydligen bör jag inte äga vita kläder, eller ja om man tänker efter inte ens äga kläder alls. Jag spiller verkligen vad jag än gör. har bytt kläder tre gånger idag. Ja men jag tackar ja för att det är mamma som tvättar för det mesta!

Fredagsmys

Publicerad 2011-01-21 21:02:12 i Allmänt,

Fredagsmys

Startade med mys på jobbet. ja så mysigt det nu kan bli i det kalla mejjeriet. men det kallas att ta vara på dagen. älskar faktiskt att loda runt på jobbet och små-driva lite med kunderna och hälsa på mina stammisar, som btw alla är lite bakom flötet. så vi passar bra ihop.
Men hur underbart var det inte då. att komma upp till lunchrummet och upptäcka att det fanns fredagsfika som jag äntligen kunde äta av. det har aldrig hänt förut. Lycka ända in i själen! det blev tre mumsiga chokladbollar som efterrätt.


Just nu sitter jag i soffan och smälter maten, Racklett och all glass jag bokstavligt talat tryckt i mig! ni som blir mjölkallergiker kan i alla fall inte klaga över vår glass. den är extremt god.

Onsdag - Bellosch på rätt sida jordklotet

Publicerad 2011-01-21 20:53:28 i Allmänt,

Bellosch hemma igen! Kul att ses min sjuke Kusin. Trodde det skulle vara varmt igen nu när solen sken så fint idag. tog desvärre vårjackan vilket jag tidigt skulle få ångra. Spenderat kvällen med att kolla på Film och laga asgod carbonara med Andreas. Helt en kelt världens bästa kille!

Tisdag

Publicerad 2011-01-19 09:38:09 i Allmänt,

Att ha sovmorgon ska man inte underskatta någonstans. men det blir så mycket bättre vid din sida Andreas.
Åt lunch på Max igår, släng donkens glutenfria i väggen Max here i come! :)

Myskväll hemma hos Frida. Tack underbara!

12 Guldskivor säger väl en hel del

Publicerad 2011-01-17 20:03:50 i Allmänt,

Att komma hem en Söndag kväll efter jobbet, bakis och sliten efter en skithelg på jobbet. Bänka sig i Andreas säng framför TVn med det kungliga programmet Solsidan på. Då jag alltid blir besviken en bakis dag som denna då jag alltid blir sugen på Pizza men inte kan bestäla någon blev jag sjukligt nöjd när min älskling gjort en svinigt God Pizza. Riktigt jäkla gott var det. Tack för en underbar Söndagskväll.

Helgen har flytit på, Fredagsmys med tacos, Mikaela Lindberg och Therese Lind. Ett gott skratt förlängerlivet!  

Lördagen var en riktig hetsdag på jobbet men kvällen slutade på topp på Tegel med Sofia, Mika, Andreas och en hel drös med människor. Vi ägde dansgolvet ja det gjorde vi! :)


Vecka 2 år 2011

Publicerad 2011-01-13 22:41:41 i Allmänt,

Livet fortsätter i rasande fart. men som man säger tiden går fort när man har kul.
det jag hunnit med denna vecka är att njuta av livet genom att sitta hemma i den utbäddade bäddsoffan på övervåningen med datorn i knäet och TVn på väggen. Tog en löprunda här om dagen har knappt hänt på 5 månader. varit ledig tisdag och onsdag då jag lökat sönder hemma och hos min vän torkel. skönt att ses igen bara du och jag min tok tork! Den övriga tiden har jag spenderat med min älsklings pajjas och bara haft det galet bra! 

Bokat en resa till Cervinia i 3 veckor. Den 27/2 drar alltså jag och Andreas till Italien för att rå steka i backarna och njuta i lägenheten vi hyrt!



På torsdag äts det ärtsoppa

Publicerad 2011-01-07 00:35:41 i Allmänt,


Haft en bra dag som bestått av att tjäna pengar.
Precis träffat Lüppert, Elsis och Elin i Elsas skjussta lägenhet. IHL tjejer, det här vill jag göra oftare!
fått hjälpa av Andreas grannar att gräva fram bilen.. haha bra början på grannskapen!
Sitter förövrigt i A´s säng och skriver. Därja!
Är sjukligt taggad på vad helgen har att erbjuda.

Dagens tips; Fastnar du i en driva med bilen, fortsätt inte att hästgasa så däcken gräver ner sig!

Something in the water

Publicerad 2011-01-07 00:25:57 i Allmänt,

Jobba hetspass och slita på ICA. Men just nu behöver jag varenda liten slant jag kan få så jag kan komma iväg till Alperna snart. Vill verkligen åka iväg och pka skidor & nu har andreas lovat att komma och semestra med mig. Dörja då var det bestömmt jag ger mig av om en månad kanske.
Due Date i Kista. Grymm bio, middag och sällskap men vet inte om det blir fler biobesök i Kista på ett tag. inget rasistiskt menat men det var lite annorlunda.  
Rapparkalja i Jake the Snakes lägenhet med Andreas och hans bröder. Det var kul att vara nykter och iakta spelet på hetsig fylle nivå. Så har man varit upp 23 timmar och ska sova några timmar innan det är dags att jobba igen. Men allt har varit värt det.

Jag trodde redan vi var högst upp men du slutar aldrig att imponera!!

Dagens tips; Aldrig kasta syltburken på golvet.

älskling jag tappade plånboken och spottade i dammen

Publicerad 2011-01-07 00:16:18 i Allmänt,

... det absolut bästa är att vakna vid din sida & veta att jag kommer spendera dagen med dig!


En ledig tisdag kunde inte sitta bättre med att dra sig kvar i sängen med älsklingen och sedan spela Mix Max och sjunga karaoke. Det är galet hur mycket jag trivs med dig min Pajjas! Skönt att avsluta dagen med Hockey i skäggan och sedan pasta carbonara i soffan med pajjasen! Kan man begära mer av livet?! NEJ :D 

Dagens tips; är skivan repig? använd tandkräm och putsa baksidan på skivan. Bästa i test som skivslipare på REA!

ill be watching you

Publicerad 2011-01-07 00:14:57 i Allmänt,

Vecka 1 bra början på året

Efter helgens slit att jobba tidigt och bakis så har veckan varit en bra, nej det vore fel att säga rehabilitering, men en bra början på året. Galet mycket mys med Andreas.. Måndags mys med Ellin calmernäs, fruktsallad & Glass.
Middag hos sofia i mysstugan med Sofia, Mika, Tusse, Petra och Valerie på ett hörn av kvällen. Underbart att träffa er alla igen. Jag tar den i tvåan!

Att somna bredvid dig är nästan det allra bästa jag kan göra..


HÖJDARE 2010

Publicerad 2011-01-02 20:12:09 i Allmänt,

2010 kan jag bara sammanfatta som ett helt otroligt bra och roligt år! Har så galet många fantastiska vänner. Familjen & Släkten är helt underbart bra!

  

Höjpunkterna från 2010 måste vara alla underbara personers galna 20 års fester. Våren och början av året hetsjobba, planera/boka resan, Studentskivor & mycket skratt. Sommaren som erbjöd mycket av TTTT, Sol&värme, Poolhäng, Peace and Love, chilla dagar vi kanalen, Sola, bada och Spåra. Underbara hängkvällar med tjejerna på olika ställen. Hetsjobba på Ica för att kunna göra mitt livs obeskrivliga resa med Torkel. Ett galet bra år men som ändå varit kämpigt och bjudit på gråt i floder på många håll. Men fått mig att göra beslut som stärkt mig grymt. Lonkan för ett år sen var inte den rätta lonkan utan hon har tillslut hittat hem! Har även hört att man ska inte ångra det man gjort utan det man inte har gjort! Och i år finns det inget jag ångrar att jag inte gjort! 
 Året kunde inte ha avslutats bättre. Träffade alla goa vännerna igen, borta bra men hemma bäst. Träffade en underbar pajjas som gör att år 2011 inte kunde ha startat bättre! Är redo att ge mig in på det nya året!   



2011 kommer bli ett galet bra år! Nyårslöftet är att göra detta år ännu bättre än det förra!!

 

     

GOD NYTT ÅR

Publicerad 2011-01-02 16:05:21 i Allmänt,

Haft ett dunder bra 2010 & den bästa början på 2011! 
Tack alla för ett super Nyår! Puss till er!
( inget tack till dig som sköt raketer på oss. du kan gå hem igen tack! )





Grattis till Bolaget

Publicerad 2011-01-02 15:38:18 i Allmänt,

ÄNTLIGEN 20 ÅR! DET VAR VERKLIGEN PÅ TIDEN SOM JAG OCH ALLA ANDRA HAR VÄNTAT, MEN NU ÄR DET SLUT PÅ TRACKASERIER OCH LANGNING TILL LINNÉA SOFIA ERIKSSON! HADE EN GRYMMT SKÖN LEDIG FÖDELSEDAG SOM BÖRJADE PÅ BÄSTA SÄTTET MED ATT VAKNA UPP TILL DEN GOASTE RÖSETN AV DE ALLA. FICK BLAND ANNAT EN BADANKA SOM ÄR EN VATTENTÄT RADIO. KUNDE DU GETT EN BÄTTRE PRESENT ÄLSKLING?! PÅ KVÄLLEN BLEV DET RÖJARFEST I SKÄGGAN, JAG HADE GALET ROLIGT OCH DE FELSTA AV ALLA MINA ÄLSKLINGAR VAR DÄR OCH KARAOKEN SPRUTADE UR HÖGTALARNA! 
TACK FÖR ALLA FINA SAKER VÄNNER OCH TACK FÖR EN SUPER DAG!  

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela