Lev livet du älskar

Söndag Annandagen

Publicerad 2010-12-27 00:31:25 i Allmänt,

Vaknade på det bästa sättet jag kan tänka mig. I armarna på pajjasen Andreas Sköld. Har inte gjort många mer knop än att löka i sängen framför bra filmer, käka pommesfrittes, glass och spelat tvspel. En helt underbart skön slappdag tillsammans med en galet fin människa.

4 dagar kvar som tonåring!

Lördag , Juldagen

Publicerad 2010-12-27 00:22:47 i Allmänt,

Ledig lördag med skridskoåkning med Joanna och Anna. det måste göras oftare, det var sjukligtt kul. soom att vara barn på nytt och babi på hal is. måste dock ge cred till oss för att vi var gudomligt bra på att "grilla". Mysjul på kvällen med Yoggan, Frida, Torkel, Natha, Tosse och Mickis. Fick ett röttläppstift av Friffe som jag konstigt nog stod och grämde mig över tidigare på dagen för att jag inte hade. Ödet utan tvekan ja! Kvällen avslutades i Joannas lägenhet innan det bar av till Tommys. det är verkligen så jag trivs en utekväll. Nära dit. man stöter på massa människor, kan röja gärnet och sedan går det fort att ta sig hem. Hade en riktigt bra kväll med massa dans och roliga människor.








Julafton

Publicerad 2010-12-27 00:22:04 i Allmänt,

Jag hade inte så värst mycket förväntningar på denna julafton. Broder och kusinerna är ju inte hemma så det blev en dag med gamlingarna. Men hur man än firar jul är det inte mänskligt att gå upp halv sex för att jobba i 8 timmar. Man vill vakna på julaftons morgonen, chilla och mysa runt! Men så när jag kom hem blev det till att äta massa gottis julemat och Julmust. Somnade i soffan framför kalle. Bara det är en katastrof att vara för trött för att se på Kalle. Julklappsutdelning och julmys i soffanmed mormor, morfar, morbror, mamma, pappa, farmor och farfar. Det blev en riktigt mysig och skön julafton. Aldrig underskatta sina härliga och lite smått förvirrade gamlingar.

dan före dan - jag är din snälla taliban

Publicerad 2010-12-23 22:47:30 i Allmänt,

Pms, en ny finne och pencilin igen. ibland är det svårt att hålla ett leende på läpparna. jag r trött på det nu. Men det är bara att gilla läget så varför locka fram sura miner?! Träffade valerie och Lisa igår. fan va ni lättade upp min dag. helt underbart. har fått träningsvärk i benen från att springa på jobbet. det r verkligen hets mycket folk ute i sista stunden. Fan va alla ska äta mycket mat i jul. Däribland jag dock. fick försmak på julmaten och klappar idag då vi firat jul med grannarna. Fick en parfym av gudfar och hemmastickade sockor. det var super mysigt eller ja mysigt är nog inte rätt ord, spårat är nog bättre. märker vart alla konstiga gener kommer ifrån i alla fall. glögg och massa mat, skule kunna tänka mig julskinka alla dagar i veckan tack. nu sitter jag och nöter Sean banan, gott nytt jul, som sitter fast på hjärnan. den förgyller dock mina dagar med sång och dans. I natt sov jag riktigt jäkla drömbra hemma hos min tok. För er som inte vet vem han är går han ibland under nicket rödbrallan eller enklast Andreas. Du är min pajjas. Är det okej att vara spritt språngande galen i dig?!

Ho ho fira jul med Sean banan!

    

exscuse moá

Publicerad 2010-12-19 22:32:57 i Allmänt,

helgen flyger fram, tiden flyger fram. snart varit hemma i två veckor. om en vecka har julafton varit och om 2 veckor är det år 2011 och jag kan glida in på systemet när jag vill! jobbigt. ligger nerbäddad med duntäcket i soffan och tittar solsidan. bästa programet på länge. eller vad säger vi! att gå hem från jobbet en söndag för man är förkyld. då är man bra förkyld alltså. näsa rinner och det är bäst att hålla sig utanför 2 meters radie från mig när jag nyser. Ischlo Pischlo!
Mys pys dag efter jobbet igår. Skulle handla juklappar med Andreas men insåg att jag inte behövde köpa några. Så vi mös runt i täby och höll oss borta från Julhetsen. Skulle klassa mig själv som den lyckligaste tjejen för tillfället. Ser fram emot veckan. Massa mys med vänner och min pajjas!


So Long Motherfuckers!

Fredag ska man skratta eller gråta

Publicerad 2010-12-17 22:29:20 i Allmänt,

nu får det vara nog. i natt vill jag sova. kom igen då låt mig bara få sova lite. i alla fall mer än 4-5 timmar. Dagen idag har varit skrattretande och förjävlig. magen skriker, klantar mig, allmänt trött pga sömnbrist, dagen börjar med att springa till bussen aldrig bra start och nu en ny JÄVLA finne som jag hoppas inte blir en gertrud nummer 3. då skjuter jag mig. utan att tveka. tur att det blev en dag på bio i stan med Kusinerna. älskar er mina spårade fän!

Imorgon blir en bra dag det känner jag på mig!



Vart håller du hus Pajjas?

Äpplet gör mig galen

Publicerad 2010-12-14 23:39:09 i Allmänt,

Hur skönt får det lov att bli att ligga kvar i sängen till halv ett och bara mysa. typ lite för skönt. ville inte röra mig ur fläcken på hela dagen men det blev en tripp till berka - bellosch i jakan och massa mys. Vi är nog lite för lika du och jag. lite randåm så att säga. Gosade även med Nova min 5 månader gamla tjockis bebis. ge mig en liten parvel att gosa med jämt! Borde vara trött efter 3 timmars sömn i natt och de senaste 5 nätterna. Varför vill du inte att jag ska sova gud!?
Markoolio och hans musikvideor i mitt hjärta!

Bubbelbad och hoffe

Publicerad 2010-12-13 22:47:04 i Allmänt,

Sitter och lyssnar på Hoffes nya album efter att ha ätit svin god tacos. har druckit två koppar kaffe idag, vuxen poäng Ja. snart kammar man in lite vuxen poäng av att fylla 20 också. 
Spelade rita och gissa med mor och far efter middagen. Det var länge sen jag skrattade så mycket att jag fick ont i hela kroppen. Ni är störda i huvudet. känns lite bra att veta vart allt kommer ifrån. dröm kväll på enoc 7.
även råttbra album av hoffe!
Ska hoppa ner i ett skumbubbelbad! (Blev inget bad, höll på at bli översvämning och varmvattnet tog slut är det verkligen min dag idag!?)

Back on track!?

Publicerad 2010-12-13 21:09:46 i Allmänt,

Första dagen tillbaka på Ica, det kändes konstigt roligt och as förvirrande började lökigt med 10 timmars pass. Men har varit på topphumör hela dagen så tiden flöt på fort. Det är kul att vara lite nybörjare och lära sig nytt. En del kunder fick nog lida lite för att jag är tillbaka men ingen kom till skada så vitt jag vet i alla fall. det är skönt med ny och fräsch butik och ja har verkligen saknat en hel del av mina kollegor. Kul att ses igen..

I natt kunde jag äntligen slappna av och sova gott! Hade en underbart bra söndagskväll!

Första söndagen på 15 veckor

Publicerad 2010-12-12 18:46:35 i Allmänt,

Jaa nu har första helgen gått hemma och den har varit dröm bra. Har inte haft en söndag på 15 veckor för alla dagar har varit lördag!! 
Igår spenderad jag dagen med mys hemma och njuta av att bara sitta ner och andas ut lite.  På kvällen kom alla tjejerna hem hit och vi hade en riktigt mysig kväll! Har saknat er och det var helt underbart att träffa er igen!
Idag blev det brödbak och mys i stan med Elin! <3

Jul Jul Strålande Jul

Publicerad 2010-12-11 01:29:06 i Allmänt,

Älskar julen, Snön och till och med Kylan. Mor och jag hade en fantastisk dag på Ikea, Julmarknad i gamla stan och mys middag. Läkar besöket hade jag kunnat vara utan men jag tror min besökare håller på att försvinna! Tack Gode! Berga natta kryllar verkligen av fjortisar, men brända mandlar är alltid gott. dock tror jag inte magen tålde dem. för den skriker ordentligt. Det blir en lång natt. Så det är tur jag har julpyntat rummet med rött, tomtar och oändligt med levandeljus. Så en lång men varm natt. Som Peter Jöback sjunger så fint i mina högtalare Jul Jul strålande Jul. just nu är stämningen på topp..

 




god morgon skäggan

Publicerad 2010-12-10 08:13:21 i Allmänt,

Jag älskar att det är snö och svinkallt.  Det är så jäkla fint att gå ute och man blir lite rosig om kinderna. luften är frisk. Mörkret kan vara det mysigaste, man går upp och äter frukost med tända ljus. snart måste jag åka pulka och leka i snön. Det var riktigt skönt att sova i sin egna säng, med lakan och ett duntäcke att gosa med.
idag ska jag och mor åka in till stan på Julmarknad. wollie bollie :)

nu börjar jag bli orolig för vad det är som har invaderat mitt lår. det blir besök hos doktorn som säkert inte kommer kunna göra ett skit. Wihoo va roligt.

vackra rara underbara

Publicerad 2010-12-09 23:47:22 i Allmänt,

Har haft två helt underbara dagar. Igår baka med Torkel, kan inte påstå att vi var de bästa på att kavla pepparkakor. glutenfritt blir ju inte heller alltid som det ska. Men det blev iallafall några kakor och lussebullar :)
Kvällen blev det middag med Mika och Sofia och sedan gjorde vi en visit på Tegel. Som vanligt träffar man på berga folket där. kul att se lite bekanta ansikten och underbart att träffa mika igen.
ett gott skratt förlänger livet så tack för att ni gör mig lite äldre :)
Sov hos Sofia, mysigt. det känns fortfarande inte alls kul att gå och lägga sig själv på kvällarna. Kan vara därför jag är uppe nu och gör allt för att inte gå och lägga mig. <3 The Notebook

Idag har jag suttit hos Karin i timmar och fikat och babblat. den brallan drar till frankrike och alperna imorgon. inte alls avundsjuk, inte ens lite granna. Ha det super vännen, det var riktigt kul att se dig igen.
Nu har jag precis kommit hem från Tibbleteatern efter att ha kollat välgörenhetsgalan och träffat min pluttis Frida Boris bogren, Yoggi, Natha och Sara. Overkligt att återigen vara hemma. det slår mig lite då och då. men det känns så skönt när man får träffa er igen, tack för en mysig kväll! 
 

 

   


Fiffie..

Publicerad 2010-12-08 08:34:08 i Allmänt,

Träffade Sofia igår. Behöver inte säga mer än att allt var som vanligt och det var inte tyst en sekund.
JAG HAR SAKNAT DIG!




Snö, Kyla och hur ska jag få plats med allt i garderoben!

Publicerad 2010-12-08 08:27:48 i Allmänt,

Sista tiden i Thailand var svinigt jäkla bra. Bangkok blev sista stoppet med Hotell, rooftop pool och galet med Shopping på marknaderna. Så nu måsta jag utöka till en ny byrå.  Har inte kommit in i tidsrytmen än sov 2 timmar på 45 timmar och ändå vaknar jag 7 i morse, ska det vara helt okej?!

Nu har jag varit hemma i ett dygn. Känslan går inte alls att beskriva, konstigt att helt plötsligt vara hemma, känns som vi varit borta i två veckor. jag älskar att det är snö, julpynt & svinkallt. Att kunna ta upp mobilen, ringa någon, smsa utan att det kostar shortan. Sprida ut allt på mitt rum utan att behöva packa ihop allt efter två nätter. Slänga mig på min nybäddade säng och inte få ryggskott. Öppna ett fullproppat kylskåp och äta vad jag vill.

Men det känns tomt och som vanligt att sitta här på sitt rum igen. får lite smått panik av varje tyst sekund. Har inte vant mig vid att vara ensam och utan något att göra. var inte bra på det innan resan så det är inte lättare nu att ignorera stilheten. Torkel vart är du, hur ska jag nu veta om jag har med mig allt, koll på allt. Det är inte lika kul att göra grimaser i luften och inte få något tillbaka. Men idag ska vi, jag och min vapendragare Julbaka, eftersom vi är de enda som är lediga och vi har vart ifrån varandra ett dygn redan vilket inte hänt på 3 månader!
 

Koh Phi Phi

Publicerad 2010-12-02 09:54:24 i Allmänt,

Nu ar det fan inte langt kvar! fem dagar..
Jag vill verkligen inte vara en veiner sa har i slutet av resan men just nu regnar det, tvadagar i rad. Jag har fatt en till CP infektion som ser forjavligt konstig ut och plagar mig bajsolle mycket. Skulle ta smartstillande haromdagen vilket rakade bli tva citadon som man blir lite smatt drogad av bara man tar en. Den kvallen slutade med en drogad linnea.
Sa nog med negativitet. Vi har det galet bra vi fyra tjejer, sunkar ner vart rum med saker overallt, gar till var restaurang dar vi ar stammisar och ater gott och billigt. Dricker drinkarna och bucketsarna och njuter av fireshower och dans pa stranden. Som man ska vara pa semestern anstranger vi oss verkligen inte mer an nodvandigt. laser boken pa stranden. Idag kampade vi emot duggregnet och lag kvar pa stranden. Gor vad vi vill nar vi vill och njuter till tusen! Gillar livet just nu :)

Tro det eller ej men det ska bli skont att komma hem. Langtar efter er alla sma snuttisar! Och Sofia grattis till korkortet, kommer hem den 7:e 6 pa morgonen valkommen till arlanda och hamta mig! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela