Lev livet du älskar

Mörkret kommer..

Publicerad 2009-09-28 22:33:55 i Allmänt,

Alltid skönt att gå upp halv fem på morgonen och möta piskande regn och bäckmörker när man öppnar dörren! japp idag var det dags igen att jobba vid halv sex.

Men det är oslagbart att lägga sig i soffan efter ett träningspass, man får slöa sig hur mycket som helst utan att få skulkänslor. det är dock sjukt hur sugen jag blir på godiga saker. middagen höll på att bli en blandning av kladdkaka, kött, glass, pommes, ägg fetaost, gräddfil och lingonsylt. tur att vi inte hade lingonsylt hemma, det hade ju inte gått. Therese Fixade till mitt kaluffs idag, nu går det äntligen att kamma igen!

Ska jag gå och leka med min externa hårddisk och blåsa ur datorn. så när jag är tillbaka är den lika fräschig som mitt hår! Imorgon skall jag palla äpplen hos Lisa.


Man är aldrig den andra dagen lik!


 <3

smaskensens

Publicerad 2009-09-28 21:52:38 i Allmänt,

Träffade min älsklingstuss för att köpa en avskeds present till norskorna. Massor med svenskt gottis godis, mjölkchoklad, svenska lantschips( de är godast av de alla och mest svenska), ahlgrensbilar och kexchoklad eller kechshoklad som Johan Ahlström skulle sagt det!

Lisas och Linnéas Blåbärskladdkaka kommer verkligen att stå i rampljuset igen!

oktober?

Publicerad 2009-09-27 11:00:59 i Allmänt,

Jag måste erkänna att jag verkliegn gillar hösten när den är som nu! varmt men ändå kyligt. kurar ihop sig i filten när vi myser i soffan och dricker te.

Revyn igår igen, men med Andreas denna gång! Det var konstigt nog mycket roligare igår. de är så nedrans klockrena! jag avslöjar inget för ni måste gå och kolla! stearinet från min insident förra veckan låg kvar där på marken så fint.  
Hjälpte min Petris att packa igår, de åker till norge på måndag vilket könns jätte konstigt, lycka till att få plats mina vänner! :)

Jag blir mer och mer som min far konstigt nog, kom på mig själv igår över att sitta och svära över den där jävla parabolen som inte fungerar när det blåser. men det är frusterande när man väl bestämmt sig för att ligga och kolla på dessa skitserier och när internet fuckar sig!

Beställde nya skor, converse höga och låga till kanonpris. måste ju ha nya nu när mina andra är fulla med stearin, så kan man ju bara inte gå runt!  

godingar

Publicerad 2009-09-25 18:43:56 i Allmänt,

Efter att ha legat o soffan hela dagen mådde jag mycket bättre, så jag betsämde mig för att ta bussen till berga för att handla mat. självklart lurar bara kroppen mig att må bättre för när jag sätter mig på bussen mår jag genast sämre igen. Arlen ringer och frågar om jag är hemma.
han och Lisa är på väg hem till mig för att ge mig blommor, godis och chips! DRÖM. de hämtade upp mig i maggan. det var verkligen det jag behövde vänner. Tack!

nu ligger jag degad framför tvn igen och kollar på scrubs! Godis är riktigt gott!

Hello TV

Publicerad 2009-09-25 14:28:14 i Allmänt,

hur många gånger har man inte vaknat med kläderna på. det gjorde jag i morse, mobilen i handen och med en igänntäppt näsa. jag bestämmde mig för att inte gå till jobbet. rostad macka med apelsinmarmelad, te, oprah show, datorn i soffan, sukta efter snygga kläder på nätet. en vanlig dag med en sjuk Linnéa!
På oprah pratar de om barn som tar livet av sig vid mellanstadieåldern pga mobbning!!! GAH! de är verkligen bara barnen. Jag sprang runt och lekte pusskull och byggde kojor i skogen. och de kämpar för klara av varje dag!

Hm har lite för najsiga saker att erbjuda just nu.. jag kan inte hålla pengarna i styr, framförallt inte efter löning!


Nice nice nice!!

Seg deg..

Publicerad 2009-09-24 21:29:22 i Allmänt,

Tegel igår, men tyvärr var min  hjärna full med snor så jag åkte hem (tog bilen in), skönt.

just nu känner jag inte riktigt för att göra någonting, eller ja inget annat än att kolla på film. Bara slöa och dega.. Tråkigt att vara på sånt humör.

Det som piggade upp min dag var att Andreas kom till Berga och åt lunch med mig! Tack baby <3



 

Hacker!!

Publicerad 2009-09-21 23:21:23 i Allmänt,

Åh idag vaknade jag verkligen och mådde riktigt riktigt bra, vakna bredvid Andreas är alltid härligt men imorse kändes allt bara extra bra! Gick upp för att äta frukost och ögna igenom H&ms katalog. Då ringer Kusin Bella Woohoo det var verkligen länge sen. Men det hon hade att säga var mindre roligt!

"hur är det mellan dig och Andreas"  "Bra" "okej var det länge sen du var inne på facebook för det står en hel del skumma saker där."

Då är det en JÄVLA ididito som har Hackat sig in på min sida och skrivit en massa skit om att "jag" knullar med en kille och "jag" skriver de jävligaste saker man kan till mina vänner. Han hade även hackat min mail och msn. Det tog ett bra tag tills vi fick bukt med att byta alla lösen och ta bort de sjuka sakerna han skrivit och byta profilbild som inte ens hör hemma i ett playboy hus!

En fråga bara ditt psyko, HADE DU ROLIGT?!?!? För det hade verkligen inte jag! Så gör man bara inte!

Nu vill jag inte använda min dator tills den är raderad och ominstallerad. Så tack för det!

Sleepy time, imorgon är det Harry med Lisa och dags att köpa en extern hårddisk!

Lunda

Publicerad 2009-09-21 23:08:42 i Allmänt,


Helgern har varit grymm! I fredags var det mysmiddag och lite fest hos Petra för Norge tjejerna som ger sig av om en vecka! Det var kempe rolit, linden var där och henne har jag inte träffat på länge!


I Lördags bar det av till Revyn och vilken föreställning de bjöd på! Mycket var så där kiss i brallan bra!




Efter att ha hoppat några gånger i en marschall och färgat mina skor röda så åkte jag, Lisa, Arlen, Erik och Filip till Norrtälje för att möta upp Gurra, Nelly och Ludde i en idyllisk stuga vid vattnet. EN helskön kväll med Nostalgiska låtar från 90 tal och sköna youtubeklipp och efter några cider bestämde vi oss för att basta och bada i vattnet.
På söndagen lagade vi fisken som Nelly och Gurra fångade med nätet på morgonen och hela helgen avslutade vi med en krocketmatch på liv och död :D



Draft

Publicerad 2009-09-19 00:43:28 i Allmänt,

Människor i allmänhet borde njuta mycket mer av de härliga stunder man får med varandra och göra det man helst av allt vill, samtidigt som man tillåter folk i sin omgivning att göra det de helst vill! 

Ingen manipulation och onödigt gräl TACK! 



Just nu känner jag mig väldigt tillfreds med mitt liv, kankse för att jag har ett väldigt okomplicerat liv, men också pågrund av de underbara människorna jag träffade ikväll hemma hos Petra, som jag haft ett litet längre uppehåll med! Jag hoppas att min livslust sprids vidare till personer som behöver den mer än någonsin!

KÖRKORT

Publicerad 2009-09-15 10:15:33 i Allmänt,

Japp Tusse tog Körkort igår! Damn good baby!

På Lördag är det Premiär av revy obscen så jag hoppas att alla bokar biljetter och kommer dit! :)


Stäng in oss i ett rum och du skall få se..

Snart är det Jul

Publicerad 2009-09-13 13:41:18 i Allmänt,

Nu har hon äntligen fyllt 18 vår lille Tussilull! GRATTIS!
Fredagens utgång gav mig klarhet i att aldrig mer hinka vin och dricka Sprit!
(Ja iaf inte på ett tag!)




Hannie kom hem i helgen och igår var vi hemma hos henne och myste gärnet! Hannie, Felicia, Elin, Elsa, Fanny och Jag. Fanny sov hos mig för andra gången den här veckan, mitt lelle mysbarn! 
Nu ska jag fånga dagen genom att kolla på vänner och sedan taiboxas for tha first time! :D 


 

Mys

Publicerad 2009-09-10 23:44:28 i Allmänt,


Vaknade imorse efter en god nattsömn med Frankie på min sida.. Jobbat hela dagen men det var en skön dag att jobba på.. Om möjligt så var det en galnare stämning! Värre än när jag Erik och Arlen hade krig med en trasig Sirapspåse.

Dagens mys var hemma hoss Lüpp med henne Elsa, Josse och Jimmsan! Fanny den sötbomben hade tänt ljus i hela lägenheten och så kröp vi ner i soffan och tittade på idol och tjitt tjattade! Sist jag var hemma hos Lüpp på myskväll var nog den gången vi skrev Ihl Svettas Sången! <3
Skamligt att det var så länge sen.
  


 

 

Early mornin...

Publicerad 2009-09-09 15:57:31 i Allmänt,

..she wakes upp.. Japp idag bar det av till jobbet kvart över 5 när det fortfarande är mörkt ute, det var dock riktigt skönt att sluta vid halv ett och möte sommarvärmen. Så nu har jag suttit i 4 timmar och kollat på favoriten Vänner och tjockat mig!

Tonight kommer Fännie och jag ser fram emot en riktig tjej kväll!

Ne nu ska jag nog ut och Springa.. måste ju bli fitt inför Lumpen!


ledig dag

Publicerad 2009-09-08 18:50:26 i Allmänt,

Precis kommit hem från Friskis och Svettis. Igår vände jag om precis när jag gått hemmifrån för att jag fick kalla fötter och bestämde mig för en springtur hemma istället. Men friskis hade riktigt bra grejer.

Jag och Larsson vandrade runt på panduro och nu har jag hittat material för att göra ett fint bildalbum.

En god nyhet, jag kommer att få mönstra! :D Jag vet inte när men det kommer ske inom 6 månader.


det börjar bra.

Publicerad 2009-09-07 08:25:19 i Allmänt,

Precis gått upp, ska äta frukost och dra iväg till gymmet innan jobbet! Första dagen på mitt "nya" liv ser än så länge lovande ut.

Friends?!

Publicerad 2009-09-06 23:32:53 i Allmänt,

Kom hem idag efter en ankopplande helg på landet med Andreas, Farmor och Farfar. La mig på soffan och slötittade på Vänner. Vilket jag och Andreas även gjort hela helgen ockej det blev lite Golf, båt men annars en soft helg med farmor som gödde oss med godsaker, men hej sånt kan man behöva ibland va!?
Fast nästa vecka börja det på ganska stort allvar, träning på friskis och regelbundna mattider! :) KÄMPA LINNÈA KÄMPA. Jag måste öva in min egen onda röst i hjärnan så jag inte ger upp.
Mammsen och pappsen är i Italien så båda bilarna är hemma WOHO, nu är det fest!

Ser fram emot den inledande veckan på Hösten!





Ps. I love You!

ingen hets

Publicerad 2009-09-02 21:50:37 i Allmänt,


Dagen igår var en riktigt DRÖMDAG :D
Hann träffa många guldklimpar på en och samma dag utan att hetsa!
Just nu brinner pengarna i fickan, och de spenderas till mat från Ica kvantum, känns tungt!  
Imorgon är det jobba hela dagen, liksom idag, sedan ska Arlen och jag gå på ett boxersize pass på Friskis. BRUNKA!

I helgen ska jag och gubben mysa på landet och bara ha det Gött! :)

Citerat Frida: Det är ingen idé att stressa, nästa gång är du den som väntar.

         






-:-

Publicerad 2009-09-01 10:23:49 i Allmänt,

Just nu känns det piss att inte kunna åka och träna! Amanda var skit taggad och ville att jag skulle med till Skärgårdsstadsskolan för ett träningspass och det är på ett konstigt sätt mysigt att träna där! Men det får bli en annan gång. Vi ska Låta Förkylningen härda ut först! 

Jag är riktigt trött, tog bussen 05.00 till jobbet i morse, men det gör att man får tid till annat på eftermiddagen!

Hämtade mitt paket från Ellos, men jag har drabbats av en högre grad av beslutsångest.

Btw efterlyser jag en kille med kort blont hår som tog studenten på tibble i år. Jag fick nämligen hans porträtt bilder hem istället för mina, men mormor skulle väl tycka att bilderna blev fina ändå!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela