Lev livet du älskar

Phi Phi

Publicerad 2010-11-28 06:40:02 i Allmänt,

Det ar verkligen sjukt nar man ar ute och reser och stoter pa folk man traffat i australien och nya zeeland. Varlden ar bra liten.
Nu har vi kommit till Phi Phi var paradis O. Stranden. turkostvatten och barerna langs stranderna. Vi gillar det vi ser. Moa och Jerkan kom igar vilket var skit roligt. nu bor vi i ett stort rum alla 4 for 70 spann per natt! Helt okej!
Idag ar vi alla riktigt sletna efter gardagens gratis buckets och vattenpipan. det ar skont att det ar mulet och lite regnigt i luften.

8 dagar kvar vart fan tog tiden vagen! Njuter av varje sekund! :)




AOU NANG

Publicerad 2010-11-25 11:14:58 i Allmänt,

NU LAGGAR MIN DATOR OCH SKRIVER PA THAILANDSKA OCH DET ENDA SOM FUNKAR AR ATT SKRIVA MED STORA BOKSTAVER
חשע יקאקר ךןממקש םבי מחואקר ן אישןךשמג

JAPP VI NJUTER TILL TUSEN I AOU NANG
MASSAGE IGAR I EN TIMME FOR 50 KR INTE JOBBIGT ALLS! STRANDLAGE HELA DAGARNA LASA OCH BADA MED MIN NYA BADRING
LIGGER PA STRANDEN OCH FAR GRATIS LIGGUNDERLAG FARSK BANAN OCH ANANAS! JOBBIGT! GRILLAD MAJSKOLV KOMMER SOM PA BESTALLNING OCH DEN MESTA ANSTRANGNINGEN VI GOR AR ATT TA UPP PLANBOKEN
REGNET SOM KOMMER VARJE KVALL VID 5 AR VAR KLOCKA SOM SAGER TILL OSS ATT GA HEM OCH DUSCHA
RAKADE HAMNA PA HORGATAN HAROM KVALLEN INSAG DET LITE FORSENT
MEN ALLT AR EN UPPLEVELSE I SAG

IDAG HAR VI UPPLEVT ETT TILL MONSUNREGN ASKAN AR INTE NADIG FOR FEM ORE



Thailand som det ska vara!

Publicerad 2010-11-23 17:49:10 i Allmänt,

Full moon partyt hade kunnat sluta riktigt illa, det var en helgalen fest. med typ 15000 manniskor pa en och sammma strand. As oolt var det men det var tur att vi bada inte blev reslost fulla for allt hander verkligen pa den stranden. Laskigt. stotte pa en kille vi levde med i australien vilket var skont att ha en boddy guard!

Nu ar vi i Krabi, aou nang beach. bor super bra, ett rum innomhus med flakt, lakan, varmvatten, ingen besokare och med nagra steg fran stranden. haft tva hel skona dagar av solsken och lata dagar pa stranden! vi klagade lite over att det blev molnigt pa eftermiddagen idag tills vi sa aftonbladet och vadret hemma. -7 grader ;)
imorgon blir det en massage till vara omma kroppar som har burit pa 20 kgs vaskorna ett bra tag!

Vi solar for er alla hemma i kalla sverige!

 


Thailand - Koh Pangan

Publicerad 2010-11-21 09:41:11 i Allmänt,

Spenderat tva natter i ett riktigt ratthal. Bara en natt kvar sen ska vi tametusan lyxa till det lite med boendet. Jag gillar ratthal men det ska bli skont att bo i ett hus iallafall. vaggarna skalver, har en inneboende stor odla och man kliver nastan igenom golvet. Det ar lite spannande ocksa men tur att vi inte behovt spendera sa mycket tid i den! Men det ar det vart 30 kr natten!

Igar joinade vi poolpartyt pa coral bungalows. Galen fest med neonfarg och Buckets. Jo tack skont att ligga pa stranden idag och bara do. Lapa in sol och energi infor Fullmoon ikvall! Skulle ju inte pasta att vi har det sa jobbigt. :)

Nu kor vi torkel.

Koh Samui - Fran oversvamning till Strandlage

Publicerad 2010-11-18 11:27:26 i Allmänt,

Vi kom till koh Samui for nagra dagar sen, da mottes vi av ett dunder regnvader. Wtf tankte vi. Har haft en hel del regn pa resan nu. eller ja mer an vi vantat oss av thailand i alla fall. tydligen inte regnat sa har mycket i november pa flera ar. himlen oppnar sig pa tre sekunder och det oser ner. Det var oversvamningar pa vagarna har pa on. Kom till en billig och frash bungalow dar yatzy och smirnoff anda forgylde var kvall.

Men nu har vi haft nast intill stralande sol i tva dagar, vilket innebar strandlage. Det ar hel jakla underbart detta land. Bor nagra meter fran stranden och ater restaurang mat tre ganger om dagen. Ska verkligen inte klaga pa nagonting just nu! Har nog brannt mig idag & till och med det gor mig ingenting!

Forsta dagen i Koh samui



Resten av tiden = strandlage pa denna strand, jobbigt!?

Thailand

Publicerad 2010-11-13 15:05:23 i Allmänt,

Thailand part 1

Kom till bangkok for nagon dag sen och vi gillar det vi ser. Shoppat som tva gasseler pa gronbete! En ny ryggsack man kan dra pa hjul, ryggen sager tack. Har unnat oss fot och nack massage och manukyr och pedikyr! Hej thailand och  10 krs lunchen!
Jag har dock stallt in mig pa att ogilla alla manniskor jag ser. Vi kommer iaf aldrig mera promenera till ett stalle, utan det blir till taxi eller tuck tuck. vars forare jag dock ocksa hatar. Men nu ska vi snart ta nattbussen till Koh tao! Ser galet mycket fram emot det.



Tillbaka i Auckland

Publicerad 2010-11-10 05:13:08 i Allmänt,

Nu ar vi tillbaka i auckland och har njutit av storstads livet, sovmorgnar, Bio och god mat! Skont att vakna varje morgon och inte ha nagot man maste gora utan kan somna om och sedan ga upp och ata lunch. skickade hem en hel del saker idag (12 KG) for att ha vaskan hyffsat tom till thailand.

THAILAND!! Faan va Gott det ska bli! 

   
   
  

Gluten fri pizza ja tack!

Publicerad 2010-11-05 14:51:25 i Allmänt,

Ute kvall i Wellington precis tryckt i oss en hel del fyllekak och sitter och gottar oss pa internet. Snart ar resan pa nya zeeland slut vilket suger. Det ar aven sista kvallen med ganget fran var buss sa det blev os idag. synd bara att det ar for mycket desperata britiska man ute pa klubbarna. Vi har haft nagra underbara dagar med er alla fran bussen.

Kakade glutenfri pizza idag! Tack Gode Gud va gott! :D


 
   

  

  

 

 

     

 

Jet boating - jag borjar bli adrenalin beroende! Aj aj!

Publicerad 2010-11-03 06:38:35 i Allmänt,

Idag har vi antligen fatt sova till langre an 8 och inte behovt skynda oss till bussen. En hel dag ute i det fria. Det fiarde vi med att aka Jetboat i 80 km/h AS BALLT! Skratt attack hela tiden. det gick sa galet fort att kinderna fladdrade och man fick en del nervosa skratt attacker nar man akte slalom och nastan krockade med bergen och snurrade runt 360 grader! 
En del av detta ar min julklapp fran min kompanjon Therese Torkel Garmstedt!
Tack vannen det finns inget battre man kan ge Linnea i Present!



Norra On

Publicerad 2010-11-02 05:20:22 i Allmänt,

Sa just nu cruisar vi runt i en buss pa den Norra delen av Nya Zealand. eller ja den norra on som ar helt annorlund fran den sodra. Det ar vulkaner och kullar istallet for de stora bergen. Men fortfarande fantastiskt.
bussen gick sonder forsta dagen, sjalvklart. Vi har vandrat i diverse track med hangbrorar och tunnlar. creapy stuff. Det ar sa himla skont att bussen kor oss till stallen man ska se sa man missar inget. Vi kan ocksa dricka hur mycket vi vill och inte behova kora dagen efter. Sweet. Dock ingen kon kansla att bli bakfull mitt under bussresan, framforallt inte nar man bli aksjuk i vanlija fall. Men det ar det vart alla dagar i veckan!


Som sagt har vi gjort tva olika raftingar och imorgon ar det dags att aka jetboat och sedan lyxa oss med bastu och varmdusch. Har vart och handlat mat for nagra dagar. tonfisk och ris och majs. det ar vad som bjuds. Men nu hittade vi kottbullar till super pris. LYX. ska bli sa javla gott!
Mat ar Btw det mesta jag och torkel pratar om. Det blir en fet buffe nar vi kommer hem tror jag. :D

 


      

Vi har det verkligen as bra

Publicerad 2010-11-01 10:52:15 i Allmänt,

Vi har gjort de coolaste grejerna. blackwater och white water rafting uppdaterar bilder senare nu rinner verkligen tiden ut!

Jag har det verkligen as bra vill bara kunna skriva allt till er nu men det far bli en annan dag god natt! PUSS!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela