Lev livet du älskar

ÄLSKAR LIVET!

Publicerad 2010-06-29 09:42:52 i Allmänt,


Somnade i sängen igår, rakt på datorn, kläderna på! Tror vi det var skönt?!
Har ingen aning jag sov iaf som en stock!
Kollar ut vädret är fantatiskt! Jag ska packa klart snart när jaghar kommit på vad man ska ha med sig!!

FÖR IMORGON DRAR VI TILL PEACE AND LOVE!! Hoffmaestro here i come!

Men första stopp är jacob black på movie nighten ikväll!

JAG HAR DET BRA NU!!

Publicerad 2010-06-29 00:04:40 i Allmänt,


JApp livet är på topp. men jag önskar att jag skulle ha tid att Chilla lite också. har ju hårddisken laddad med vampire diaries. Måste börja nöta ju!
Men ingen rast ingen ro. nu är det bara att börja packa. Imorgon, Twiligt movie nigth på saga i stan! Sova hos johanna i stan och sedan direkt på morgonen åka vidare till Peace and love!!! :D

KÄNNS BRA!!!!

OJDÅ

Publicerad 2010-06-29 00:00:29 i Allmänt,


Gah just nu leker livet som bäst! Det händer väldigt mycket ocg jag gillar det stakrt, men just nu känns det väldigt skönt att sitta i min säng hemma. Jag har inte sovit hemma sen i torsdags.. Och då har jag ändå inte vart bortrest.

Midsommar blev en grymmt lyckad dag. var hemma med Valeria och tusse hela dagen och kvällen. drog mig in till Åkersberga kl 23 ch där slutade kvällen inte alls som jag tänkt. me vem säger att det är något dåligt.
Jobbade super tidigt i lördags och har aldrig riktigt mått så dåligt på jobbet!

I lördags kom jag hem till ett super fin städat hus ! Tack vänner! åkte hem till Lisa och drack lite Rose och Schweppes vilket måste vara den bästa blandningen. Arlen och filip gjorde även de besök vd olika tillfällen.
En sen kväll igen och tidigt upp och jobba!
Direkt efter jobbet blev det en snabb tur hem och hann knappt hälsa på Broder, mamma och pappa som jag nog inte riktigt tagit mig tiden för på 2 veckor. Känns inte alls bra!

Sedan vidare till tynningö till garmstedts landställe! vilket kan ha varit det bästa på länge! Äta god mat, basta, bada och mysa i månskenet. Huset kunde inte ligga bättre till må jag säga. En helt underbar 18 timmars visit på Tynningö.

    

Avslutade kvällen med en picknic vid fiskartorpet med Mickis, Elin, Frida, Natha, Valerie och Lisa.



  

LOV3_LY

Publicerad 2010-06-24 22:47:29 i Allmänt,


Två hel sköna dagar!
det hela började med tro det eller ej, Jobb. Fick ta på mig lite snyggare kläder, svart och vitt för att jag skulle "servera" vid Byggarbetarnas taklagsfest.
150 byggare och jag och anna! Det fanns en hel del att kolla på må jag säga. Bara att få jobba ute med något helt annorlunda var super härligt, Männen var ett stort plus!

Jag och mika drog sedan efter mycket om och men in till stan för att handla lite saker inför midsommar. handlade lite saker och sedan satte vi oss i kungsträdgården med en champange och mat från sandys! Mumma. Sofia, Valerie och Tusse möttes också upp där! :)
Sedan bar det av mot Färjan, Glaxy såklart! Vi tar tunnelbanan och är på väg mot Slussen då våra vänner dock åkt mot gärdet inser vi snart att vi åker åt fel håll. Tack du underbart snälla människa som hjälpte oss att förstå vart vi skulle!

Väl framme, efter att mika sprungit några steg framför hela vägen och sofia var cool lugn och jag försökte vara lugn kom vi fram 5 min innan slussen stängdes. iskallt och det är så vi jobbar.

Sedan har det bara gått utför och vi har haft super roligt. Jag mika och sofia hade en del att prata om och det var riktigt skönt. Träffade Celine och Mickis och en hel del sköna människor.
Det jag kan säga säkert om kvällen var att det var korvfest! i snitt 30 grabbar och 4 tjejer. helt galet. Vi får inte heller glömma att det var 30 killar som precis muckat från lumpen. Hyffsat desperata och spårade. kul till en viss gräns.
Vidgade mina vyer en del och öste hela natten, det är ju det bästa att man kan vara ute hur länge som hellst och sedan bara gå och slagga på dirr! En riktig Möschar kväll!

Idag har det ju också varit underbart legat ute i solen och haft det mys! 
Även bunkrat upp ett förråd inför imorgon! Har inga förväntningar fördagen uta att det ska bli så skönt att vara ledig! :)

Jag har haft så galet kul! tack alla människor som gjorde resan riktigt bra!

KRYSSNING

Publicerad 2010-06-22 18:14:13 i Allmänt,


HElt otippat får jag ett sms av mika som undrar om jag inte vill följa med henne och sofia på kryssning på onsdag. Självklart bangar jag inte, så imorgon drar jag på min första festarkryssning. Det ska bli nedrans kul! Celine och Mickis ska också dit vilket är ganska galet med tanke på att vi inte har bokat tillsammans! Bra läge! :)
Taggat!



Måndag

Publicerad 2010-06-22 18:12:17 i Allmänt,

En  hevetes dag på jobbet, det var länge sen jag var så sur och otrevlig mot allt. ville bara hem och vila upp mig för att blåsa bort det äckliga!
planera midsommar med valerie! det kommer bli fest!
Avslutade agen med corespin på friskis och good vad man svetades som lisas pappa sa att det blir en pöl på golvet runt omkring en!
Sedan blev det lite käk och wampire Diaries hos Lisa! ÄLSKA!!

Har haft en göör mysig tid de senaste dagarna!

Söndag

Publicerad 2010-06-22 18:09:43 i Allmänt,

Söndagen bestod av att chilla och småsova hemma hos valerie och sedan åka och gymma med sötnosarna Elin och Torkel! Vi lagade god mat och såg på In her shoes! Brukar bara skriva namnet på engelska men säga det på svenska, tänk om man säger det galet liksom. Mys dag som avslutades med den berömda mangon och lite glass!

IHL

Publicerad 2010-06-22 18:07:58 i Allmänt,


Martina 20 år.
i lördags hade vi överraskningfest för martina hemma hos Matrina. Det roligaste är att hon planerade att ha fest på måndag som alla sagt att de skulle på. därför blev det en urbra fest och det var helt gudomligt att träffa så många från klassen igen! träffade elsin, elsa och lüppert i täby vid ett och köpte resent och en vinare. sen bar det av mot dimman! vi nådde den tjockaste delen vid fem snåret. då vi var på våg hem till martina. Vi kom fram och hade det fest. Sjäng IHL sången som vi sjöng på studenten som vi fyra tjejer knåpat ihop! det blev en 10 poängare på det framträdandet! eller?
Det blir lite hetsigt med vart jag ska sova nu när jag bor i skäggan på heltid. men runt två började jag och oscar att knata till bussen. en bil kör förbi och kastar ut yoghurt på oss, turkisk yoghurt. Kul! :D
Träffar valeria på nattbussen så jag fick en dejt att sova hos trotts allt! Love!

Larsson verkar ha hittat en kille, You go girl!

LEDIG

Publicerad 2010-06-19 12:00:08 i Allmänt,


Min lediga helg är äntligen här. och idag ska jag träffa mina IHL älsklingar!
WIIIIE

ALLT FÖR DIG

Publicerad 2010-06-19 11:57:03 i Allmänt,

igår var en extremt konstig dag. Skulle gå från jobbet till Willys och på något konstigt sätt hamnar jag på fel sida om vägen och ska försöka ta mig över i rusningstrafiken, men det gick icke. Så jag gick vidare framåt mot gånbron som jag då inte kom fram till pga ett vägstängsel så jag fick gå bort till EM rondellen. En riktigt härlig promenad med två väskor ch två ica påsar. Hur fan fick jag för mig att gå från första början. Jag såg framför mig hur det blixtrade och åskade och det kom närmre. när jag var där borta var jag på väg att lägga mig ner på marken och ge upp.
Jag och Elin Calmernäs skulle ha åkt till gymmet senare men jag gav upp allt just då. Så vi struntade i gymmet och åkte hem till Elin och lagade tacos. Färgade Elins hår, låt inte mig göra det igen, jag tror det inte var många stllen Elin och jag inte fick färg på oss. Sedan dags för att skölja ut håret. Då blev det självklart stopp i avloppet vilket vi inte upptäckte förrens vattnet omringade våra fötter och allt färgvatten översvämmade badrumsgolvet. hahah Jag kissade nästan på mig av skratt!

Sedan kollade vi på "allt för min syster!" med Chips, Dipp och godis! :)
Det var första gången det rann tårar ner för mina kinder under en film. Se den filmen men var på rätt humör, den är väldigt sorglig!
Tack Elin för en galet bra kväll!

TTTT

Publicerad 2010-06-19 11:49:54 i Allmänt,


De sista dagarna har varit lite konstiga. Blev attackerad av en Metallhylla på jobbet. som slog mig i bakhuvudet och sedandess har jag inte bara haft ont i armarna utan störigt ont i huvudet. Varje steg man tar så dunkar det till. Skönt. Men det har varit bra dagar. onsdags var en super dag med Torkel och Valerie.
I torsdags blev det TTTT. en skön kväll med mysiga människor. Ett riktigt tjejgäng..
Känns som om det är där jag kommer spendera mina Torsdagar. Däckade i Valeries syrras säng och gick sedan upp tidigt för att jobba! Det är så vi jobbar!

ONT

Publicerad 2010-06-16 21:07:35 i Allmänt,


Dagen har varit helt ultimat!

Träna med Torkel!
Vaccinera oss, en spruta i varje arm!  Skönt... det är nu smällen kommer, har ganska ont. 
Vi fick betala mycket mindre än vi trott. Så om en månad är det dags igen, sen är vi redo för avfärd.

Spanien-Schweiz Matchen hemma hos Valerie. Gaah det var en riktigt bra match, bra fotboll och jag tror inte det fanns en enda i lagen som var det minsta ful! jag kommer sitta bänkad alla deras matcher! HAHA

Jag måste varit den Sämsta på Wii sports och framförallt på att Rocka rockring! vill ni ha en tjej som kan svinga på höfterna, Don't pick me!! 

CYKLA

Publicerad 2010-06-16 08:46:42 i Allmänt,

Cyklade till jobbet imorgon, det bar iväg. 04.57! SKÖNT!!


Den nya väskan passar perfekt i Cykelkorgen!



kyla & lite regn = FROST!? :O


GODMORGON

Publicerad 2010-06-16 08:43:43 i Allmänt,


Sitter här på min lediga dag med strålande sol! Kan jag ha bättre tajming?!
har precis raffsat ihop alla mina kläder i en Ikea påse. Torkel hjälpte mig att rensa ur garderoben i måndags. Hon är bra på att vara hård.
- Ska du ha den?
- Ja den är fin men..
- Nej då tar vi bort den! (Gillar dig skarpt)
IKEA påsen är proppfull och det går äntligen att öppna och stänga lådorna med kläder. Men det kommer vi ändra på när vi kommit hem från Guldresan! Då kommer jag behöva en till garderob!! Jaadå, vi ska shoppa tills vi spyr ! Lääängtar!

Har som sagt suttit och spelat Super Mario med bror hans tjej och sebbe i några dagar nu! Det är helt underbart roligt! Men idag åker Elin hem. Trist. Hon är himmelskt skön! Jag tor bvi komme bli världsbäst på Super Mario. iaf om vi får vara ett Bi!

Igår Krigade jag hem till Valerie efter jobbet låg och pratade ett tag sen tog vi en powernap på 40 minuter. tror jag somnade på 2 sek. det var det bästa på länge vännen.

Senare idag blir det Spanien Matchen med Valerie och förhoppningsvis Tusse om hon kommit hem från GBG. Hon har gjort odition (hur tusan stavas det) på Balettakademin och kom vidare till steg 2 av 3! Jag är inte förvånad men imponerad, du är min gud!
 
Men nu ska jag till berga, panta burkar för att skramla lite extra pengar till resan, är uppe i typ 200 kr bara pant nu! haha inte mkt men ändå bra. Ska gymma med Torkel och sen vaccinera oss! Wiiie!!



CREW

Publicerad 2010-06-16 08:33:11 i Allmänt,


Jag har mitt nya Crew i soffan på övervåningen. Vi gillar att spela Wii super mario och äta popcorn.
Broder, tjejen och Sebatian. med några tillkommande då och då!  

Jag gillar er starkt! men mest av allt diggar jag Waluigi!



SNATTARE!

Publicerad 2010-06-12 21:48:31 i Allmänt,


Haha jaa nu kom jag på att i onsdags när vi var och shoppade på Åhlens city hittade jag en hyffsat fin schal som passade riktigt bra. När vi skulle gå ut pep det om oss i lamret. Det var Lisas plånbok hon just köpt som larmade. Sen går vi in på feat first ochkollar skor. Plötsligt kände jag schalen runt min hals. Men gud Faan! Jag snodde den, med oflit. Jag börjar stor gapa och de andra as garvar. Jag springer iväg till Åhslens igen och lägger tillbaka schalen. Jätte strange att den inte larmade och att Lisa Larmade när jag stog bredvid utan att någon reagerade. Det larmade på Lisa Tre gånger totalt under dagen! Bra jobbat!

TAGGAT

Publicerad 2010-06-12 01:15:55 i Allmänt,

Bokningar klara!

  • Twilight the Saga Movie Night alla tre filmerna på en kväll, start kl 18.00 29/6 slut typ kl 02.00 30/6
  • Peace and Love bär av direkt efter bion den 30/6 - 3/6!

TAGGAD!!!



Även Taggad inför min och Valeries Resa till Holland, Amsterdam och Berlin.

Och ja Libanon är Colombias huvudstad!

FY

Publicerad 2010-06-12 00:55:01 i Allmänt,


Det blir ingen massage för mig nästa veckan. Trist!
Men det nya missionet är att gå till en dietist och äta allt jag tål och hålla mig borta från det onda för min mage. För tro det eller ej men jag fuskar. Ganksa ofta! FY!

FREDAG

Publicerad 2010-06-12 00:51:08 i Allmänt,


Sovmorgon idag och fick skjuts av pappis till centrum. ganska bortskämt. efter ett mörschar pass på friskis var det dags att jobba. Men gud så kul jag har på jobbet. Ta inte illa upp om jag driver med er. Det är så jag jobbar.
Bästa buset i lunchrummet idag. Vi "bakade" en tårta av en smältchokladklump.. 
många gick på det och började slica upp men ack va ledsamt att det inte gick! Helena min degklump du förgyller min dag på jobbet!

 



På kvällen var jag med Tusse och Valerie! :D Det är galet att vi inte hinner träffas så här spontant oftare, för det är något speciellt. Men det positiva är att det alltid är samma lika när vi ses.

 

TUMMEN UPP

Publicerad 2010-06-12 00:43:41 i Allmänt,


Åter igen tummen upp för en skön vecka! Började vecakn super sliten efter att i tre veckrs tid ha trott mig kunna vara Wonder Woman.. Göra allt roligt & jobba tidigt utan att sova! Bra jobbat det fungerar ett tag men i tisdags samnade jag i soffan vid 8 dock kan det bero på mitt mörschar träningspass. Cykla till berga (22min), gymma, Cykla hem. Slocknade i sängen & sov i 12 timmar, har inte hänt på månader. Skönt.

Onsdagen träning på friskis och sedan bar det av till stan med gärngänget. Elin, Torkel och Lisa. Det blev en hel dag med Shopping! Och som vanligt när jag shoppar blir det en hel del, men det händer typ en gång varannan månad om ens det. GILLAR ER TJEJER!
Donken i täby förgyllde kvällen.. och sedanbar det av till tegel där jag och Lisa var de starkaste och tog sista tåget.

Torsdag blev det sovmorgon, tack och lov vad det var skönt. ännu mysigare att vakna upp bredvid Lisa. Det är inte lika skönt att sova själv längre. Har varit bortskämd att ha en gosebjörn i 3 år, nu är det ensamt. inte ens teddy fyller platsen av en människa, inte bra. Det blir till att åka till grönan och vinna en bjässe till björn. 

Filmkväll med Broder och Elin. Gangs of New York! Har glömt hur bra men även brutal den är. Gillar.







SOLA

Publicerad 2010-06-06 19:25:31 i Allmänt,


Ligga framför poolen i solen hela min lediga dag med Valerie och Lisa! poolen är äntligen varm och ren!
Sitter i soffan med Veleria och ska kolla the ugly truth! Sweet!

SPORTAN

Publicerad 2010-06-06 19:24:12 i Allmänt,


Sportsbar det lite mindre charmiga utestället, samtidigt som jag alltid har lika roligt när jag är där.
Kvällen började hemma hos lisa men super good Student Buffé från dagen innan då victor tog studenten.
Värmde upp med Singstar, its tricky. Drog iväg vid halv tolv. Hittade en Fotboll på vägen som vi lirade med på väg ner. Det blev ett ritktigt fint ös på mig och Lisa under kvällen, men jag tror inte vi hade förväntat oss något annat!













SOMMAR

Publicerad 2010-06-04 09:56:48 i Allmänt,


Nu är det tametusan sommar ute.. Men vart har mina barnsfötter tagit vägen. Skulle gå barfota ute och kan aldrig minnas att det varit ett problem, men nu gick det bara inte åmade mig som en lite tant. Buhu!

FÖR TUSSE HAR TAGIT STUDENTEN...

Publicerad 2010-06-04 09:54:12 i Allmänt,


Tusse har tagit studenten tusse har tagit studenten, fy fan va hon e bra..
Var på Tibbles utspring igår, konstigt, roligt och helgalet. Fick en hel del flaschback hela tiden. Jag tror inte jag har varit i skolan, dagtid sedan jag tog studenten. Känns inte som det gått ett år.

Sofia hade också sitt utspring och åh så fina de båda var, sen var det till att åka ner till fiskestugan i skä och fira tusse! idag mår man som man förtjänar!
imorgon blir det Sofia och Mikas mottagning! :)

IKEA

Publicerad 2010-06-02 23:08:41 i Allmänt,


En riktigt mysig Heldag på Ikea och Outlet med mormor. Men jag kan inte förstå hur det ska vara så svårt för mig att hitta något sommarfint. Det är liksom inte riktigt min grej att vara sommarfin. Jag gillar mer att ha långbrallorna på och ett snyggt linne till. klänning, nej det är inte riktigt min grej. Hittade dock lite fint inredningspyssel på Ikea. Tur att mormor var med annars hade jag haft med mig halva Ikea hem.

Kalas med släkten på kvällen, farbror fyller år. Jag älskar min släkt men har svrt att förstå att alla omkring mig blir äldre! Kusinerna kommer alltid vara mina småpluttar!

L

Publicerad 2010-06-02 09:57:18 i Allmänt,


Idag är min Lediga dag och det är super fint väder!! Tror dock jag ska åka med mormor till Ikea och barkarby outlet! Jadå det ska jag!

Min mage mår riktigt Skit sedan några dagar. men jag hoppas det går över snart! Jag kanske är gravid trots allt man vet ju aldrig!

VALERIE

Publicerad 2010-06-02 09:55:44 i Allmänt,


Igår Tog Valerie Studenten! Hon måste ha varit den snyggaste studenten jag har sett! Babe!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela