Lev livet du älskar

This is how we party..

Publicerad 2010-10-29 14:34:13 i Allmänt,


Jag tror man har det lite for bra om man festar garnet pa drinkar for 20 kr och sedan nar man ar nojd tar gar man 20 meter tar hissen upp och kryper ner i sangen. Japp lite for bra kvall. Men aven om det later lite konstigt ar det for manga desperata killar dar ute. det kan bli valdigt mycket for mycket.
Tur att vi har varandra da torkel, det ar bara att kora anda.
 

  
  

 

Pingviner spinger lost pa gatan i Auckland

Publicerad 2010-10-29 09:20:42 i Allmänt,

Idag kom vi till Auckland. Antligen en riktigt stor stad med lite liv och rorelse. Igar kvall ekade det i chirstchurch nar vi forsokte hitta fest men det var svart nar vi inte ens hittade manniskor.

Halsade pa Pingviner och hajar idag. = Linnea som barn pa nytt!  


 

   

   

   
   

    

 

Att simma med Delfiner

Publicerad 2010-10-28 10:21:00 i Allmänt,

Ofta vi har simmat med delfiner idag!! Det var helt galet underbart! Fick det av torkel i julklapp/Fodelsedagspresent. Det ar den basta presenten jag fatt och troligtvis nagonsin kommer fa. 




   

   







<3




Lonkan fick kora mini rally med en vanlig skrotbil! As roliga vagar. *lycka*




Det gar bra nu kompis det gar bra nu!

Publicerad 2010-10-26 04:32:43 i Allmänt,

Gaalet sorry att jag inte vart inne har pa ett tag! Men vi har haft det lite korigt i ett par dagar nu. \Knappt haft pegar till bensin, inte kunnat betala for boende sa alla vara saker har varit uraddade. forutom en kamera. Donken har varit var baste van dar vi kunnat ladda saker. Men sa vad har hant de sista dagarna. MASSA SAKER!!

Sista dagen i queenstown var svin kall, vaknade med en lapp pa rutan attt vi var illegala campare. Bra jobbat. Men det var vart det for jag fick gora min bungyswing! GAAAAAAAAALET LASKIGT MEN ROLIGT!! Ni ska fa se bilder och filmen senare men just nu kan jag inte ladda in bilder!!



 


Det bar upp till frans josef glaciaren dar vi vandrade med guide bland smala isgangar! as ballt! Senare pa kvllen lyxade vi till oss hotpools i regnskogen. faan va skont det var. Fick aven duscha i varmvatten och bli rena igen. galen lyx ska ni veta. 

  
      
 
Vi alskar bettan men det blir ett lite sunkigt liv som campare. 
Nu har vi dag for dag kampat oss upp i 60 pa 100 vagarna for att spara bensin. Sa vi har levt pa jager och smirre och varandra.

      
Aldrig brannt mig tidigare pa resan, men pa NZ pa en Glaciar ja da branner jag mig!



Jag rakade lasa in nyckeln i bilen sa vi ar glada att vi kan sitta i den och att den gar att kora trotts att vi fick ta sonder den lite. 

 
Idag ar det narmare 25 gader och sol vi tog en promenad runt stranden. Vi har det bra har pa nya Zealand!!
  
Canyon swing - going backwardsCanyon swing - going backwardsCanyon swing - going backwards

Att rida som Gandalf

Publicerad 2010-10-21 09:52:37 i Allmänt,

Idag var vi ute pa en tur pa hast. Helt underbar dag, stralande sol och galet fin natur. vi red dar de spelade in Isengard. Det kandes fastigt som om orcherna vart dar.

Avslutade dagen med middag pa Devils burger. Massivare hamburgare far man leta efter. Alskar aven detta land for det finns sa manga stallen som ar anpassade efter mongon som mig. Gluten och mjolkallergiker.   




 
    
          

     



Det ar svart att bli depressionerad pa Nya Zealand!

Latt att branna pengar i NZ, Jaraa!

Publicerad 2010-10-20 06:36:04 i Allmänt,

faan va man kan branna pengar pa ingenting! Kollade kontot med mamma hemifran. Har ingen aning om vad jag har gjort for pengarna men jag vet bara att det blir till att leva billigt nu resten av tiden. det ar fan 7 veckor kvar. Hur lyckas man Linnea!! Haha men jag har njutit for pengarna det ar iaf en sak som ar saker.

Hej da budget, Hej fattilapp!

Idag har vi bara haft en slapp och harlig dag efter att blivit vackta av: "hey guys you have 5 minutes to move" Jag tror inte det var okej att parkera och sova i husbilen pa en gratisparkering over natten. Men det gor vi kanske inte om en tredjegang heller, for det var svinkallt! tur att vi har varann jag och Torkel. 

 

Queenstown - Ferg Burger jag tar dig med till sverige!

Publicerad 2010-10-19 03:56:04 i Allmänt,

Kom till queenstown idag efter nagra timmars korning. Gjorde ett besok hos verkstad igen for den nedras motorlampan inte vill sluta lysa. Men tydligen kan vi kora anda. Skont vi har inte gjort nagot fel i alla fall.
Har precis atit den basta lunchen pa Fergburger. Kan inte beskriva matorgasmen jag fick! Helt brutalt goda! Glutenfritt brod och allt. Men okej tank er den godaste hemmagjorda burgaren och sedan 1000 ganger godare!

Milford sounds

Publicerad 2010-10-18 10:03:06 i Allmänt,

Idag var forsta dagen vi bada vaknade i Nya Zeeland och kande oss mattligt pigga och krya. Jag kan antligen sitta upp normalt igen. eller ja normalare. rumpan ar nastan i sin normala sice. TACK !
vi var pa var forsta riktiga tur till Milford Sounds, en lang busstur i as haftigt klimat, bergen, regnskog, massiva vattenfall. Det bade regnade, snoade och var stralande solsken! Kan inte ladda upp bilder men har ar en forsmak av vad vi sett!

Mitt kamerabatteri ar aven begravt pa botten av lake milford. fraga mig inte hur men sa ar det! ANUS!!



   
    

Sjalvklart gar inte allt som man tankt sig alla ganger. Igar kvall fick vi 4 av grannarna att hjalpa oss fa igang elen i husbilen igen. Batterierna var helt doda i nagra timmar. Det visade sig att det vart mitt fel, fan att jag ska pilla overallt!

 

Att campa pa gatan i dunedin

Publicerad 2010-10-16 00:39:58 i Allmänt,

Sitter pa ett as bra internet cafe i en antligen lite storre stad. Darfor suger det att vara sjuk. Igar kvall satte vi oss pa Mc Cafe och tog en kvallsfika. ruttet trott jag var, hatar att vara seg.

Parkerade bilen langs gatan nara sjukhuset. tyckte vi var riktigt smarta eftersom jag skulle tillbaka dit pa morgonen. gled in och gick och la oss. det vi inte da markte var att vi sov mitt emellan tva barer och med gatlampor rakt over bilen sa natten har varit spannande speciellt da vi vaknade av vagarbete mitt utanfor bilen. Som sagt spannande! 

kanske ska aka till en camping i natt. 





Parkerings cenario

Publicerad 2010-10-16 00:17:38 i Allmänt,


kor in i parketringsgaraget
L - Undrar varfor det piper sa konstigt..
T - Ja har vi kollat sa bilen far plats har inne.
L - Det borde ju vara lugnt
Kor upp for rampen och in i huset.
L - men nu piper det igen.
T - Ja fan jag tror inte vi kommer in har.
L -  men ga ut och kolla om vi kommer igenom.
T - Det ar helt kort, dott lopp, vi maste backa.
L - Men det kommer ju bilar bakom.
Therese Gar ner och forsoker stoppa bilarna som var jatte vanliga och fick backa och kora undan for att vi skulle kunna komma ner. Jag fick backar ner med husbilen i fel riktning pa en galet brant vinklad ramp har inte svettats sa mycket pa lange! Tack och lov att vi var i Nya zeeland och inte Sverige! 
(Max hojd 2.0 m Bilens hojd 2.7 m)


Puss fran oss pa Nya Zeeland

nya zeeland och var camper van

Publicerad 2010-10-15 08:43:47 i Allmänt,

Vilket galet fint land det har ar.. det ar snarlikt sverige till naturen med trad och vaxter och sant men bergen och sjoarna ar nagot helt magiskt. Jag och min van klarar oss riktigt bra i var campingbil som har allt vi behover. inte for mycket eller for lite. Lite pensionars varning ar det nog men det gillas till tusen. 

 Nomad Campervan



Har sett sa mycket fina saker men inte gjort sa mycket mer an att cruisa runt i bilen om dagarna. Lonkan har ont som en grek i sin rumpa da jag har fatt en galen infektion fran jag vet inte vad som bara blir storre och storre. tank er en extra tutte pa ena skinkan.
Sa idag har vi spenderat dagen pa sjukhus for att ta bort skiten och fatt penecilin.


Vi ar duktiga pa att kora var husbil men har redan vart nara soppators, vart hos versktan och tvingas backa ut ur ett parkeringsgarage. Men vi skoter allt annars valdigt bra.
Hoppas att febern forsvinner och att jag kan sitta ner utan att grina illa snart!

Utsikt fran campingen vid lake Tekapo


Jobbigt liv!!
Lake Tekapo, New Zealand: Looking out from the church

får finns det iaf gott om pa Nya zeeland, alla har typ 2 lamm ocksa! :)
[FårLammFår.jpg]

Ackliga papegojor som forsoker ta sig in i bilen!


Nya zeeland

Publicerad 2010-10-11 09:52:33 i Allmänt,

kom till Nya zeeland igar det ar kongo kallt att komma fran Fiji och sedan till Nya zeeland. Men det kanns mer bra an jobbigt for i slutet var det, tro det eller ej men for varmt pa fiji! 

Hade riktigt mysig Filmkvall igar. det har inte hant pa over en manad. Tva filmer och en bunke popcorn, underskatta inte filmkvallar, varma tacken och en egen tv pa rummet. Det har vi haft i tva dagar nu och det ar lyx!!
Fick prata med mor och far ocksa.. Tarar i ogonen det var riktigt skont. har inte hort era roster sen jag akte. PUss pa er!

Imorgon ska jag och Torkel hamta var husbil som vi ska cruisa runt i i 17 dagar! Haha man kor verkligen pa vanster sida har. Onska oss massa lycka till for det kan vi nog behova!  

Halsning fran andra sidan jorden!

Publicerad 2010-10-09 13:26:00 i Allmänt,


Fiji med nagra bilder man hinner liksom inte ladda upp. men Vi har det ialla fall super duper bra.
Kortfattat ar fiji paradiset. med nagra fa ackliga djur som bitts! annars guld. sista kvallen pa oarna fullbordade jag titeln som Limbo drottning och vann en flaska champagne till laget!! Nya zeeland imorgon! WIIEE !!

Fan jag ar verkligen pa andra sidan jorden!!









Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela