Lev livet du älskar

Stöten

Publicerad 2010-02-28 10:47:00 i Allmänt,

sista dagen hos flisan! Påväg ut i backen! Det är kanonväder, det ska bli en härlig dag, men huvudvärken skulle kunna vara lite mildare! vill inte åka hem idag!

GRATTIS FLISAN!

Stöten

Publicerad 2010-02-27 04:08:23 i Allmänt,

Sitter i Stöten på Flisas rum och efterfestar lite smått efter en super skön dag i backen, afterski och klubbfest.
Gaaalet vad skönt det var att bränna ner för backarna igen! Det är här jag hör hemma. Flisan lever ett riktigt soft liv här, slitet men underbart. Vi bor fyra pers på hennes rum som är avsett för en pers. det blir lite trångt. Men samtidigt det är så vi gilla'et. Super sköj att återförenas med vår gamle polare!

Har planerat att gå upp vid halv nio för att vara tidigt ute i backen. Vi får se om vi lyckas! :D

Ciao Bello!

stöt

Publicerad 2010-02-22 23:10:04 i Allmänt,

jag älskar alla förberedelser innan man ska iväg på en resa! Åhh mys i mys att packa skidsakerna! synd att det går ganska fort för rutinerna sitter i ryggmärgen. snart bär det av. 

men dah

Publicerad 2010-02-22 00:39:16 i Allmänt,

lagg med datorn. Vill ladda upp bilder frånhelgen. men det buggar sig i datorn så de kommer nog om ngn dag eller så! Jag ska satsa på att bli med teknisk. Försent att komma med ett nyårslöfte?!

SNÖ

Publicerad 2010-02-22 00:35:58 i Allmänt,

SNÖLEK!! Japp idag har jag varit ute och roat mig i snön med tusse! :D Galet vad mycket snö det är nu! ville leka hela dagarna. Vi skulle åkt pulka men insåg snabbt att vi inte ägde nån, inte ens en sketen skärtlapp :O
Ganska skönt dock, det är så jobbigt att springa upp för backen igen. Isätllet för pulka blev det megalek i skäggans Snödrivor! Avslutningsvis Te med muffin och bulle framför Pretty Woman!!  Dreamteam!







stay up

Publicerad 2010-02-22 00:32:08 i Allmänt,

Grease igår med Andreas! :) Kvällen var dunderskön, god middag, toppen sällskap och en grymm musikal. älskar att gå på musikal, lyckan sprider sig i hela kroppen. ni vet man vill liksom gå upp på scenen och dansa med! ( Andreas ska kanske vara glad att jag inte gjorde det.) Det var en rolig variant av grease, men de ordinarie sångerna toppar ändå listan. svenska är så mesigt på något sätt. men tack gubben, kunde inte fått en bättre julklapp. det vet du!

Kvällen slutade med guld och brons till Sverige i Vancouver, inte heller det kunde blivit bättre!

We just like to party..

Publicerad 2010-02-19 22:21:00 i Allmänt,

Äntligen är det dags att ta sig utanför Icas dörrar, idag ska jag släppa loss och roa mig. just nu är jag karin och lisa hemma hos karin och gör iordning oss. Jag var snabbast! lyckades även med att inte övergöra mig! :)
Were beautiful, daddy daddy rich rich..
BTW Idag har varit en toppen dag!  (Vilken fjortis rubrik, hah men det är från en låttext)





Sune

Publicerad 2010-02-19 09:11:12 i Allmänt,

Jag fick tillbaka Biljetterna! :D Klapp på axeln. Nu fanny är det inte långt kvar tills vi beger oss av! Älskar att planera och packa skidväskan!

Idag ska jag ha en helt underbart bra dag. äntligen ledig igen, först ut träna och basta :)

haha sunes sommar går på tv nu. precis sett slutet. Helt underbar start på dagen. 

men ahhh

Publicerad 2010-02-17 21:46:17 i Allmänt,

VARFÖR ALLTID JAG!
Jag har verkligen raderat min och Larssons bussbiljett till stöten! De skickade den på email och häromdagen raderade jag typ hela min inkorg utan att riktigt kolla på vad för skit jag tog bort. självklart blev de raderade!

GAAAAH! Men som de säger i Ice Age, Skyll dig själv skyll dig själv!

Semla

Publicerad 2010-02-17 21:35:36 i Allmänt,

Juste, igår bakade jag de godaste semlorna ever! De måste du smaka nästa år, om jag är hemma då det vill säga.
Asa goda varma hembakade bullar med egen mandelmassa och soyagrädde som var mycket godare än vanlig grädde, lite mitt emellan grädde och vaniljsås! Ett glas ljummen mjölk till det gjorde susen! :)

<3

Publicerad 2010-02-17 21:33:11 i Allmänt,

Japp OS är i full gång, har precis sett damernas störtlopp och Anjas brutala vurpa. jag är ett under att hon lever, för fan vilken hemsk vurpa det var!! Stäng av störtloppet, det är en galet farlig bana.

i den verkliga världen här hemma fortsätter livet. hade en übermysig helg fullspäckad med mys. Alla hjärtans dag var ultimat med flickfika och Andreasmys med bio och sen middag i soffan! Bion blev farsan vilket var en bra film men inte alls i klass med  Kopps och Yalla Yalla!

imorgon blir det vila har ganska nådig träningsverk! Så där satt man inte kan sätta sig på toaletten ont! Ni förstår nog!

Vänner

Publicerad 2010-02-10 21:55:38 i Allmänt,

Jag måste nog vara den enda nu som inte är helt trött på snön. Men jag önskar att jag skulle ta vara på den lite mer. Typ åka pulka och skidor!

Jag skulle kunna döda för att ha som de har det i Vänner. . Älskar att plöja allt i ett!

   

Undrar vem jag skulle vara!?


På Söndag blir det Alla hjätansmys med Flickorna och Pojken! <3
Jag gillar den dagen skarpt!

 

magen

Publicerad 2010-02-08 21:47:06 i Allmänt,

Tack till min Mage som Äntligen gör som jag vill! Snart kan vi bli kompisar igen, om du sköter dig!

mummsa

Publicerad 2010-02-08 21:45:08 i Allmänt,

VAH!!!??? har det gått en vecka en sist.. galet va fort tiden går. fattar inte vart tiden har tagit vägen. okej då visst gjorde jag en hel del förra veckan men ändå!! Är det ens lagligt att det går så fort?! som vanligt tänker jag att jag har lärt mig en hel del at inte ta op mig för mycket, men gör jag någonsin något åt det?! knappast. hoppas jag lyckas denna gång. i helgen var det sällskapsspelsmys med IHL gosarna och massa svulande av godis, men lördagen blev bara uppvärmningen inför min och therése äta hela dagen söndag! Me like!

Melodifestivalen var en besvikelse, iaf låtarna, keep up the good work till nästa vecka! Dock bjöd de på en show med




HELGE

Publicerad 2010-02-01 08:12:34 i Allmänt,

Mys helg helt underbart i lördags att träffa Elin igen på tu man hand! tack för det.  
Sportsbar i Lördags, inte värsta hajpa stället men umgänget gör allt! :)




Välkommen hem igen gubben :) <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela