Lev livet du älskar

...

Publicerad 2009-11-29 00:45:28 i Allmänt,

""Hans mun var inte försiktig - det fanns en helt ny skärpa och desperation i hans läppars rörelse. Jag låste fast ena handen runt hans hals, och mot min plötsligt feberheta hud kändes hans kallare än någonsin. Jag darrade men inte av kylan.
Han slutade inte kyssa mig. Det blev jag som fick avbryta för att hämta andan, men han flyttade bara läpparna till min hals. Triumfens ögonblick var svindlande fick mig att känna mig allsmäktig. Modig. Mina händer var inte ostadiga längre, och den här gången lyckades jag enkelt knäppa upp hans skjorta. Mina fingrar gled över hans perfekta, iskalla bröstkorg. Han var för vacker. vad var det för ord han hade använt? Outhärdigt - så var det. Hans skönhet var omöjlig att uthärda.""

Klant

Publicerad 2009-11-28 01:10:23 i Allmänt,

Hetsigt på jobbet idag, skulle inte klara av det utan mina fina vänner där! Tack Sanna, idag gjorde du min dag! :) Kunderna är ju också bra att ha men i en rimlig skala! Jag vill inte behöva stå i kö genom hela butiken! Galet!

Middagen blev på Gyllenefågeln med Tusse, Valerie Sofia och Mika. trevligt. mysigt. skratt!
Guldkornet blev Blockchokladfondye med mamma och pappa framför Love Actually som jag och pappsen alltid kollar på så här i juletider. Nu är det nära till jul. Snart bär det av till London och Norge! :)
Självklart finns det inga felfriadagar i Linnéa Sofia Erikssons Värld. Ibland blir jag riktigt trött på det, men man kan inte annat än skratta. Tappade min en vecka gamla fondation i golvet idag. bra gjort. bara punga upp igen!



Saknar stämningen här dock!

köra bil..

Publicerad 2009-11-26 15:02:07 i Allmänt,

Mår lite bättre idag, the ship is back. Blev lite irriterad för att det är helt omöjligt att köra bil mitt på dagen. Då verkar det som att alla 70 plussare ger sig ut på vägarna för de vågar bara köra när det är lite trafik. Jag är ledsen men ni kan inte köra bil, så är det bara! :)

Nu ska jag ta fram adventsljusstakarna! mysimys!


Värdelös dag

Publicerad 2009-11-25 20:50:18 i Allmänt,

Dålig sömn, baciller, jobba, grått och trist. Känns som om den här dagen har varit helt värdelös och väldigt bister. Jag har varit ett riktigt vrak! Ett vrak som ingen vill dra upp från havsbotten! Imorgon hoppas jag att allt bara varit en dröm, att vraket blir ett fartyg igen!





Personalfest

Publicerad 2009-11-23 21:38:20 i Allmänt,

Lördags var det upp tidigt för att jobba, såg framför mig en lång dag. Klantade till det en hel del. Ramlade ner för lastkajen. men jag r som spiderman och landade på fötterna! :) På kvällen var det personal fest. GJorde iordning mig hos Lisa innan vi gick till föret hemma hos Helena. Jag tror jag började lite tidigt och hade en lite för stressig dag för att äta. Tog första glaset vatten innan bussen. Bussen tog oss till Ullna golfklubb. Riktigt nice drag måste jag säga. Men det är nog inte många som kommer ihåg något om kvällen :D 10 poängaren går till Kristin och Lisas sång. han som spelade på middagen får också en tia men av en helt annan anledning. ett gott skratt. Skvallret sparar vi till Ica, för som alla vet så sprider sig allt snabbare än ljusets hasighet där ;) Det finns många nominerade till dansgolvets kung och drottning, men priset till fullast var inte svårt att välja ut!









Snabbis till täby.

Publicerad 2009-11-23 11:01:37 i Allmänt,

Fredags efter jobbet åkte jag och karin spontant in till täby för att shoppa kläder till personal festen. Vi åker in vid fem och går och strosar lite grann fram till att vi märker att klockan har blivit tio i 7. Ingen av oss hade köpt någonting. Jag springer till Vero moda för att köpa ett linne jag tittat på, sedan sprang jag till make up store för att köpa en fondation. Man kan tro att det räckte för mig att köpa det, men jag hatar mig själv ibland för att jag är så lättlurad och det måste synas på mig. På vero moda, Åh det här linnet är fint,
- vill du inte köpa ett par örhängen till
- nej tack jag har ett par. eller ja men åh de var snygga.
- Ja och du kan ha de till vardags och till fest och de är prisvärda.
- okej då!

Make up store.
- jag tar den här fondationen.
- okej har du fondationborste.
-nej det har jag inte.
så fick jag en lång predikan om varför man skulle använda en sån.
- Men okej jag tar en sån också.
sista stoppet blev H&M för att köpa nagelack!

Men asså fan vad dålig jag är på att säga nej!! Och min kissblåsa måste vara den minsta och konstigaste. Men det är en annan historia!

Puss






new moon..

Publicerad 2009-11-20 03:30:09 i Allmänt,

Japp, det bar av till Vällingby idag för att se dubbelsuccen twilight och new moon på bio!
Galen publik!! Älskade allt med kvällen. Filmen new moon = ett måste! Sorg, Gåshud, ilska och orgasm genom hela filmen, right Lisa! -alla var så mycket snyggare i den här filmen, inklusive Bella! men jag tror fan det är förbjudet att vara så sexig om man är 92:a. Fy Taylor Lautner!

Ska se den igen inom snar framtid!

     





work

Publicerad 2009-11-16 23:21:43 i Allmänt,

Är det okej att älska sitt jobb?! ^^

Idag har jag skaffat nytt abonnemang och ny mobil! Det känns riktigt bra, men välsigt läskigt och vuxet att ha ett abonnemang som står på mitt namn och att räkningarna kommer direkt till mig varje månad. nu ska jag sova, riktigt gott, imorgon blir det mys dag med Lisa och Arlen! My Birds!

exakt 73 timmar kvar!!!



2006<3

jota?!

Publicerad 2009-11-15 22:45:55 i Allmänt,

En dag helt i min egen värld! Har inte gjort ett jota! "Klapp på axeln"!

XOXO Gossipgirl !



Jag överlevde fredag den 13:e..

Publicerad 2009-11-14 14:28:44 i Allmänt,

Lugn dag, ledig dag. Ska snart baka mer av mitt goodilischious bröd. Var i Arninge med Mammsen och Pappsen, mamma och jag går och kollar runt lite i butiker medan pappa hela tiden ligger några steg för, något stressad, som vanligt när man ska handla med pappa. Det visar sig att det är slalom på tv kl ett. oh det gick i snitt 110 hela vägen hem.
Köpte två par stövlar.. riktigt najsiga så nu har alla äckliga halvtrasiga skor åkt ut i soptunnan. ja nästan alla.  
Ica har hetsringt idag men man kan fan inte jobba med en förlamad arm.

gris

Publicerad 2009-11-13 23:16:00 i Allmänt,

Okej jag erkänner jag gillar att en gris köttar min arm 24/7.. NOT!

Bagaren, fredan den 13:e

Publicerad 2009-11-13 16:30:56 i Allmänt,

Vaknade i morse i en underbart skön vattensäng bredvid Andreas. Kan dagen börja bättre.. Nej framförallt inte för att det är Fredag den trettonde! Dagen fortsatte riktigt bra, jag förgiftade mig med Grisvaccinet, egentligen usch, men det känns skönt att ha tagit det när alla andra ändå är så hetsiga över det. Andreas har försökt utbilda mig lite om skådespelare och filmer så vi har sett Gladiator som det tydligen var jätte konstigt att jag inte sett. Men den var grymm, både bra/grymm och hemsk/grymm. Sen har linnéa börjat jakten på att bli en baktant, har precis tagit ut mitt egenbakade glutenfria bröd ur ugnen, hoppas det smakar gott, det doftar underbart i hela huset iallafall. kanske att jag har lyckats, kanske :)  

Gårkvällen spenderare jag med Valerie. Det var verkligen länge sen, jag tror det stämmer att man får fler magmuskler när man skrattar. I så fall fick jag biffiga magmuskler igår. Precis vad jag behövde.  


Dvala

Publicerad 2009-11-11 23:06:00 i Allmänt,

Usch vad längesen jag hade lite egen Linnéa tid. Har inte varit på bra många veckor. Jag kämpar för att hinna med och träffa alla människor, men jag hinner inte med hälften av det jag vill. det känns som en självklarhet att hinna med och träffa familjen men det gör jag nästan aldrig. och när ska jag få träffa mig själv. Nu har jag bestämt mig för att sluta waina och ha tre ledig dagar i rad där jag träffar folk i lagom skala för att hinna med att njuta av lite egentid framför ex. tvn. Jag började idag med ett långt sömmedelsliknande skumbad. självklart tända ljus.  
Nu ska jag in in drömmarnas värld!


Mys idol kväll med mys flickorna i fredags. Ica röj partaj i Lördags, det var uppvärmning inför personalfesten, dunderkul! Det bästa var nog it's Tricky och översvämnigen i Andreas Badrum som jag inte alls skapade, jag hade inte gjort nååånting. Jag ska verkligen inte dricka nu på ett tag.

gossip

Publicerad 2009-11-06 01:04:29 i Allmänt,

kom hem från Lisa nu. har suttit med henne och karin framtill nu och druckit te och chitt chattat, ovanligt. Nee men mysigt.
Jobbajobbajobba, dagarna i ända, men än så länge är det kul att vara på jobbet gah ja människorna gör stor skillnad. Idag hann jag med att träna på Friskis, så duktig så. Nu skall jag njuta av att smälta ner de välnjutna riskakorna.

Tisdagsmås

Publicerad 2009-11-04 20:32:12 i Allmänt,

Meh åh kan man ha Tisdagsmys varje dag flickor?! Det slår allt och IHL filmen äger allt! Jag har inte gråtit och skrattat så mycket till en film som Håkis IHL film.. Den har allt. Åsa var med den här gången, supermysigt.
Larsson lurade oss alla, hon sa att hon inte kunde komma för att hon skulle jobba tidigt idag. Jag blev lite småirriterad för jag ville ha Kenny med oss men så visar det sig att hon hade uppkörning och är en riktig Filur som lyckas grundlura oss! Bra gjort och Grattis till körkortet! ;D 

Ska hem till Andreas nu och kose lite :D

Dethartypsnöatheladagen. Komtillmig!

Är det inte Frisören Elsa

Publicerad 2009-11-03 17:31:23 i Allmänt,


Har varit hos Elsa i hennes salong fem timmar idag och blivit stylad. Vi bestulade oss för att aldrig mer locka Linnéas hår när det är så här kort.. Så slutresultatet blev:



Nu snart ska jag hem till Lüppert på tisdagsmys, idag blir det twilight! :) Har btw läst ut tvåan nu! Gah vill se vill se fimen nu! Men det blir den 20 kl 00.01 i Vällingby med Lisa. Vi köpte biljetter till då de visar Twiligt kl 21.00 den 19 och sen får vi sen new moon vid tolvslaget! Älskar att vara en nörd ibland!



Dagens Cooling går till killen, mannen, som åkte över rälsen innan bommen gått upp och lyset blivit vitt! Det var Ballt gjort!

Soyghurt

Publicerad 2009-11-02 22:09:56 i Allmänt,

har kosat ihop mig på golvet i rummet med massor av kuddar och täcken, väntar på Karin och Lisa som ska komma hit alldelles snart. Vi ska äntligen boka resan till London! Drömtjejer. 
Vill bara meddela att Karin och Jag startade ett godiskontrakt i Torsdags som började gälla i Fredags och hon bröt det redan samma dag. haha det kommer gå bra för oss! Men nu ska du blir bestraffad. pöhö.
nu ska jag ner och ta lite Soyghurt (soja yoghurt) för det är så damn gott. NOT!

See ya !


Älskar lite koatiska spontana kort!

Surprise

Publicerad 2009-11-02 00:41:52 i Allmänt,

Jag älskar överraskningar Iallafall om man ger det till någon annan. Den bästa överrasknings festen jag varit med om var när Frida fyllde 16! Vi var bäst! Inte för att det är så svårt att lura Frida men allt var så planerat och ändå så spontant. Sånt är livet Såånt är livet,, Carro kommer ut ur en garderob och så vidare... minns det som en riktig drömkväll.. 

I helgen har jag träffat många Filurer som jag inte sett på länge, Supermys!







Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela