Lev livet du älskar

Bula Fiji vart har du varit hela mitt liv. Jag alskar dig redan!

Publicerad 2010-09-23 14:35:28 i Allmänt,

inte trodde jag att jag skulle klara av varme sa bra som jag gjort hittills. brukar fa krupp efter nagra minuter bara. Men nu landade vi pa Fiji. Kvavt som i sahara. men grymmt skont. far transfer till hostlet. eller ja mena hotellet. som ligger precis vid strandkanten med fina strapalmer, hangmattor, volleybollnat och pool. det enda man kan papeka ar odlorna som springer runt lite da och da pa rummen.

unnade oss en god middag med nagra coctails och en efterratt. Det ser ljust ut. fantastiskt ljust ut.
Jag smakade pa national drycken, Kava. en jordisk dryck. blev lite fnittrig och fumlig. . 
Alla manniskor ar galet trevliga och super mysiga. vill krama dem allihop. nu ska vi nog sova. kl ar halv ett pa natten har. 10 timmar fore er mina vanner. 
 

Har alltid drommt om att ata fran en san har lada! lycklig tjej nr 1

\
  
   

BRISBANE

Publicerad 2010-09-22 10:28:47 i Allmänt,

Shoppingdag i Brisbane efter att ha spenderat 18 timmar pa bussen. det gick mycket battre an vi trott. sov typ hela tiden men de visade ju film pa bussen och som vi vet sa somnar jag dirr nar det ar film pa TV.

Kommer sakna Australien. det ar ett helt fantastiskt land. ALLT ar verkligen grymt.

Har precis spisat en hallonkaka. gluten och mjolkfri. svingod. Undrar hur det blir med maten pa Fiji. det har verkligen varit battre mat har an hemma for mig sa det ar bra. men nu ar jag lite orolig for hur det ska bli. Frukt klarar man sig inte pa i det stora hela.

Imorgon bar det allltsa av. FIJI Moa och jessica! :D

Hors igen om nagra veckor. kanns inte som Fiji har sa mycket internet!

PUSS ALSKAR ER ALLA !

Sista kvallen i airlie

Publicerad 2010-09-21 07:45:34 i Allmänt,

igar var det sista dagen i airliebeach och sista kvallen med vara nya vanner! sorligt men vi hade en riktigt rolig kvall. Galet igen. hoppas de oppnar ett mama africa i sverige ocksa for det rockar garnet. ser fram emot att spendera 18 timmar pa en buss nu! KUL :D

snart fiji med moa och jessica! wiiiiieee! far aven tillbaka min Ipod imorgon! :)



whitsunday island 3 dagar ute pa sjon

Publicerad 2010-09-20 09:47:11 i Allmänt,

whitsundays rena rama paradiset. gillar det skarpt!
hade en underbar tid pa segelbaten. gillar att vara pa sjon. dock var jag sjuk/forkyld och fick en acklig lokallergiattack vilket drog ner mitt humor ganska mycket. Men om jag sager att vi haft en drom resan aven om jag madde daligt sa forstor ni nog hur bra vi har det!
 


  
 
     
      

Utgang i airlie beach

Publicerad 2010-09-18 03:43:06 i Allmänt,

Forsta riktiga utgangen i australien. faaan va vi borde gjort det tidigare. det var saaa javlans roligt!
lokigt som helvetet och allt som hor till nar man dansar och rock'n rollar utomlands.

idag ska vi ut till the whitsunday islands. kommer som med allt annat bli galet kul . ;)


SKYDIVE!

Publicerad 2010-09-17 10:43:07 i Allmänt,

Skydive kan ha varit det coooolaste jag gjort i hela livet! Helt sjuuuukt galet. har aldrig varit sa radd i hela mitt liv innan. och som de flesta kanske vet far jag panikskrattattack nar jag ar radd eller nervos. vilket kanske var bra.

ni vet att man alltid drommt om att vara en fagel. jag var som en havs orn dar uppe i luften!! det friafallet var sjukt. sjukt! men anda skont.

ni far se filmen pa mig ngn. HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAH tank er mina stora kinder i 200 km i timmen. de sitter inte riktigt dar de ska!





airlie - himmelriket ar nara

Publicerad 2010-09-17 10:24:07 i Allmänt,

jag trodde inte det skulle kunna blir varmare eller battre. men just nu har vi akt upp till det tropiska klimatet och man svettas av att bara vara. har aldrig varit med om detta. just nu ar vi airlie beach. kom hit imorse efter att ha akt buss i 10 timmar. det var riktigt oskont. inget fel pa bussarna men crap att inte kunna sova skont. har legat framfor lagunen och spelat beachvolleyboll idag sa jag ska egentligen inte klaga.

antligen har vi tvattat vara klader. allt luktade skit. efter tva veckor blir det sa! galet att har vart borta i tva veckor och det ar hur lang tid som helst kvar. sa det ar ingen mening att tycka synd om mig.

skit konstigt sa stotte vi pa malin holmberg fran tibble idag. galet galet. sa ikvall blir det partaj i airlie med hennes gang och vart gang. har hangt ihop med tva fransoser, en iralandare och en tysk. galet mysiga mannsikor.

om en vecka ar vi pa Fiji med Jessica och Moa! wiiie!





GALET I aUSSIE!

Publicerad 2010-09-13 08:58:59 i Allmänt,

AHHH VI HAR DET GALET BRA. SOLAR BADAR. PARTAY PA STRANDEN. KO0MMER UPPDATERA MER BILDER SNART HAR BARA EN MINUT KVAR AV GRATIS INTERNET!

har tappat min Ipod. bra jobbat!
har festat pa stranden. check.
sett hajar, skoldpadda, valar, delfiner, ormar, leguaner, check.
frasher island. alla som vart dar vet hur galet bra det ar! Check
svepa goon 4.4 liter for 75 kr. check
surfing. check
sova i talt. check
solnedgang. check
soluppgang. check

fan va svart det ar att beratta allt som hander. det ar en hel del. kan inte beskriva mycket med ord. alla intryck gor min skalle snurrig. japp det snurrar i min skalle mer an vanligt.

ha det awesome hemma. sitter just nu i bikini shorts o linne och kl ar halv 6 pa kvallen. jag tror till och med det rinner lite svett pa ryggen! HAHA

imorgon ar det dags for skydive. jag ar inte lugn alls over det sa jag sager sa har trevligt att lara kanna er. ta hand om berga! ;)

Puss pa er alla. alskar er!



    

Byron Bay

Publicerad 2010-09-09 08:39:47 i Allmänt,

Gaaah vad datorer hatar mig. jag gor sa att datorn laggar pa mig! skrev massor men allt forsvann! ni far en lite kortare version istallet.
Byron Bay ar ett knasigt stalle. kom hit igar tidigt pa morgonen med buss. det ar en riktig hippie stad. ni ska fa detaljerna nagon gang. men det konstigaste ar att vi satt och snackade med nagra igar och drack lite goon. (btw ar vi helt fuckade med somnen. tror jetlaggen kommer nu.) iaf sa borhar en kille krossa sitt gras i en maskin och rullar en joint. har inte riktigt kannt den smaken forut. men det luktade skit. haha det vara bara en lite sak.



 

   

Australien, Spot X Woolgoolga!

Publicerad 2010-09-08 03:27:31 i Allmänt,

Sondags var vi pa bondi beach. det var galet fint. en strand mitt i stan liksom. det var varmt men blastigt. jag var i och badade anda. torkel satt med collegetrojan pa. nattbussen till woolgoolga gick bra men man sover fan aldrig bra pa bussar.
Nu har vi varit pa surfing lager i woolgoolga tva dagar. det kan vara det basta att surfa. det gick bra for oss bada. stog pa bradan manga ganger. stallet var grymmt chill. det ar chill overallt ingen hets stress. bara chill. chill att surfa. chill vid brasan. as god mat. bo vid stranden. chill med skunk goon. australiensiskt vin. smakar skit. men 4 liter kostar 80 kr sa man offrar sig. allt gillas alot.  
haha ja jag och torkel prata Engelska med varandra nu. vi kommer pa oss sjalva ibland. men det ar typ bra att vi goret sa man blir van. forovrigt klarar jag engelskan ganksa bra. 

den 14 sep har jag bokat skydive!!! HAHAA tank pa mig da!

   

      
    
     

Halsningar fran sydney!

Publicerad 2010-09-05 03:17:55 i Allmänt,

Hejvanner. Sista dageni sydney idag.tro det eller ej men det ar sool! va ska aka till bondi beach.
ikvall gar bussen mot Woolloolonga. en 13 timmars fard! sweet. surfing camp here we come. igar kvall var det chill pa hostlet.

PUSS

                   

SYDNEY HERE WE ARE!

Publicerad 2010-09-04 06:42:09 i Allmänt,

har har ni mig sydney. sitter just nu inne pa travel bugs. free internet. ja tack! det regnar i sydney. sedan dagen vi kom. det hade varit fint i 4 veckor. sedan ar vi har i tre dagar och det ragnar alla dagar. kanske ar det sa for att vi ska ha manader av soool! tycker inte synd om oss.

resan hit gick bra. men jag har ont i fotterna av att ha vandrat i regnet 2 timmar med ett antal kila pa ryggen och magen. och gar dagen av stadsvandring. japp ser ut som en riktig lodare med det ar val det man vill kanske. har sett opera huset och darling harbour. aven shoppat de forsta sakerna. jag njuter av skunkiga hostels. utan el och varmvatten. dushade i iskallt vatten igar morse. men ikvall blir det varmdush. kingscros ar verkligen pundar och hor gatan. det ar dar vi hanger.
Torkel njuter nog inte lika mycket av dalig somn och skunket. hoppas jet lagen lagger sig snart.

uppdaterar med bilder snart!

Alskar er dar hemma!

Hej då Sverige...

Publicerad 2010-09-01 11:20:07 i Allmänt,

Jag sitter typ och skrattar. heeeelt galet. så nu har man röstat för första gången. det blev nog bra. åker om 20 min :D väskan vägen 9,7 kg det ska man nog klara av. har laddat upp med 1,5 kg godis. kanske håller i 22 timmar. ja vi ska flyga i 22 timmar. nutts!

hej då alla nära och kära. kommer sakna er. garanterat. bli inte ledsna om vi inte hörs dock. ni vet hur jag är hemma och nu är jag på andra sidan jorden. men håll er uppdaterade på resedagboken användarnamn torklonk  det är alltså nu jag ska på mitt livs resa. TAGGAD !



3 månader med dig baby!

jag har det bra nu mitt liv rullar på

Publicerad 2010-09-01 00:15:50 i Allmänt,

just nu sitter jag nere i soffan. med en skrikande mage som inet har fått mat på säkert tolv timmar. bajs. dagen har liksom flytit på. då glöms det lätt bort. tyvärr. så jag ska nog gå och laga något riktigt gott. kommer ju typ leva på ris och kyckling en bra tid. men det gillas det med. charmigt. laddar ner en sjuhelvetes massa musik. men det finns ju liksom inte något stopp med mina 32 GB :D AWESOME!


mohahaha 3 år sedan

Linnéa klarar det utan Fatboth!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela