Lev livet du älskar

I LOVE MY HAIR!

Publicerad 2010-07-31 11:34:41 i Allmänt,

Igår var jag och hälsade på i Joanna och linns Lya! Det var riktigt fint och fräscht, som sagt lite för snobbigt för din första lya joanie!
Idag ska vi in och kolla på pride paraden. det är nog riktigt maffigt. synd bara att de inte fått finare väder.


ÄNTLIGEN HAR JAG KLIPPT MIG!!

Publicerad 2010-07-30 19:44:26 i Allmänt,

Var inne i stan hos Jullan idag och fick håret till fixat. får se hur rakt det är när jag duschat. men nu känns det iallafall SUPER bra!  8 månader sedan förra klippningen! Fy mig!



MYS

Publicerad 2010-07-30 00:13:31 i Allmänt,

Myskväll med valerie och Tusse mina über goa vänner!! Ost, kex, glass, frukt och film! kvällen kunde inte ha blivit bättre!
Jag borde på en guldstjärna för att jag hållit mig vaken till halv två utan att somna. trotts att vi kollade på film!!

TEGEL

Publicerad 2010-07-29 19:50:33 i Allmänt,

Vi rev hela haket igår! Vilken kväll vi hade! som alltid blir det stressigt att göra sig i ordning och ta sig till föret, som denna gång ägde rum i viggbyholm hemma hos sara körling. 8 tjejer begav vi oss till tegel och hade nog inte någon av oss riktigt koll på läget. mycket folk och svett blandades på dansgolvet! En grymm kväll med tjejgänget!

EN OCH EN HALV TIMME KVAR SEN SEMESTER

Publicerad 2010-07-25 14:30:54 i Allmänt,

Igår kan det inte ha varit någon annan som hade det mysigare än mig. Var med 5 av mina underbara vänner. satt med tända ljus och brasa och lyssnade på regnet som öste ner. det är så nedreans mysigt. vi spelade som sagt rita och gissa och det är spårat!! speciellt när alla är lite påverkade av diverse alkoholhaltiga drycker. haha

Just nu sitter jag på jobbet, och har känat storkovan med 9 timmar på en söndag och har inte gjort ett piss! SWEET!

Idag åker jag och valerie till landet. Får se hur hon klarar sig utan rinnande vatten några dagar!

RANDOM UNDERBAR KVÄLL..

Publicerad 2010-07-25 01:29:58 i Allmänt,

ytterligare en kväll att minnas. Lisa, Tusse,Valerie,Celine och anna flodby har varit här hemma hela kvällen. Vinboxen börjar bli tom och rita och gissa har förgyllt oss. random gäng. men det är ju ändå det bästa. nu är det dags att gå och lägga sig.

Hallå åkersberga det är fest vid vår kanal, nu är det dags för festival !!

EN TRöTT LINNÈA

Publicerad 2010-07-24 19:11:12 i Allmänt,

Jag är helt galet trätt. har sovit middag de senaste dagarna efter jobbet!
Imorgon bär det av till landet! Kärlek!

Kärlek till min myskväll hemma hos Wikström igår kväll. det är helt underbart att ha fler familjer!

HAHA BLOGGEN FUNKAR PÅ JOBBET

Publicerad 2010-07-23 12:32:16 i Allmänt,

Japp sitter just nu på jobbet och gör extremt viktiga saker.
Det är alltid lite mysigt att jobba lite snmå däng. Igår satt vi vid kanalen. Natta, Torkel, Elin, Frida, Jullan, Sofia, Petra, Sandberg och Jag. Riktigt mysigt. Tog med lite små tuggisar och vinaren.
Det bar sedan av till Thompas! Sedan slutade kvällen i Skånsta och nu sitter jag här på jobbet och längtar till min semester. endast 2 och en halv dag kvar!

Haha kan inte släppa det att jag sitter på jobbet och bloggar.. SWEET! (varför kom jag inte på det tidigare)

Jag vill flytta in i en lägenhet med sköna människor som i Vänner!

Publicerad 2010-07-21 22:35:08 i Allmänt,

nu är allt klart inför resan!! DRÖM!

kom hem efter en mödosam tid i stan. var verkligen inte på shopping humör idag. ändp hittade jag lite på rean. Sorry torkel för mitt humör idag!!
Kom hem hit med Valerie och vi satte på Harry Potter de vises sten och somnade som en stock. sov i typ en och en halv timme. sen va rdet fitt for fight för att äta middag med tusse valerie och Sofia. skönt at catcha up!

nu sitter jag ensam kvar och kollar på Vänner!

NU ÄR DET BARA 6 VECKOR KVAR TILL AVFÄRD!!

Publicerad 2010-07-21 09:26:03 i Allmänt,

Nu har det verkligen varit dröm väder i en månad.. vilken jävla bra sommar vi har!!
har precis gått en powerwalk runt idsättravik och simmat lite i poolen. Så nu har jag en hel dag av ledig tid att döda! SKÖNT
jag och torkel ska snart åka in till stan och köpa de sisat sakerna för resan!! GALET att det bara är 6 veckor kvar. vi ska utnyttja de väl!!

Igår tog jag en lång powernap efter jobbet och sedan bar det av till solbrännan för att lira fotboll med ICA ganget! Det var grymmt kul. VI spelade på stranden och en genom rutten gräsplätt. Jag måste säga tjejer att vi ägde de!  eller ja vi hade våra ljusa stunder!! ;)

IDAG SKA JAG NJUTA HELA DAGEN!

KÖRSBÄRS TRÄD I BERGA; DET LUKTAR SMÖR!

Publicerad 2010-07-19 22:32:48 i Allmänt,

idag kan ha varit den värsta dagen i livet på länge. eller ja två timar som bestog av mycket hets. Tur att Gunvor fick sina tårtor till slut. Ibland kan man få till mirakel. Tack alla på jobbet!

Jag älskar sommaren som den är. när alla är chillade och man lätt kan träffa människor helt random!

Visste ni btw att träden vid pressbyrån i berga är körsbärsträd, super gott!

VI GILLART

Publicerad 2010-07-18 21:18:45 i Allmänt,

Har cyklat ett antal mil den här veckan. jag gillar det skarpt. hoppas det ger resultat på rumpan, det skulle verkligen inte vara helt fel. fick fnatt idag när jag kom hem. har inte tränat på 3-4 veckor. så poolen blev mitt mål. jag simmade 100 varv runt runt. det är inte bara jobbigt i armarna, och jag simmar bara med armarna, utan det är riktigt mentalt jobbigt. Jag älskar dock att ha tränat!

fyy fan va jag sitte roch nickar och nstn somnar.
god natt imorgon är jag utvilad igen. självklart på jobbet tidigt! Men bara sex dagar kvar sen är det semester och nedräkning till resan!! :D

Linnéa har gjort det igen 10 timmar sömn på 3 nätter.

Publicerad 2010-07-18 21:13:23 i Allmänt,

ja den här helgen har varit lika hetsig, eler hetsig är fel ord. det är en helg jag levt liet fullt ut. Som det brukar vara för mig. Torsdagen blev det Tommys med broder och hans kompisar. Nattbad.
i fredags jobbade jag till halv sju och så åkte jag och Lisa hem till Alex i österskär. vi kom dock dit efter åtta. Jag fattar inte varför det tog så lång tid. Vi grillade och hade det så bra som man kan ha det på sommaren. Valeria, Tusse och Petra kom över. LIKE! Känns jätte konstigt att vi alla ska åt olika håll i Höst! Det kommer bli den största reunionen till Jul! Längtar redan på att höra allas historier. och döör av nyfikenhet av vad mina historier kommer handla om!
Nattbad för tredje dagen i rad. det är nästan ett måste att bada. Framförallt när killen bor ett stenkast från havet.

Upp tidigt på Lördagen och Jobba.. självklart jättetrött efter 1 och ½ timmes sömn. men det övergick till att jag blev övertrött och det är tusan det bästa humöret man kan ha en dag på jobbet. det spårar liksom ur.
Cyklade hem igår och däckade så frt jag satt mig i soffan med datorn i knät. vaknade en och en halv timme senare och insåg att jag redan borde ha cyklat till torkel för att äta middag. slafsar på mig något att ha på mig och bikar iväg.
Det bjöds på Tacos och mojitos. det är första gången jag smakar det och jag citerar "alla gillar mojito"! Det stämmer, klubban i bordet!

skjutsade torkel på min über cykel, kände oss som 15 barre igen. SOMMARKÄNSLA!

Festen ägde rum hos Ellinor, även ihågkommen som Snickar Kerstin.

Sov som en liten råtta i lukas säng, eller ja jag låg i luften. gick upp tidigt för att jobba i morse. jag ville verkligen skjuta mig de första timmarna. somnade framför datorn. sen blev jag övertrött.
kom hem till solsken och en varm pool. och mina förldrar var hemma igen, men endast för en natt. sen är de borta i 3 veckor. äre fest eller?!

              

MEN KOM IGEN!

Publicerad 2010-07-16 03:24:25 i Allmänt,

Skönt att komma hem efter cykelturen från fiskartorpet.
har haft en sklnkväll på tomphas. fint väder, härliga människor och avslut med ett kvällsbad kan det bli mycket bättre!? Dock tog cyckelturen 40 minuter och det var riktigt kallt för en gångsskull dock! blöta kläder och blåst, det gillar jag.

Det finns nog ingen kroppsdel jag inte har skadat mig på på jobbet. Idag fick det bli stortånageln som delades i två delar. AOUCH! nu är kropen mörbultat till tusen, efter alex snyting igår och brännan på det!
Underbart

NU HAR JAG BLIVIT EN SANN GINGER KID!

Publicerad 2010-07-15 16:55:57 i Allmänt,

Riktigt skönt med bränd kropp. det blir till att ta fram aloverakrämen på en gång. återigen blev jag kallad för kräftan på jobbet. jag antar att det är skönt när det blir svalt ute att man håller sig varm. men det finns inget skönt med att vara super het när man redan innan inte kunda hitta svalka någonstans. tur att jag är kallblodig och att jag bara brännt framsidan av kroppen. vaderna funkar bra som kylklampar! 


Det är så här jag jobbar i solen!

LEDIG

Publicerad 2010-07-14 22:46:56 i Allmänt,

Kändes väldigt pyrt att vakna i morse och himlen täckt med moln blev riktigt grinig! men dagen blev riktigt fin. låg framför poolen med Sofia, Valerie och Lisa hela dagen.. Tusse kom också på besök. ni vet att jag gillar er! 
Riktigt skönt men när man badar så där glömer jag min livsviktiga kräm. Så kroppen har fått tagit en hel del stryk! Linnéa har brännt sig första gången iår. Det är ingen nådig bränna heller. AJ! 

Cyklade in till berga i hettan och det är tusan svettigt hur lite kläder man änhar på sig. Spelade Volleyboll och basket med Arlen, ALex, Filip och Pelle. Jag var kungen i sanden må jag säga!
Vissa unger får man dock damp på vissa gånger. detta lilla kid som spelade fotboll bredvid oss måste haft något fel. vid typ 8 gånger siktade han på mig med bollen. första gången tänkte jag att måste varit en dålig skytt. men sen vid trejdeträffen hoppade han och jublade för han träffat! då flög bollfan långt åt helt fel håll. min angry sida kom fram. Vem fan ska hålla koll på ungen. det blir bakläxa!

Kvällen avslutades med ett dopp vid fiskartorpet då sofia mötte upp oss! Även där var det små grabbar som fick för sig att jag var en bra måltavla!

Nu ska jag få sova bredvid Sofia i natt! kommer drömma riktigt sött!

PUSS

SUPER HETTAN

Publicerad 2010-07-14 01:17:15 i Allmänt,


Idag kan ha varit den hetaste dagen.. det är måttligt svalt på ica. i snitt 28 grader och det är tusan svalt om man jämför med hur varmt det är ute! GALET SKÖNT!! okej, visst det är inge skönt att vakna 5 på morgonen, svettig och trött för att man inte kunnat sova för värmen. men allt löser sig efter morgonduschen! Det är förjävligt, men jag älskar det!

Träffade sofia efter jobbet! låg och chillade i skuggan och tog igen förlorad tid. Pratade genom om allt, jag gillar dig skarpt flicka!
Lagade en god och fräsch middag.. till slut bar det av till Badholmen med Sofia och Lisa för ett kvällsdopp! Det är verkligen superskönt i vattnet.. VI ÄLSKAR SOMMAREN!

Otippade människor som hängde på badholmen ikväll.. det konstigaste var att jag stötte på Jay Le Blanc! Han borde ju vara i USA liksom så var han där.. Ganska roligt! :)

ÄLSKAR LIVET SOM DET ÄR JUST NU!!

Publicerad 2010-07-12 22:00:27 i Allmänt,

En helt fantastisk dag och en helt fantastisk helg.. Firade en fantistisk liten flicka i Lördags! 19 tjejer, ja kan det gå fel!!

Skönt med 25 grader när man cyklar till jobbet kl 6 på morgonen..



                

Idag åt jag den godaste efterrätten på lääänge!!




TRODDE JAG VAR FRISK!

Publicerad 2010-07-08 23:13:07 i Allmänt,

Jaa nu är jag så trött på att vara hemma, trodde att jag var någorlunda frisk men jag gick ner till tommys och insåg att det non inte var så.. men det var det värt. fick träffa de fina flickorna! åkte hem vid halv tio kände mig stolt.
ska prova på att jobba imorgon. konstigt nog saknar jag det eller rättare sagt dem. mina lagerpolare. vi bah kör. nu ska jag gå och lägga mig och tänka positiva tankar om morgondagen.

btw fick en present av pappsen idag jag lär klara mig fram tills jag åker;




Mor min fick hjälpa till att kamma ur soffliggar ruffset

ISCHLO PISCHLO

Publicerad 2010-07-08 05:10:45 i Allmänt,


Vakna av en hostattack, halsen värker, öronen dunkar och kan inte andas. det är verkligen så man vill vakna varje morgon. speciellt 04.45. super skönt. nu kan jag inte somna om. för jag måste snyta mig varannan minut och hostar konstant. jag tyckte vi sa att det var idag jag skulle bli frisk.
som min käre vapendragare kenny starfighter skulle ha sagt.
ISCHLO PISCHLO
vilket beskriver himla bra hur det känns just nu. hoppas på att somna till en film.


MAN VAR RIKTIGT SNYGG VID SÅDÄR 10 ÅRS ÅLDER..

Publicerad 2010-07-07 23:37:21 i Allmänt,


La nyss av en dunder nysning! AAAJJJJJJ.  fy tusan vad jag inte mår bra just nu. skulle göra allt i min makt som jag inte har för att bli frisk. jag fortsätter med Te och hoppas på det bästa. men det är så tråkigt. finns det inget man kan göra mot den här skiten. jaja blir till att ligga hemma imorgon också.

eftersom jag inte har något alls att göra så har jag letat upp massa bilder från den snygga tiden i livet. så jäkla underbart! det var länge sen jag använt datorn så här mycket som de senaste tre dagarana. eller vänta nu jag har nog ALDRIG använt datorn så här mycket. känns förjäkla trist. Nu kommer jag inte kunna somna idag heller, har legat och sovit på dagen idag trotts min 10 timmars sömn inatt! låt mig få lite energi iallafall. snälla guud!!

ENJOY


                 

en sak jag hata mest är att det är sommar, fint väder och alla ska hitta på über roliga saker. åh vi ska grilla där, spela kubb här, sola där. nu vill jag somna och vakna frisk. skulle verkligen hellre vara på jobbet 24/7 än att ligga här hemma en dag till. orkar inte ligga ner längre.
DET RÄCKER NU >>>

NYS INTE

Publicerad 2010-07-07 18:37:36 i Allmänt,


Förutom min förkylning och extrema halsont måste det värsta just nu vara att NYSA!
Hela halsen slits ut och sedan sitter någon och hetsar med en hammar på den ömma slämmiga huden! Det måste vara så här det känns för Vampyrerna när de blir törstiga!
Bella jag lider med dig just nu!
Har kommit ganska långt i fjärde boken idag. Passar på nu när jag ändå inte har något bättre för mig!

WOOHOO

Publicerad 2010-07-07 15:16:11 i Allmänt,


Idag trodde jag att jag skulle vara back on track men den här skiten verkar inte vilja ge sig!!
 DÖÖ VIRUS DÖ!


Offentligt slutat med P-piller! Har väl bara hunnit med att ta tre stycken förra veckan. Så det är nog bäst för mig att sluta. De gör inte så mycket nytta längre!

VILL TILLBAKA TILL BORLÄNGE OCH MINA MASAR !!

Publicerad 2010-07-06 16:39:31 i Allmänt,



Jag saknar Festivalen något ortoligt! Ganska konstigt egentligen eftersom man inte kunde duscha och var ofräsch 24/7. Ingen riktig mat. bakis värme i tältet. Sjuka lirare. riskakor och thaimusik i mängder. men allt det där hade sin charm. och det fanns så mycket positivt. jag älskar att tälta, vara lite småäcklig och äta primitivt! Att sedan stötapå de där lirarna man egentligen inte vill vara nära, så gav de ett gott skratt i livet. ett täcken på min äcklighet är att jag först idag tog mig en ordentlig dusch! Senaste gången var förra tisdagen! FY!!

Jag hatar iallafall att bara ligga hemma och dega!! Hur länge är det tillåtet att göra det. nu är det dag 2 och jag storknar!
Fock yo som min kusin skulle sagt!



Bild tagen Hösten 2006!

KURERING

Publicerad 2010-07-06 13:20:47 i Allmänt,


Kände mig lite bättre idag. tog en sväng till Apoteket för att köpa lite knarkar piller. Men det är nog inte så bra om man lbir anfådd från parkeringshuset till apoteket.

Te med ingefära, lime och Honung! Bästa kuren?! Ja vi får se!

Bästa sommaren på tv..


" Det där var väl skojigt. Passa på att vara glada för man vet aldrig när det blir roligt nästa gång. "

SOV

Publicerad 2010-07-06 01:49:03 i Allmänt,

Man ska inte sova på dagarna. då kan man inte sova på nätterna!

KLANT

Publicerad 2010-07-05 19:50:05 i Allmänt,


TROR VI INTE LINNÉA HAR RADERAT MIDSOMMAR BILDERNA!
RETA'RD

NÅGON SOM VILL BYTA SJÄL MED MIG!



OM JAG NU HAR NÅGON!  

PEACE AND LOVE

Publicerad 2010-07-05 18:03:33 i Allmänt,

- Världens kanske bästa festival!


Onsdagen ; Vaknar i stan hos johanna 05.30. Linnéa är självklart tvungen att åka hem och hämta saker hon glömt! ingen vila i mitt liv. Kommer tillbaka till stan halv åtta och vi beger oss mot Borlänge vid nio! Lisa kör, som en gud. Musiken dundrar ut från stereon. Vädret var ostabilt men väl framme var det uppehåll! Vi parkerar på en "statoilmack" en bit i från området och tar med oss tältet. vandrar omkring och letar plats för vårt 4 manna tält! verkade nästintill omöjligt! Men funktionärerna valde en plats nästan längst in i området.

Yes vi slår upp vårt skit fina tält från rusta bredvid massa andra tält, vi fick precis plats i en klyka. Väl uppe med tältet började det regna. vi hoppar in i ett tält där lätt 6 pers kunnat sova. grannarna ´kommer springands mot deras tält och börjar skrika.
- va fan vi kommer ju inte in i våra tält.
- va är det här för jävla nissar som slagit upp sitt tält här.
Japp vi var där i exakt en halvtimme och hade skapat oss fiender från alla håll och kanter.
Men vi löste problemet och blev deras vänner igen! 

                      
Vid den här tiden såg campingen riktigt fin ut! när vi gått tillbaka till bilen och hämtade det som återstod tog det ett bra jäkla tag att komma fram till tältet. En trunk var, en dunk vin, en ryggsäck med öl, tre sovsäckar, tre liggunderlag, tre brassestolar, varsitt handbagage och en hink! Men nej vi ska bara gå en gång! Träffade Filip och hans kompisar Marcus och Alexander. Jag påstogs tydligen vara en ginger och de är soulless! det var ett trevligt välkomnande av Marcus. Så mitt mission under festivalen blev att hitta min själ. men han trodde det skulle bli svårt.

På kvällen spelade Lasse Lind, Julian Cassablanca (otippat bra band), Mika och Thomas Di Leva! Johanna fick migrän blandat med fylla och deckade innan Di leva. jag Blev fräslt utan jesus. två pojkar från jesus peope gruppen som ville bota min hals. tyvärr gick det inte så bra. men jag vet iallafall att gud älskar mig och Lisa ch att han har en plan för oss i livet! ahah FLUMM FLUMM! Men fina pojkar. 

             

--Ta hand om alla frön, för varje frö bildare tusentals med frukter eftersom ett frö blir ett trä. Ta hand om varandra! /Thomas Di Leva --

läggdags vid femsnåret!                             
                      
Torsdag; Vakna 9. gå och hämta Lisa. Äta frukost, Riskakor med Kaviar. Hittade ett stånd där man fick gratis Frukost om man lämnade en strumpa.. 

                      

Chilla at the Crib, gassande sol hela dagen. Rosedrinken i handen. Hoffmaestro 15.00! DET GRYMMASTE!! Hoffe fick hela publiken att springa fram och tillbaka längs scenen! Äta mat. Hamburgare! Kolla på Robyn och Lilly Allen. Jag blev tvungen att springa tillbaka till capområdet vilket är 25 min bort. för det fanns inget papper på bajamajorna vid festivalen och det funkar bara att gå på toa i vissa lägen då. Det är fan det värsta jag vart med om. man kan liksom inte springa hem då heller.

Hittade inte tillbaka till flickorna men Filip och gänget satt i ett Öltält så dit bar det för att forstätta festen. Kom till den minsta scenen på festivalen där ett random band spelade med 15 pers i publiken. Poor guys. Gick till en rockkonstert där jag hamnade i bullseye! Ett hål i publiken där man ska vara och slåss. självklart råkar jag hamna mitt där. 

                           

Sitta vid tälten till 7-8 på morgonen tills solen brännde mot oss. sova två timmar. För att sedan vakna och komma ut ur tältet. nu var det riktigt traschigt. man märker inget om nätterna men på morgonen när man vaknar och solen hetter up tältet till en bastu, man kastar sig ut, små full/ bakis och campingen är så skitig och full av skräp! (( SVEEN SVEEN! ))

Fredag;
Den vardagliga frukosten, riskakor. Som sedan ledde till att vi köpte oss en burgare gick till bilen och sov ett tag! Skönt. Idag började inte första spelningen förrens vid kl 6. Lade oss i Fågel parken och laddade mobilerna vid bilmotorvärmare istället för attt betala 40 kr. Fågelattack och bajs. 
                  
                                  

Tvättade av oss i en hink vid vatten hålet. Super skönt mot värmen som hettade. Satt och hängde med ett random gäng i en korsning. Glada Huddick pojkar.
Kollade på Donkey boy, The Ark och ja fan va svårt det ska vara att komma ihåg allt och alla band vi såg. har ingen riktig aning actually! Spelade Volleyboll med Jesus People, en fin höjdpunkt.
Festade utanför bilen för fulla muggar och fyllde på våra glas med förrådet vi hade där, för bilen stog nära festivalområdet med det gjorde ju inte campet. Stod det ett lamm och väntade vid bilen eller var det bara jag som såg fel. Riskakor i kissskogen.

Johanna försvann som vanligt ch hängde med några trevliga lirare. Jag och lisa satt stupfulla itältet och jaghinkade tonfisk och Filip Stänkte ut en hink med bara vatten i. eller är det hela sanningen. kommer inte ihåg till 100%   

                    

Läggdags iaf vid. 5-6. Vaknade 8 av bastuvärmen och vi bestämde oss för att ta sovsäckarna och lägga oss i  thaiparken och sova vidare. Festen var på i fulgång fortfarande. men det var nog det skönaste jag kunnat gjort. att lägga oss i skuggan och vila. satt där till kl 4. träffade ett annat gäng gladahuddickar. riktigt trevliga och söta lirare. De frågade efter solkräm sedan satt de där med oss från typ 10. Hamburgare till lunch igen! GOTT!
Ahlgrens bilar och Apelsinjuice.

Kändes skönt att börja dricka vid 5 idag och inte 12-1 som alla andra dagar. men de dagarna var det också skönt för efter första klunken känns allt bra. Sjukt men sant. En av Bromma Grannarna gav oss en allsång som hette duga. hörde inte riktigt vad han sjöng.
Mando Diao, Hänga lite vid stånden och äta en sjukligt god burgare. eller ja endast köttet! sedan kollade vi på ett band. Gick till bilen för att fylla på munnarna. Tog även med oss påsen från en vindunk. halvfull. Lade i Lisas byxor i grenen och smugglade in på området. SWEET! 

                           

JAY-Z Var slutartisten! så himmlans cooolt! Vi dansade och njöt (klunkade) vår vindunk! Blev redigt glada och taggade! Det var så satans mycket människor! WOOOHOOO. Två personer från publiken fick gå upp på scenen och sjunga en halv sång!

Efter det var det dags för lite fyllekäk. Flickorna tog en langos och för mig blev det Strips.
Gick till fishand chips ståndet.
- Jag har bara 14 kr kan jag få köpa lite pommes frites. 
- Ja egentligen kostar det 35 men okej då.
- Åh tack..
Sedan lassade han upp den största portionen pommes och
- Äter du fisk..?
- Ja det gör jag.
- Ja men då ska du ha en sån också!
SCOORE! Tur att man är tjej! En sån portion kostar 55 kr :D

kvällen fortsatte och jag slutade dicka typ nu vid 3. Medans Lisa och Johanna hinkade! Satte oss vid olika tält. Hänge med Filip, Alex och Marcus. Två tjejer med helium ballong! Mycket spektakel denna natt. Tält vändes upp och ner. Vi bar ivög personer som däckat och Bromma polaren blev omkringburen och tältet krossat. Men han låg lika fint däckad ändå!

Jag, Johanna, Marcus och Alex tog sovsäckarna och lade i en park utan för campingen vid 8. Lungt och skönt! sov någon halvtimme eller så.

På något sätt var det riktigt skönt att ta ner tältet och flyfältet eftersom det var så jäkla traschigt! Vid 11 var vi klara för att gå! Lämnade kvar en hel del saker som gått sönder. Och som alla andfra gjort de senaste dagarna, inkl vi. slängde man allt på marken. 

           

Gjorde Alkotest. Jag låg på 0.0 pm. Lisa 0.65 och Johanna 0.7.
undrar vad vi låg på när vi var som fullast! Därför blev det min nitlott att köra hem.
Det var ty ganska läskigt. med så lite sömn. det gick bra till hedemora. stannade på donken! ÅHH hamburgare det har vi aldrig ätit till lunch. men det var såå gott. 

      

Åkte vidare i en timme men då var det fanimej nära att jag höll på att somna. Så vi stannade vid en kyrka och sov i 45 min! Skönt! Laddad för avfärd igen! As hög musik gjorde susen och öppna fönster. Tänkte inte på att man kunde bränna armen när man sitter i bilen. Men självklart när man har öppta fönster går det super bra. Klarade mig hela tiden fram tills vi åkte bilen hem. HAHA

Prio ett när jag kom hem var att hoppa i poolen. 24 grader, ja tack! Låg och stekte lite och som om det vore telepati fick jag grillad kyckling som jag sagt till Alex att jag ville ha direkt när jag kommit hem! mina föräldrar är bäst! 

              

Somnade gott i soffan och gick sedan som en zoombie till sängen! Vaknade 10 gick för att se en film. somnade på en min och vaknade 2. det är inte nådigt vad jag har ont i halsen. den är stor som en fotboll!! DAMN!

VÄLDENS SÄMSTA PÅ ATT VARA SJUK!

Publicerad 2010-07-05 17:42:15 i Allmänt,

Ligga sjuk i soffan är verkligen inte Linnéa Erikssons grej! Får abstinens nu när jag sovit ikapp alla förlorade timmar. Jag brukar få spritt i benen av att ligga i soffan även om jag själv vill ligga och chilla. Och nu måste jag göra det. orkar heller inget annat. Förstå känslan, att ha spritt i benen fast man inte orkar spritta bort det.
Måste vara den säsmsta personen på att vara sjuk!

vill ni få tag i mig ring typ inte, det gör ont i halsen av att prata. smsa är en bra grej! ;)

Loggade in på MSN första gången på ett år.. haha

HEMMA

Publicerad 2010-07-04 21:48:05 i Allmänt,


Ja även om det skulle vara grymmt att stana kvar i borlänge några dagar var det underbart att komma hem igen. just nu är det tv soffan och jordgubbar med mjölk som gäller. 2 and a half men <3

Orkar inte förklara festivalen nu. ligger nerbäddad med hack hostan, förkylning och feber. Det får bli imorgon när jag är hemma och kurerar mig!

Längtar efter att få sova. har inte gjort det sedan förra tisdagen!!

Skönt att komma hem till ett nustädat och nybäddat hem! hade lämnat dörren låst för att hon inte skulle se mitt förskräckligt röriga rum. Kläder och saker överallt! Men pinsamt nog gick hon in och städade ändå! Vår städare måste vara den bästa! 

                            
  Alla kläder perfekt vikta!                       Nybäddat!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela