Lev livet du älskar

Alla <3 Dag

Publicerad 2011-02-16 22:10:10 i Allmänt,

Alla hjärtans dag som jag själv tycker är något man bör bojkotta. eller jag är lite dubbelsidig. Att köpa något är verkligen så passé. Vill inte ha en nalle eller en blomma på alla hjärtans dag. det vill jag hellre få vilken dag som hellst. Men jag vill spendera alla <3 dag med personen jag älskar!
Jag fick den bästa dagen på riktigt läänge! Tack älskling, du är den bästa! <3

tjenare mannen

Publicerad 2011-02-16 22:05:55 i Allmänt,

åh vilken månad, februari. tusen människor fyller år, eller ja hittills Andreas, Sofia, Moa, Jessica, Gabbi, Patrick sedan kommer ett gäng till. Men åh så kul jag har haft. Fira sofia med överraskningsfest och senare utgång på sportan! Andreas frades med god middag på oxentiernas och sedan hemma fest i stava. i helgen var det dunderfest på sportan för moa, jullan och jessica. Dels för att våra Fiji flickor äntligen kommit hem och dels för att ala tre fyller 20! GRATTIS!

Livet rullar på, jobba, mysa, träna, solsidan, andreas,vänner och Allergier. Måste bara få avreagera mig lite på skiten jag har fått. Jag hatar allergierna och jag hatar att det inte blir helt bra även om jag sköter mig exemplariskt. Vad vill man att jag ska göra, nå kan någon säga det. Är sjukligt trött på det. men är också sjukligt trött på att krypa ihop i en boll och gråta över allt och inget. Vad hände med att vara normal och slippa planera 24/7. Ibland skulle det vara lättare om vi slapp äta mat. men hur kul är det då?! Jag älskar ju mat, kunde ingen liten stackare som hatar mat fått mina allergier! Jag vill kunna äta det som smakar så sjukt gott. Men en dietist och naturläkare är på tapeten så nu ska vi ta tag i det hela. på riktigt!




 <3 DIG

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela