Lev livet du älskar

KOnsten att konstatera

Publicerad 2011-05-18 22:16:06 i Allmänt,

Åhh va jag trivs på jobbet, nu har jag mitt rum, min dator och idag möblerade jag som jag ville ha det! Det enda sega nu är att jag får ont i huudet av att sitta så mycket stilla. det är verkligen segt att sitta framför datorn, så det är tur att det inte är det enda jag gör! ;)

är kungligt bra på att sneaka saker, snodde med mig as mycket presentsnöre från indiska idag till min vän mika, plankade för 3:de gången på roslagsbanan denna vecka. (bara för att ett sommarkort kostar 2080  spänn)

Saknar min torkel hoppas du har det super super super!!!


Shaka den för sean banan..

Publicerad 2011-05-15 22:10:17 i Allmänt,

Gjorde nya test resultat på kroppen som visar att jag mår mycket bättre än för en månad sen, det är såå skönt att få det på pappret! även om jag känner dte själv. Kruxet nu är att forstätta kämpa med maten, livet och lugnet. Men det ser jag inte som några svårigheter! Ser fram emot en ny vecka på mitt nya härliga jobb!
Avslutningen blir spa på fredag och fira mika, sedan utgång på Lördag! GALET nice!

Shaka den för sean banan!

Gör er redo..

Publicerad 2011-05-15 22:08:20 i Allmänt,

har haft en super mysig helg, som började med sombifiering i soffan. Ni vet när en person pratar med en om en film eller något, man vet att man håller på att somna/Sover men kämpar för att hänga med i konversationen istället för att bara total däcka. Så var det i Fredags.
lördagen bestod av mys med Lisa och Karin på Anjas Café.
Snabbvisit hos Celine, Kul att se att du kan prata nu gumman!
Middag och eurovision med Lind och mikkis! :)
Vakna i Stava av smattrande regn mot taket, über mysigt.
Sedan har Söndagen varit fantastisk med Andreas och senare ensamt mys i soffan hela dagen och kvällen!

PwC

Publicerad 2011-05-14 10:54:35 i Allmänt,

det var ett tag sen sist, det kan bero på att jag dag ut och dag in har kämpat med att må bättre. Få magen i kontroll och få in nya rutiner. Jag har gått ca 40 min varje dag och gjort zonövningar som ska hjälpa magen på vägen, kämpat med att jag inte fått träna! 

De här veckan har gått fort och har varit händelserik, i Tisdags jobbade jag min sisa dag på Ica och i Torsdags började jag på mitt nya jobb i Täby Centrum, på ett revisionskontor över biografen! Är helt slut i huvud och kroppen efter allt nytt att lära sig, men jag får känslan att jag kommer att ha det toppen där! :) 

Vill tacka alla underbara männiksor jag har omkring mig som hjälper mig vidare hela tiden! :)
   

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela