Lev livet du älskar

Bläkon med lax

Publicerad 2011-04-28 22:25:11 i Allmänt,

Vilken hemsk magdag jag har haft!

Men inte fy skam ändå, gick till jobbet imorse vid kvart i 5. skjut mig om du vill.
Men eftermiddagen var dröm med seglir hemma hos Sofia i Solen! Gah gummsan jag har saknat dig!


Hemsedalingen

Publicerad 2011-04-26 00:11:07 i Allmänt,

hemma igen efter fem härliga dagar i norge, Hemsedal, hos bror och hans galna gäng! Det blev en lugn resa med mor och far och var verkligen precis vad jag behövde! Skidåkningen på förmiddagen och på eftermiddagen när det blev för mycket vatten i backen var det bara att sitta i solen och njuta. Har haft en lugn och skön helg och ser fram emot denna vecka! Det är verkligen jätte skönt att vara hemma, sin egen säng, sin egen dator & Träffa Andreas fan vad jag har saknat dig min tokunge! men kanske framförallt Sofia som jag inte träffat på läääänge nu!!


Ps det är verklien piss just nu att ha en så strikt kost, men en vecka avklarad så nu ger jag mig in på vecka två, eller ja till och med dag ett vecka två också avklarad! En dag i taget! :)

Btw visste ni att en kalkon kan drunka om den står med öppen mun rakt upp när det regnar?! :)

Du ska veta att jag saknar dig...

Publicerad 2011-04-14 20:26:42 i Allmänt,

Saknad är en väldigt jobbig & obeskrivlig känsla, man känner sig inte helt fulländad. Men som min pappa sa här om dagen, jag saknar din mamma jätte mycket när vi är ifrån varandra, men det är en bekräftelse på hur mycket jag tycker om henne!

Du vet hur mycket älskling!  
><

Jätte sköna sol...

Publicerad 2011-04-14 20:15:12 i Allmänt,

Ja vilken härlig dag det har varit! kom ut från ica, det blir nästan som ett fängelse , man vet inte vilket väder det är förrens man slutar eller ska slänga kartonger. Solen sken när jag klev ut i cevila kläder igen! Inköpte en hel del nya saker till skafferiet. Nya uppdateringen inga kolhydrater, alkohol, socker, soja, majs eller frukt! vilket SUGER ! Men jag kan inte annat än att acceptera och göra det bästa av det. Men det är As svårt att komma på vad man ska äta istället. Men det får bli Kött och gränsaker. Men till frukost liksom?!?!
Jaja det ska jag fundera ut ordentligt!


Satte mig och funderade över livet och lapade sol vid ihåliga eken i skäggan! Åhh va mysigt det var. Sedan grillade jag pannbiffar till mig och Mammsen! Älska Våren det luktar så gott!

Kram på oss. .

Publicerad 2011-04-09 22:09:20 i Allmänt,

Den närmaste tiden komer ni få höra en hel del positiva saker om mig själv. Har insett att jag klankar ner på mig själv och alltid inser att jag kan göra bättre! Är det fler som mig där ute?! Ta tag i er själva, ge er en kram och beröm er själva. För vi alla är bra på något och blir bara bättre om vi inser det själva!

En backe i taget bestiger jag berget!

Publicerad 2011-04-09 22:07:18 i Allmänt,

Är det fel att bara gilla läget och acceptera hur allt är. På sätt och vis Ja. Istället ska jag resa mig upp, ändra min livsstil som min kropp suktar efter! Läser för fulla muggar om vad som skall göras för att min kropp skall återgå till normalt läge! Jag vet att jag kommer komma dit en dag! Jag är redan påväg, även om vägen är lång, gropig och uppförsbackar nästan hela vägen. Men jag har hört att uppförsbackarna gör mig starkare, därför ska jag bestiga dem med glöden i ögonen och leende på läpparna!
Nu kör vi, en dag och en backe i taget!

Linnéa = Underbar

Publicerad 2011-04-08 23:04:29 i Allmänt,

Linnéa ligger 4 på topplistan av namn i Sverige!! Wiihooo! Linnéa är ett kvinnonamn som kommer från Carl von Linnés släktnamn. Namnet Linnea betyder också underbar.

Varning för Linnéa

Publicerad 2011-04-08 22:53:21 i Allmänt,

Jag har gjort dunder insattser hela dagen idag, grymt jobbat på jobbet och sedan tränat mega bra fast jag bara ville lägga mig i soffan. Åt en grym middag med pappsen och brownie med glass !! 
Vissa dagar vaknar man och bara vet att dagen kommer at bli superb! Idag var en sån dag då jag inte kan besluta mig vad som gjorde min dag bäst.

Var det frukosten som mättade mina magsmärtor som skrek efter mat.
Var det pappas goda grillade lax med romsås.
Min egen gjorda brownie med glass.
Andreas leende som gör mig knäsvag.
Pappas asgarv framför TVn. 
Magharmoni hemsidan.
Att logga in på Ansiktet och se att Sofia skrivit underbart! 
Nej idag kan jag inte alls bestämma mig. Det har varit en grymt bra dag helt enkelt! 

             

Satt och kollade på varning för barn! en 8a till programmet och en 10a till pappsen som gör det ännu bättre . Ditt garv smittar snabbare än vattkoppor! Älskar dig pappa! 

               

Kilmans

Publicerad 2011-04-08 22:45:06 i Allmänt,

Besöket hos Kilman, naturläkaren var spännande. och om man kan säga så så Äntligen hittade han massa fel på min kropp. Alla mina organ är upp fuckade på grund av tarmen. ingenting fungerar som det ska. men nu är det dags att ändra på det. Så naturläkemedel, lagom med motion och ingen alkohol är steg ett! Nu ska jag fan få bukt med problemet!!!

Du förstår inte hur underbar du är, jag saknar dig varje gång jag inte är med dig!

Träna för bättre hälsa

Publicerad 2011-04-07 11:41:32 i Allmänt,

Jag känner mig riktigt stolt över mig själv. Igår tränade jag igenom hela kroppen alla stora muskelgrupper som man vil fitta till. Var uppe kl halv nio idag och tog en timmes promenad. Jag mår så jädrans mycket bättre när jag gör det. Frukosten blir godare och hela dagen blir frisk och skön!
Men ändå blir jag lite sjuk i huvudet och skulle kunna träna hela dagen åka till gymmet och spring i flera timmar. Men nu får dte vänta till imorgon, då blir det styrketräning eller baa lite kondition!

Senare idag dags för Naturläkaren! Äntligen!! :D

Fantastiska Du, Ni

Publicerad 2011-04-06 16:44:12 i Allmänt,


Sofia lämnar landet och drar väster ut för at gräva guld på Aruba. kommer sakna dig tjejen!
Mika kommer hem idag!! :D SweetWater barracuda Safari jag har saknat dig snurresprätt. Soon we will meet!





Mys med Mika, Sushi och presenter från Viktoria Secret, Vilken dröm tjej hon är!! :D

Din mamma

Publicerad 2011-04-06 16:30:40 i Allmänt,


Är det inte väldigt galet att man kan vara så snygg och klockren som person, men inte alls känna det själv. Ha en obehaglig känsla över sig själv hela tiden & aldrig riktigt acceptera den man är!
 Jag tror det är dags att drömma sig bort i lite How I Met Your Mother.

All Star

Publicerad 2011-04-06 16:27:45 i Allmänt,

Just nu sitter jag hemma i soffan efter att ha jobbat sedan halv sex i morse. Är det verkligen mänskligt ska det vara så?!
Jag velar mellan att gå ut och springa eller sitta kvar i soffan och känna mig tjock och pluffsig som en satt potatis. Det kommer nog sluta med att jag går ut och springer!

De senaste dagarna har varit katastrofalt klant varning. Eller ja kanske inte katastrofalt för då skulle hela mitt liv vara katastrofalt.
Men jag
.. Spärrade Pernillas plupp
.. Spillde ca 4 dl fisksoppa i min handväska, ja man kunde hälla ut soppa ur den.
.. sedan mina vardagliga; tappa tacosås, syltburk, ris etc på jobbet.

Ibland måste jag bara inse att jag inte kan göra något åt min klantighet, utan bara göra det bästa utav situationerna jag utsätts för!


WoooOwooooO har äntligen kunnat sätta på mig mina Röda Converse!!! :D

Det är så logiskt alla fattar utom du..

Publicerad 2011-04-03 17:59:03 i Allmänt,




En person sade till mig att man inte bara skulle se sina egna svagheter och andras perfektion.
Utan hitta en jämn balans och se sin svaghet med styrka och öppna ögonen för den andres svaghet!
Men hur ska jag lyckas när du är perfekt i mina ögon!



Racerglassare

Publicerad 2011-04-03 17:41:55 i Allmänt,

Tillbaka på jobbet idag. Känns skönt att kunna gå dit och inte känna en massa måsten, du kan klara av att vara där utan att stressa, det får man ingenting för!! Dock var det sjukligt mycket kunder idag!

Men så sitter jag återigen i min bekanta soffa efter ett hyper frenetiskt samtal med Lisa som jag älskar att ha! Båda babblar otroligt men hänger fortfarande med! Saknar dig racerglassaren! <3

Nu kan jag bara blicka framåt, för bakåt finns det bara massa neggo

Publicerad 2011-04-02 23:03:58 i Allmänt,

Ja nu har jag fått nog för typ hundrade gången. Min mage har mått skit de senaste månaderna, klagat på mig som aldrig förr. Den påverkar mitt mentala, mitt humör och min energi går i botten. Orkar ingenting känns det som. Men som jag är så ignorerar jag det onda och problemen när alla människor är runtomkring och tar gråten i min ensamhet eller springer iväg och ignorerar problemen. Nu är det slut på det! I torsdags när jag hade mysstund med mickis, celine och therese i täby slog magen till, som ett bakhåll i samurajvärlden. knip gånger tusen, men krigare som jag är tänkte jag åka hem själv, istället slutade det på akuten i danderyd i 5 timmar. Tur att jag har så underbara vänner och pojkvän som finns där. Andreas satt med mig hela tiden och var en grymt underbar stötte pelare. De hittade massa luft i magen men det går tydlign inte göra något åt.

Men nästa vecka blir det naturdoktor, Hälsocoach och dietist! Nu ska problemen ta slut, jag är redo att kämpa för det känns inte som det kommer lösa sig det minsta utan min hjälp. Alltså bara att fortsätta kämpa. Men denna gång kommer jag behöva och kommer ta hjälp av mina nära och kära.

Som plåster på såren hade jag mys kväll med mor och far ikväll, åt en god grillad kyckling, med brownie och glass till efterrätt!!


Ohh long time no see...

Publicerad 2011-04-02 22:55:47 i Allmänt,

Where to begin

Uppdateringar i bildform;


Fira Jullan på Berns, Eller ja så var planen men det blir ju sldrig som man tänkt sig.
Klockren kväll dockerish som slutade i petras lägenhet med the lady och Fridis! <3


Fira Yoggan




Alperna med älsklingen




Våffelfest, Mika, Sofia, Valerie och Jag

Mys middag hos Mikkis med god mat och Celine och Therese.
Myskväll med Elin, Torkel & Glass
Mysdag vid kanalen i solen & picnic med Sofia!





Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela