Lev livet du älskar

något jag har haft är dock en magisk kväll

Publicerad 2010-08-31 23:42:22 i Allmänt,

dagen har gått som smort. jepps. det skulle man kunna säga. packat i lugn och ro. imorgon kommer säkert hetsen. det är inte bra att vara för lugn!
Kvällen har varit magisk. magisk. sitta i solen vid kanalen och äta glass. mysa. har även ont i käkarna för jag har skrattat sååå himla mycket.

LAST DAY OF CHRISTMAS

Publicerad 2010-08-31 10:05:33 i Allmänt,

sista hela dagen hemma. shit jag bli illamående. alltsammans har liksom inte riktigt sjunkit in än. Torkel vi åker fan imorgon! hahahaha hahahaha SWEET!

fattar inte hur folk klarar av att vara arbetslösa.. jag får krupp!

Publicerad 2010-08-30 23:39:40 i Allmänt,

jag har haft sånt oändligt spring i benen hela dagen. fatta att tjejen har varit ledig 7 dagar i rad. har inte hänt på hela sommaren tror jag. jo festival veckan. gaah samtidigt som jag vill andas in all sverige luft jag kan. vill jag bara dra iväg. mot sydney. fikade lunch med fiffie idag. pannkakor. tack vännen. asså jag tror verkligen på ödet. det var ödet att vi sprang på varandra på Ica och behövde fördriva tiden båda två. har sedan fipplat med packningen. suttit vid datorn. gått ut och gått. suttit vid datorn. suttit vid datorn. vilken jävligt rolig dag jag haft. imorgon ska jag istället göra allt! typiskt att vänta med allt in i det sista.

crazy

Publicerad 2010-08-30 19:38:25 i Allmänt,

igår kväll blev det hemma gjord pizza med snabba cash. jag må säga att jag kämpade för att fixa maten och filmen. kubbade från ica på 3 minuter och hann med bussen. sorry om jag var äcklig ni som satt på bussen. men när jag sprang där brydde jag mig verkligen inte om hur jag såg ut. kunde man se mer sliten ut liksom.
Nej men det blev mys med familjen. sista dagen jag träffade mor min på flera månader. galet. åkte hem till Elin på kvällen. det blev en drive in och glass i hennes säng. super mysigt! JAG FATTAR VERKLIGEN INTE ATT JAG SKA ÅKA!
                

lördag

Publicerad 2010-08-29 18:13:30 i Allmänt,

GRATTIS VALERIE!! Valerie har slutat 9.an! haha äntligen 19. Drömåldern!

fixa fixa fixa hela dagen inför festen ikväll. Pappa och mamma hjälpte till med förberedelser och seglade in hela altanen. riktig mysstämning! Torkel och hennes mor och peter kom över på lunch. hamburgare. hah jag åt min hamburgare i ett taco skal. man får inte vara rädd för nya egenheter. det var riktigt gott.

Sofia och Frida kom över tidigare för att förbereda den grymma kvällen. jag var verkligen jätte taggad.
Orkar inte skriva mer här om kvällen. Vill bara tacka alla människor som kom. vi hade en super bra kväll!! Dock har pappa sagt att ni som söp ner mig inte är välkomna hit igen. ni som var där vet att vi hade det bäst! kommer sakna hösten med er!

PUSS OCH TACK  !

det kommer bli en bra höst för dig

Publicerad 2010-08-29 18:06:46 i Allmänt,

Hämtade denna unga dam på centralen i fredags. haha missförstånd på vad som är huvudentren till centrale. jag anser att det är den stor entren där nere och int eden mitt emot city terminale. - Valerie gå till huvudingången och sen till höger till parkeringen. - jag är där nu vart är du. - jag står här. - jaha men du mena höger du sa vänster. - jaha men jag står här vi busshållsplatsen. - ja jag med. men vart är du då?!

ja ni fattar dte var hel galet! sen skulle jag hitta i stan till valerie. me det är ju förbjuden vänstersväng och enkelriktat överallt. tycker inte alls om stan. men det känns bra när man klarat av det. så tillslut hittade jag dig där på gatan och fick höra om din vecka i jönköping!



du kommer ha en grymm höst. du måste bara komma in i det nya livet!

Fredag

Publicerad 2010-08-29 18:01:11 i Allmänt,

Fredag och det känns riktigt skönt att vara ledig. inga måsten. var hos tandläkaren. har verkligen haft ångest inför det. sommaren liksom. har varit sämst på att borsta tänderna. inget ni kanske vill veta men så har det varit. fick fan pluspåäng för en fin mun inga hål eller nått. katching! men 470 kr fattigare och då har man ändå 300 kr i rabatt. sjukt!

shoppade med torkle på ica. cka parkera i parkeringsgaraget. det gamla. sjukt mkt folk och bilar vi fick ställa oss på 5:e våningen. hatar det där huset. alla nötter parkerar ju där också. det roliga var att när vi åker in ser vi en tjej med en P- bot i handen. torkel: haha kolla hon har fått böter. när vi sen kommer tillbaka till vår bil står lapplisan och skriver ut kvittot till torkels P-böter. japp hon glömde P skivan!

The trip to Landet

Publicerad 2010-08-29 17:13:36 i Allmänt,

det är så typiskt mig och Bellosch att tro att vi har koll på läget och bara köra och misslyckas. körde iväg 6 mil åt helskotta när vi ksulle till landet. men som alltid ordnar allt till sig och vi kom fram tillslut. tog nattmålet som är det typiska melliset på landet. några smörgåsrån med ost. galet gott. 
man sover som aldrig förr på landet. sängarna är så sköna och lugnet där ute gör att man går i koma. Vaknade dock vid 9 i onsdags. första dagen på mitt liv av arbetslöshet. skönt. dra i sig dunderfrukosten och sedan iväg på sightseeing i öregrund.
Ja farmor och farfar är väl för söta. åkte runt och kollade på hus. roligt. ni är väldigt hetsiga mot varandra. farfar är slaven för farmor har opererat sig. för en gångs skull är det hon som sitter och pekar. älskar er för allt tokigt ni göör. 
Berka och jag bakade bröd, bärpajer och en as god västerbotten paj som vi spisde till kräftor och rosé till kvällen med farmor farfar och maggan. en tur ner till vatnet hann vi även med. 
Torsdagen var det dags för Arne, gammelfarfar, att begravas. han sista beslut var att han ville ha en kistbegravning. alltså man får se när de hissar ner kistan i jorden. fin begravning och kul att träffa släkten. men begravningar är alltid begravningar. kommer alltid minnas dig tokgubbe, dina historier och konstiga påhitt. men framförallt skrattet! RIP.
  

                  

SISTA DAGEN PÅ ICA

Publicerad 2010-08-24 19:36:59 i Allmänt,

Blandade känslor när jag klev ut från butiken idag. sista gången på jätte länge som en anställd. det var en galet bra dag. jag älskar verkligen många av er människor som jobbar där.. jag kommer sakna er. men om sanningen skall fram kommer ni sakna mig mer för jag kommer ha en grymm höst och inte hinna tänka så mycket på annat är att ta in alla nya saker som händer. men ni ska ha en medalj för ni drar fram mitt sanna jag.

har rest runt hela dagen kl ringde 04.30 skjutsade in far till stan. sedan dirr till jobbet. jobba hela dagen. eller kolla på när gabi jobbade. min lärling! sedan hem hämta pengar åka till arninge. köpa lite saker. danderyd hämta pappa. arninge igen för att köpa en ipod tuch. japp det är sant jag har fallit dit. har varit grymmt emot hela ipod/iphone snaran. nu är jag där. en bit på väg iaf. det känns bra. 32 GB lär ju räcka ett tag! ;)

nu ska jag till märsta hämta bellosch och åka till landet.

 

veckansplan

Publicerad 2010-08-23 22:13:40 i Allmänt,

tisdag. sista dagen på Ica på väääldigt länge. åka till täby och shoppa saker. bla annat en mp3. fara till jakan och träffa den nya lilla kusinen, Nova. Åka till landet med Bellosch.
Onsdag. Chilla på landet.
Torsdag. på med den svarta skruden. ge en sista ros till Arne, du spralliga lilleman.
Fredag - Onsdag fest, packa, chilla, träna, mysa, mormor, morfar, mamma, pappa, vänner, tvätta, musik & ARLANDA!!


Måndag och nästan sista dagen på jobbet.

Publicerad 2010-08-23 22:02:45 i Allmänt,

Ja oj vad dagarna flyger iväg. nyss var det 2 månader. 4 veckor. idag 9 dagar. snart är vi där. på arlanda och om två veckor har vi nog redan vant oss med värmen igen. jobbigt va. höll på att stressa ihjäl mig idag för att det var så fint väder. måste ut och njuta i solen, men nej det måste jag inte. kommer ha sol i tre månader. missa den deppiga hösten. tack. att shoppa allt inför resan kändes bra. nu är det bara några små detaljer kvar. som att packa kanske. men det kommer om någon dag.

is it a wind up coock?!

Publicerad 2010-08-22 22:39:22 i Allmänt,

nu ligger jag hemma. proppmätt efter att ha hetsat ( Förvånad NEJ) i mig torkels amerikanska pannkakor med glass hallon och blåbär. det var en fin fin kombination. men jag måste medge att paj smakar mer mums!
det är verkligen mörkt ute nu. riktigt obehagligt att cykla hem framförallt när var annan lampa är trasig. hösten är på väg. vad skulle man då göra utan mobiltelefonen. hade jag inte fått prata med Valerie Hela vägen hade jag skitit på mig, hetsat hem, kollat mig bakom ryggen och tappat balansen när jag försöker slå omkring mig för att verkligen försäkra mig om att ingen är i närheten. mobieln kan vara min bästa vän. synd bara att jag inte använder den som man ska.

 sitter och lyssnar på de vises sten på ljudbok. mee like!


sista söndagen på Ica på jädrigt läääänge!

Publicerad 2010-08-22 22:29:06 i Allmänt,

Sitter just i denna stund hemma hos torkel. har precis skrivit ett inlägg på resedagboken. japp vi har skaffat en gemensamblogg som kommer ta er höstisfirare på bättre tankar i höst när ni läser om alla våra grymma äventyr.

Dagen har varit lugn men ändå fartfylld. som alltid när linnéa är i farten, lagret kokar av skratt och tokigheter. Åkte till trevehallen för att lämna tillbaka baguetterna jag lånat. Ica bilen är verkligen en underbar manick! åkte senare med den och Moa på en roadtrip till McDonalds! Hamburgare och grejer! Sweet. Blev getingstucken. på rumpan. det var en vidrig upplevelse. Träning i hackstabacken. känns riktigt bra.

Nu taggar vi inför resan och gör såna där viktiga saker som man måste inför en sån här långresa till andra sidan jorden. ANDRA SIDAN JORDEN! Vi kommer verkligen vara där om två veckor. Bye Bye sweden! Bye Bye!

Lördagkvällen kunde ha slutat piggare!

Publicerad 2010-08-21 22:47:16 i Allmänt,

ibland vill man inget annat än att hoppa upp och sätta sig på saker. Men just nu NUNUNU vill jag sätt mig upp och hoppa på all min teknik i detta hus. har haft en ensam kväll med mig själv. började med en springtur i skäggan- östradelen. men nu. kameran är pajkad. datorn fuckar ur och nu sitter mitt kamera minneskort fast i en jädrans manick! det är dock mit fel alltidhopp bara för att jag är en riktigt hetsig och just i detta ögonblick en väldigt ensam människa! PALLA! Så tack och adjö nu måste hon sova annars blir det bittert.

hello you lördag!

Publicerad 2010-08-21 22:47:00 i Allmänt,

Vanka upp hos min valerie i morse. vilket antagligen tyder på att jag somnade där igårkväll. somnade nog mitt i vår konversation som jag brukar. sorry men det är då jag är tillfreds. inte ensam. Tacokväll hemma hos Sofia igår. Mysipys. 
Idag har varit en kräftansdag. varför måste alla jäklar ha baguetter en sådan dag. det gick fort dock. hela dagen. måste säga att jag kommer sakna att flamsa runt på lagret. men jag kommer älska att flamsa runt på andra sidan Jorden lite mer. men bara lite.. Eller?!
galet det börjar bli verklighet nu. jag åker om en vecka och 4 dagar. skulle börjat packa idag men det gick sådär. träffade min vän Lüppert i Täby och fikade en naked Smoothie. tack fö stunden lüpp. 
träna. äta äta och äta igen för att sedan nu gå och lägga mig. men först måste jag ögna igenom kameran. bilder från tegelkvällen. yeeeehaa!!  

Att vakna upp med känslan av att man sprungit in i en betongvägg 10 gånger!

Publicerad 2010-08-19 22:15:45 i Allmänt,

vakna upp hos valerie. lika mysigt som vanligt men just i morse. går inte att förklara känslan jag hade. men är helt säker på att alla icke nykterister har kännt den. Illamående, huvudvärk, yrsel, ångest och skakis. allt på en gång är en skön blandning. har varit underbart skönt att jobba hela dagen. NOT. som vanligt har jag varit sjuk i huvudet.

Har myst med mamma i soffan, en kopp te och äppelpaj med vaniljsås. MUMS

En onsdag att minnas. kämpa för det!

Publicerad 2010-08-19 21:59:01 i Allmänt,

Igår var jag inne i stan med dess små freaks !



Älskar skrattterapi det borde utföras oftare!

Hälsade på i Petras Lägenhet, åka t bana lite bakom flötet och sedan föra hemma hos Elin inna det blev dags att dra till tegel. Tjejer det är helt underbart att vi blivit så tajta igen. det är awesome för vi kommer ha så mycket att ta igen när jag och Torkel kommer hem!
Hetsar kvällen som vanligt när jag och Valerie är på samma fest. spårat som vanligt!

Torkel kommer få vara min tolk och lexikon i Australien..

Publicerad 2010-08-16 21:33:54 i Allmänt,

precis mufflat i mig lite räkor och knäckebröd. otroligt gott. mammsen är hemma igen. det är galet vad lite vi träffas. Pappa är iväg i götet hela veckan kommer hem nästa måndag. trist.
Idag hade jag en sån där mysdag med Valerie. åkte dit efter jobbet och försökte hacka mig fram på min braiga Engelska med hennes kusin. som btw måste ha så otroligt tråkigt här i sverige. sry trevligt att träffas men det är sant. han är inte alls pigg på att göra det vi gör. också trist.
det blev lite picknick vid kanalen med Valeria och Nattie. sedan cykla hem och nu sitter jag här. funderar över varför det skaq vara så jobbigt att möta folks blickar när man möts på vägarna. istället för att folk kollar och ger ett leende. ser de riktigt ansträngda ut och försöker göra något annat för tillfället. ett vanligt fenomen är att ta upp mobilen. är det fler som får känslan. eller är det jag som ser creepy ut.

det borde vara dags att sova men jag tror inte jag orkar. inte än. imorgon ska jag tälta i Valeries trädgård!

Det är nu det börjar.. alla åker åt olika håll.

Publicerad 2010-08-15 21:34:26 i Allmänt,

Nu har de första två flyttat. Tusse och Lisa. kommer inte träffa tjejerna på typ 4 månader. det känns läskigt men mest av allt spännande. för oss alla. för alla kommer att uppleva så mycket nytt. ha det underbart bra nu tjejer.
Nu i helgen kommer trolitsvis Valerie och Petra flytta. sen är det bara en vecka kvar tills vi åker.

år och dagar sen jag låg hemma och kollade film en hel dag..

Publicerad 2010-08-15 21:29:15 i Allmänt,

Idag har Jag och Petra och broders kompisar bara legat inne och kollat på film. jag har inte gjort ett enda dugg. annat än att städa upp en del från igår. det kan vara det bästa när det är mulet dagen efter. kollade på Hitta Nemo som jag tror att jag såg en tredje del av och Pearl Harbor. åh den är så bra men så himla sorglig. till middag lagade jag och Erik wanneberg topp 10 pizzor. det fick bli vad vi hade i kylen- pizzor med tomat ost, köttfärs, ägg, sallad och tomat. ja visst låter det konstigt med ägg men det var riktigt gott. kläcka ett rått ägg på pizzan innan man ställer in det i ugnen. nu sitter jag och kollar på det tredje avsnittet av how i met yur mother.

spontan fest i skärgårdsstad

Publicerad 2010-08-15 21:17:25 i Allmänt,

Igår var det terrifick. gick ner till marsättra klipporna med mickis och petra och badade och solade. super skönt i vattnet. njöt ordentligt hela dagen och lapade all sol jag kom åt. man behövde inte ens kämpa för den. grymmt bra. victor kom förbi med båten och vi fick prova på att åka ring. måste säga att vattenskidor är roligare. men jag skrattade fan hela varvet. fick även till en skön vurpa som gav en liten lår/rump kaka.

vi drog hit celine, tess lind och niklas Müller. har inte träffat honom sedan vi slutade åttan tror jag. otippat och super mys. fick i mig de första krätorna för sesongen. smarrigt. broder var här med ett gäng kompisar och senare på kvällen kom Petras bror och hans kompisar förbi. blev ett stort gäng och korvfest här i hemmet. litet spårat poolparty. som sagt tjejer så älskar vi när det blir spontant.

Två super bra kvällar i rad och en ledig solig dag

Publicerad 2010-08-14 10:30:32 i Allmänt,

i torsdags var det Lisas födelsedags och avskedsfest. för att summera. skönt folk, bra musik, bartömning, energidryck och Ooopha! en helgalen kväll. alla blev lite för runda under fötterna. vi blev utslängda från lisa vid 4 och kom i säng vid halv 7. konstigt nog gick det typ bra att jobba i fredags. var kanske inte den mest effektivaste. men jag mådde inte så dåligt.
efter jobbet var det bara att svida om igen för igår var det middag med Tjejorna hemma hos Elin. knäckte en energidryck på tåget in för att klara av kvällen. Tosse, natta, sara, madde, mickis, petra, torkel och elin. riktigt mysigt. det blev en somna i soffan kväll och sedan sov jag över hos Elin. hur mysigt var inte det på en skala då?!
kul att träffa er alla igen. framför allt petra. lite avundsjuk på din resa bland delfinerna.
idag är det skita fint väder och jag är ledig och ska suga in varenda liten ljusstråle jag kan!

Nu blev det så där sent igen

Publicerad 2010-08-12 00:43:10 i Allmänt,

men tusan nu blev det så där sent igen. har suttit inne på datorn och fixat med lite saker. även packat väskan för imorgon. lisas going away part. även packat kläder till fredag då vi ska till Elin. kommer inte hinna hem innan dess. därför blev det mycket mannikäng denna kväll.
nu ska jag sova GOD NATT!!

Watch out sydney.

Publicerad 2010-08-11 23:05:43 i Allmänt,

somnade i soffan igår. igen. det börjar bli en väldigt bra ovana jag har. men visst är det väl skönt att somna i soffan. har inga problem alls med det. varmt mysigt och sällskapligt. eller ja det beror på vem man frågar. men man somnar bäst om man har lite goa vänner och ljud omkring sig.

idag var jag ledig. skööönt! Träffade korkan. Karin Woodhouse. ja det är sant hon är hemm igen några dagar får vi iaf ha henne i sverige. men vi ska nog se till att hon inte får lämna landet igen. hon är bruun som jag vet inte vad. utan rasistiskt betonat. brun som en neger faktiskt. vi kom tillslut till täby iallafall där karin shoppade loss och linnéa köpte såna där harembyxor jag aldrig trodde jag ens skulle prova. ohh de är så sköna. de ska jag gosa med på alla flygresor i höst. nu är det bara två veckor och 6 dagar kvar. den riktiga nedräkningen har börjat! Watch out sydney.
Lisan kom hem idag. så det blev reunion gånger tre. skönt att träffas vi tre igen. lite smått avundsjuk på din resa gumman. båda era resor btw. karin du har det nog lite för bra i livet just nu trotts allt slit du utsätts för.

kom hem och gjorde nytta. för en gångs skull hann inte mamma tjata på mig eller ens nämna att det behöve göras. klippa gräset. tvätta kläder. plocka ur diskmaskinen. hade hon bett mig göra det hade jag inte pallat. jaa jag är fortfarande tonåring. då är det okej. inte sant?

jobba imorgon 12 pass kvar. wiihii. kommer sakna skiten dock. måste även pallra mig iväg och ta sista sprutan vaccin.

nu ska jag försöka sova gott. det är verkligen varmt här inne BLÄÄ!



NÖRDAR MIG MED TORKEL

Publicerad 2010-08-10 22:08:55 i Allmänt,

det här kan ha vrit den jobbigaste dagen på länge. rip. det är mycket skit runt omkring just nu. det är verkligen då man förstår hur mycket sina vänner betyder för en. Valerie tack för talket som fick mig att tänka på annat och för att jag fick slagga i din säng. Tack torkel för att du är så enkel att umgås med och får mig att skratta igen.

jag och torkel sitter med varsin dator i knäet och kollar typ in samma sidor. våra vänners bloggar. vi skulle fixa med resan så vi kanske ska börga med det nu!


coming arond again. simon Webbe i mitt hearta!

Publicerad 2010-08-09 22:26:47 i Allmänt,

fy tusan vad jag gillar ditt inlägg torkel. det är verkligen inte lätt att älska sig själv för den man är. även om jag vet att vi alla är super fina och bra som vi är. det är då jag sätter på låten En vanlig dag med Ulrik. då känns det bättre ett litet tag iaf.

älskar sommar regn både när man kan ligga inne och kolla film och springa i skogen.

Publicerad 2010-08-09 21:48:16 i Allmänt,

haha va usel jag kan vara på att stava ibland. när fingarna springer runt på tangentbordet blir det lätt fel. framförallt när man är trött och inte orkar lyfta fingrarna.
idag var det back on track och det känns riktigt bra. för jag vet att det bara är 13 pass kvar på detta arma jobb. bestämmde mig för att träna efter jobbet. eller ta en promenad i hacksta skogen. det var sol och varmt när jag begav mig. men efter 10 min ja då börjar det ÖSA ner. inte lite regn heller. men det var ingen idé att springa eller göra något drastiskt för jag skulle bli lika blöt för det. så jag fortsatte gå och njöt istället av den ljumma luften och regnet som översvämmade min kropp. hoffmaestro gjorde mig sällskap där i skogen. tur att jag inte mötte någon och hoppas ingen såg mig. när jag freakar loss i dans. är det inte alltid graciöst. åker hem till skäggan dock och där går det som en skarp gräns när man kommer förbi västra. en gräns mellan blött ch torrt. det var super väder hemma. skäggan har alltid sina goda stunder.
Mor och far kom hem idag. riktigt mysigt faktiskt. eller ja det är en del blandade känslor. framförallt eftersom mammor har förmågan att låta klagande över allt man gör eller borde göra. på dirr hittar hon saker man skulle kunna göra. skyll dig själv för att jag blir "trött".
tomorrow kommer Woodhouse to town. ska dejta på onsdag. samma dag då lisa kommer hem. dunder vecka framför oss.

helgen vecka 31 en till helg vi försöker minnas.

Publicerad 2010-08-08 23:39:28 i Allmänt,

fan tusee! jag hade ju bestämt mig för att hålla min nykter i fredags. det första hon gör när hon kommer hit vid halv 6 snåret är att boxa upp varsitt glas vin. sen var det kört. grymmt taggade och onyktra satt vi hemma hos mig i skäggan.vi var ett härligt gäng på typ 12 personas. för att senare på kvällen gå ut och fira att Tusse och mattie flyttar till bjärnum. the one and only håla i skåne. synd eftersom skåne är en håla i sig. vi drog senare till Tegel, vilket inte har så bra drag en fredag. tydligen. hamnade i småbråk med dj:n som var världshistoriens sämsta.
- kan du spela den här låten.  -ja om två timmar gumman.  - men då har ni stöngt. jag har betalt för att vara här, ingen dansar, kan vi få lyssna på en annan låt.   - jag har betalt för att vara här och spelar vad jag vill.
Linnéa går in i baren.   -finns det någon man kan klaga hos över dj:n. han suger och det tycker ni med.
sedan insåg jag nog själv att det var dags att gå. åkte till svinninge till mathias. med murre, mathias, elin och danne och badade jaccuzzi. sweet kväll. synd bara att jag drog. hade velat vara kvar och dansa och allt med tjejorna. dålig linnéa på fyllan.
i lördags skulle jag gått ut och firat mickis. men jag pallade inte efter 9 timmar kvällspass på ica. vädret var inte heller så lovade. gick till Sofia och shattrade. kollade på 17 again. as bra film. vi såg fem minuter på kvällen då vi slocknade till åsk och blixtovädret. men såg nästan klart hela på morgonen. eller ja as bra film var att ta i. svinigt rolig tjejrulle. ja man måste se den iaf.  
jobbade hela dagen idag med. sedan bar det direkt av till mika för att ha middag för tussen. som flyttar på fredag. konstigt. konstigt att inte få se hur du har det förrens i december. nu har jag städat köket från i fredag. bombnedslag. så nu ska jag äntligen få sova. iaf några timmar tills jag börjar min super äckliga vecka på brödet igen.

           

lonkan @ Work

Publicerad 2010-08-08 18:44:03 i Allmänt,

Sitter på jobbet. har som vanligt inte slitigt ett piss för mina pengar idag. söndag är en bra dag! jobbat mejeri och självklart blivit fullsprayad med mjölk och yoghurt som vanligt.
Gud vill inte heller att jag sak äta äpple. varje gång jag skalar ett äpple tappar jag det när det är lite kvar att skala. suck. eller ja gud tror jag inte på, men Ödet. eller så vill det bara att jag ska få kämpa extra mycket för att få mat i magen.

går hem halv nio då är det mys och avskedsmiddag för tusse. GALET !

SOOOOL

Publicerad 2010-08-06 17:28:25 i Allmänt,

Solen är tillbaka och jag har precis suttit ute i solstolen och powernapat litegrann. idag var det förvånandsevärt lätt att gå till jobbet. varför?! hmm. jobbade till halvtvå och sedan bar det av till min egen död. Hackstabacken. japp gick/sprang upp 5 gånger. jag kommer nog inte kunna gå på några dagar. eller så blir det som att gå på styltor. stapplandes fram. nu har jag nog rivit ur hela garderoben. Jag äger fan inga snygga gå ut kläder. snapp.

men kvällen kommer bli grymmt rolig iallafall. tror det blir tegel. så därför måste vi festa hårt. för tegel fredagar brukar det eka i lokalerna. men det ska vi ändra på. bättre än att bli blöt av alla lökare.

roadtrip 'ala eriksson

Publicerad 2010-08-06 00:42:13 i Allmänt,

en riktig jäkla dröm dag har jag haft. åkte till landet imorse. drog ner till sjön i det underbara vädret. längesen jag hade en ledig dag med solsken. jag broder, hans två kompisar och Elin. vilket dunder gäng och vilken róadtrip. älskar verkligen att vara på landet. det gick verkligen inte bra för os dock. blev in bogserade av grannen två gånger för att "storbåten" gick sönder. sedan rodde jag sönder roddbåten! kvällen slutade med ett händelserikt parti pluump. tack för dagen och trevligt att träffas alla fina människor. Elin vi ses i vinter och hemsedal!



babianen ligger i sängen och lyssna på chraa.

Publicerad 2010-08-05 03:43:08 i Allmänt,

åh vad jag är äckligt hårig just nu. vet inte riktigt om jag orkar vänta på att vaxa mig. det är galet att vänta på att håret ska växa ut. nu har det gjort det och det är HÅRIGT. överallt! usch. do you wanna be an indien. no not if ther are hairy!


kan man vara såhär hårig?!

WAKA WAKA

Publicerad 2010-08-05 03:25:06 i Allmänt,

att ligga i sängen med laptopen i knät. kan vara bland det bästa. det som kan vara lite mindre kul är att vara vid tegels murar nykter. det finns så mycket dregg. men vi klarade oss bra. tillslut fick jag ut mina pinglor, Valeries kusin, Alex, Filip och Sebbe-viktor. alla ihopträngda i pappies volvo V 50. det är inte ens tillräckligt med plats för fem. men alla har överlevt både åket och dunka musiken. man åker nämligen på egen risk med mig. som vanligt blir jag så inåt väggarna pigg när jag kommer hem efter att spärrat upp ögonen i några timmar. imorgon bär det av till landet för att wakeboarda. Elin, broder och två polers till bror. då är det tusan fest. kanske TTTT! man vet aldrig vart när hur varför det slutar.

hela drösen var där, men vart var du!?

Publicerad 2010-08-05 00:47:20 i Allmänt,

det blev panik åk till jobbet idag. som vanligt. vid kvart i två satt jag fortfarande i soffan med pyjamas och chattade med Woodhouse, som btw kommer hem på tisdag. lovely. tänkte börja göra mig iordning. kolla kalendern på skoj för att se om jag verkligen började halv tre. och självklart var det inte så. 14.00. HETS. japp spurtade runt hemma och hade ingen koll alls på vad som kom med till jobbet eller inte. gav mig ut i regnet och kom fram 14.13. ganska bra jobbat. räddningen till middag blev att en kund, som så många gånger annara, hade plockat en exotiska frukter påse och sedan ångrat sig. det brukar alltid vara sånt jag inte kan äta. men denna gång BARA Valnötter. trodde aldrig jag skulle säga detta om kunder som gör så.
- T A C K du underbara kund som gav det lilla extra till min middag.

det belv en visit i friffes underbart mysiga lya i näsbypark. träffade en hel drös med mysiga människor. nu sitter jag och väntar på att pocka upp Valerie och Tusse på Tegel.

jag hoppas dagen kommer att stanna högt uppe på listan så jag slipper ha en liknande dag igen.

Publicerad 2010-08-04 13:15:04 i Allmänt,

hej dagboken.
jag måste bara berätta om i måndags. det är en dag som ska upp på listan som en av de klantigaste dagarna i mitt liv. jag var bara allmänt halhänt. första offret blev ett yoghurt paket på jobbet. splasch. det är inte så lätt som man tror att torka upp yoghurt. jag tycker jag borde ha lärt mig de rätta knepen. sedan for ett jästpaket ut över hela golvet. lukten förföljde mig hela dagen. usch att lukta jästyoghurt. 3:a ett tappat juice paket. 2 liter. över hela mejerigolvet. självklart går paketet sönder. enbart för att jag tappar det. visst människor kan tappa saker men de brukar sällan gå sönder. bara för mig. men jag lyckades tappa. få se nu. ca 7 andra saker på jobbet den dagen men de gick inte sönder. ganska bra odds ändå. men än är dagen inte slut. linnéa går för att äta lunch. tar fram sin soyghurt. blandar om lite som man ska. men jaha det är/blir hål i botten. WTF. under hela dagen hade jag bara målat golven med diverse saker. jag trodde jag klarat av att hålla mig ren. men icke. nu var det soyghurt över hela benen. suck. det blev inte mycket till lunch den här dagen.

åkte senare på dagen och handlade på Willys med bror och Elin. har svårt att tänka mig att min bror kommer sätta sig i bilen med varken mig eller Elin på ett tag. vi höll på att krocka ett antal gånger. tog en drive på donken. jag tappar in läskhållaren med muggarna i in i bilen på broder. bra coca cola i bilen. samma händelse händer sedan en gång i köket och en gång i soffan. har ni inte lärt er att jag inte får ta hand om såna saker. tappade ett glas. krasch. en ljus hållare i golvet. duns. ställde ett vattenglas på soffarmstödet. (jag borde ha lärt mig att jag inte kan göra det) kommer ut från toa sätter mig ner. jo nu vet ni vad som händer. spiller ut glaset. inte bara på golvet denn gång. utan över min dator. GAH. den här dagen tog aldrig slut. den liknar dagen då jag hade ner tre torn av baguette kartonger. varav ett höll på att landa på peter flodby. samma dag mosar jag honom me en frysbur mot melonbänken. det är en mild dag i jämförelse. men det visar att min tid på ICA borde vara över.

det är bara 4 veckor kvar sen drar vi. fattar du torkel. 4 VECKOR!

im not allone on the road of klantigness!

Publicerad 2010-08-04 12:54:15 i Allmänt,

broders flickvän är back in town. jag tror jag fått den storesyster jag alltid velat ha. vi är galet lika på många vis. särskillt de dragen som hör till våra svagare sidor. jag är inte ensam i världen gott folk. det ska ni veta.

Idga har jag sovmorgon till halv tre och det har aldrig kännts så skönt. visst man gör inget vettigt på hela dagen fram tills dess. men vem har sagt att det är dåligt. skulle inte kunna ha det skönare just nu. igår bar det av till näsbypark och Lüppert för mys med några av de forma klasskamraterna. Elsa, Snygg-Jimmy, Lüpp och johanna. men vart tog larsson vägen. du har gått upp i rök min vän. det var stämning. tända ljus. catching up moment. inget hade kunnat fucka modet den kvällen.
så nu sitter jag här och målar mina naglar. kan inte minnas sist jag tog mig tiden till att fixa till de stackarna.

nu kan jag inte förstå hur jag tyckte det var så kul att jobba!

Publicerad 2010-08-02 21:33:37 i Allmänt,

jag trodde jag skulle tycka det var roligt att komma tillbaka till jobbet. men nu när jag har kännt på hur det är att vara ledig. gah vad jag inte känner för att jobba. jag vill ligga under en filt och höra regnet piska mot rutan och taket. kunna göra exakt vad jag vill när jag vill. eftersom alla snart flyttar också vill man ju hinna träffa alla också!
igår hade jag en dröm mysig kväll med torkel. gick på promenad i en och en halv timme och sedan lagade vi super mat och såg på alice i underlandet. eller ja therese kollade och linnéa såg en tredje del. max. hopplös jag är att kolla på film med.

varför kommer det fina vädret nu för

Publicerad 2010-08-01 08:45:51 i Allmänt,

Det är som vanligt helt fantastiskt att bo i skärgårdsstad framförallt när man ska hem från jobbet och bussarna går extremt ofta. antingen går bussen 16.20 som jag då missar med 20 minuter eller så väntar jag 2 och en halv timme till 18.50 bussen!! VAD HAR VI I SKÄGGAN GJORT ER SL?!

Kul att det blir fint väder första dagen när man är tillbaka från semestern! Jag måste ha gjort något riktigt ont mot någon.

Jag har dock haft en helt fantastisk semestervecka! Har gjort precis det jag velat! Det kan man göra om det är dåligt väder för då har man inga måsten till något!

Hallå åkersberga

Publicerad 2010-08-01 01:36:38 i Allmänt,

Precis kommit hem från hallå åkersberga. Det var riktigt mysig stämning.
Vi satt med ett gäng vi kanalen och mös! Har hängt med Sofia hela kvällen! eller ja. det var tanken. vi blrjade och lsutade kvällen med varandra.
ÄLSKAR DEN KVÄLL!

Undrar hur Tusse har det går inte att få tag på!

   
<3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela