Lev livet du älskar

GRATTIS

Publicerad 2009-12-30 00:42:09 i Allmänt,

Mitt år som 18:åring

        
                                         
                                                        
            
                         


 




29 dec 09

Publicerad 2009-12-29 23:58:32 i Allmänt,

Underbara du, riktigt skönt att ses igen!

Träffade Hannie igår. åh fina hannie. länge sen. länge sen med många av mina vänner.
imorgon ska jag leka James Bond med massa goa människor!!

Skönt att avsluta det gångna året på ett bra sätt. tänk att det blir så varje år, det är nog inte så dumt att fylla år så här sent. eller så kanske jag inbillar mig.

Jul..

Publicerad 2009-12-25 23:21:20 i Allmänt,

Ligger i min mysigt trånga säng i norge. Hemsedal. Mitt kall här i livet är för tusan att åka skidor, det är så jääkla skönt och befriande. Dock lurade broder ut mig i den branta offpisten idag, scary, men det gav en dunder kick när man kommit ner. pudersnö finns det gott om här i hemsedal. gött. Nypistat till kvällsåkningen och nysnöat puder på morgonen, jag tror jag längtar hem asså framför allt till jobbet... NOT! 
En sak är säker, Julafton kunde inte ha firats bättre! Punkt 

(ok lite hemlängtan har jag men av andra skäl)























Quote

Publicerad 2009-12-20 15:26:28 i Allmänt,

                 -Han är snygg han verkar fyndig. 
- Vi går till fyran.
                 -Åh kolla vilken söt bebis bara en vecka gamal. -Åh fortfarande kladdig.
- Den här helgen skall vi undvika stress tjejer. Som typ åhh Mjööööööölk, Smööör.
-Vi köper en gran och tar med hem som specialbaguage. - nej de blir så barriga då.
-Nu knäpper jag upp byxorna. - Ja gärna för mig.. Lisa har verkligen knäppt upp byxorna.
-Lisa det är lugnt du är nyäten.
- Köp Sex Köp Sex.
-Jag tänker inte lyssna på dig hör du det.
-Ta i trä, ta i Lisas huvud, nej google det är mjukvara. (Fuck google ask Lisa.)
-Den var stor. -Men vi tar den, Sarah kan behöva lite sallad.
-Lisa när du pratar måste du få friktion i käken. 
- Kolla hon fick duvskit i håret.
- Gandalf Road, aaaandahalf road.
- Jag vill vara som Linnéa
-Åh min påse har hållit, Men gick sönder när vi klev av sista bussen.
-Slumm vägen till toan på donken.
- Hemvägen blev Lisa visiterad och knarkcheckad väska.
- Smull fockat här i London
- Jag fick ett rycko lus
- LET IT SNOW, LET IT SNOW, LET IT SNOW!

4:e advent

Publicerad 2009-12-20 15:07:03 i Allmänt,

Jag äälskar snökaoset det är helt underbart att det är mycket snö. Men det finns självklart nackdelar vi är så gott som insnöade.. skulle till morfar men det är ingen idé att ge sig ut på vägarna. Andreas kom inte ens 1 meter innan han körde fast så det är nog bättre att stanna hemma.

Skulle även vilja träffa mina IHL vänner som det var jätte länge sen jag träffade, men det går inte så bra för de är långt borta. Ska nog ut och leka lite i snön nu iaf! 

Jag sakar dig! <3

God natt

Publicerad 2009-12-20 05:07:35 i Allmänt,

Nu får det vara slut på de här sena nätterna. Måste orka morgondagen. Ska åka och Fira morfar som fyller 83, tror jag. Det är inte morfar som är intensiv tro mig, det är min kusin Sebbe 9 bast, som typ längtat ihjäl sig efter mig, åhh ont i hjärtat, han ringde idag och lämnade ett meddelande på mobilen, det värmde gott om nosen. Vi ska nog åka pulka och slänga oss i snön!! Ihhhhh! (Ja jag fyller 19 om typ en vecka!)

God natt pussen.

- glöggbröd, Ivve och snöstorm

Publicerad 2009-12-20 04:14:10 i Allmänt,

Har bakat och stått i hela dagen, glöggbröd och marmelad som julklapp. 

På eftermiddagen var det Lilla julafton! :) Super mysigt med en del av grannskapet.. Drodir var ju tyvärr inte med eftersom den bajskorven är i Norge och har det bra. Ska dock inte klaga, det är DRÖM här hemma. älskar snön och snö kaoset! kvällen löpte på bra med massa god julma, åhh skinkan är den bästa tvåa leverpastej, hur kommer det sig att pastejen blir mycket godare på julbordet?!?! mysterie. som jag inte tänker lösa utan bara acceptera. Ivve var julklappsutdelare, en 65 årig pensionör som innan han delat ut packeten står och öppnar de och pratar som en fem åring. Han tar över rollen efter min bror helt enkelt ;D

Har just precis skjutsat hem Wikströms kompanjoner till sumpan i detta kaos et tog 3 timmar på en höft skulle jag tro. Snön verkligen väller ner och man sitter intryckt i framrutan som en kärring för att se något. några kronor rikare blev jag i alla fall. det kanske blir en nyårsklänning ändå.


London!

Publicerad 2009-12-18 23:49:34 i Allmänt,

halloj :D är det inte underbart att komma hem igen till detta fina Winter wonder land! :) det var det bästa avslutet på vår underbara London resa. Ville inte komma hem men med det här vädret skall jag inte klaga. utan njuta av vädret och vår resa vi haft.

Fredag resa till london. kom fram vid ett till lisas faster. Gjorde inte mycket mer än att gå och lägga oss.
huset vi bodde i var så typiskt engelskt. Byggt på höjden. 5 våningar med typ två rum på varje våning. mysigt.

Lördagen: först av allt skulle vi åka och träffa karins syster, Sarah. det gjorde Karin om möjligt på ännu mer strålande humör. Sen bar det av till notting Hill där vi gick på portabello market. Jätte mysigt och lite shopping. värmde oss med en kopp på starbucks. vädret var helt perfekt runt 7 grader och strålande sol. På väg tillbaka till Sarah blir jag riktigt kiss nödig som nästan bara jag kan bli, åkte i en haltimme innan jag hittade en toalett. Det var sååå skönt och jag blev gamla vanliga Linnéa igen efter att ha släppt på trycket. ni vet vad jag menar. annars fråga lisa och karin. Linnéa:"jag måste på toa!" Lisa "Ja men vi hittar nog en snart"  Linnéa "Nej asså jag måste på toa NU!! "
lagade mat och förade hemma hos Sarah i hennes lägenhets rum. Sedan bar det av till Cocco, en ombyggd teater som nu var en sjukt stor klubb.
efter en lång resa hem, som orsakades av att hoppa av på fel busshållsplats och gå barfota på glas eller i höga klackar kom vi tillslut hem till den goa sängen. 

Söndag innebar att återställa sig efter lördagskvällen och gå runt och strosa på stan och lite sightsing.
en grej som följde med hela resan var att inte en ända idiot i London har hört talas om Glutenallergi, "what?! bread without weth, is that possible?!" Haha så jag har levt på kött från donken och ceasar sallad. Fridays med lite drinkar och en bluespub gjorde vår söndagskväll. 

Måndag: upp tidigt och duscha och äta en bra frukost för att kunna shoppa loss hela dagen. det var dagen då linnéa och karin skule stå för att hitta vart vi skulle åka och försöka leva upp till Lisas kunnighet. Första stoppet blev primarket på marple artch, där vi blev kvar i två timmar och shoppade ett antal kassar. kassar som vi senare upptäckte var värdelösa för de gick sönder stup i ett. next stop pizza hut och en ceasar för att ladda batterierna. sedan H&M, Top shop, Urban outfitters.. det blev allt vi hann med innan vi skulle bege oss till Musikalen i Victoria. WICKED :D .. 
Om ni någon gång ska kolla på en musikal och tidigare har sett Trollkarlen från OZ så kolla på den här underbart bra musikalen. 
Efteråt sjönk vi ner i varsin fåtölj på en pub och avnjöt en öl, cider, (det är vete i öl :O) och babbalde.  
hemresan var på väg åt rätt håll men vi hamnade i gettot. men som tur var var vi i London där bussarna går väldigt ofta, på natten var 25 min. :D Så vi kom hem efter lite om och men..

Jag älskar londons lokaltrafik, på dagarna går bussarna med 10 mins mellanrum och undergrounden går var 3:e minut.  
väl hemma hos lisas faster erbjöd spisen lite ägg och bacon.

Tisdag var enpackningens dag, vi höll tidsschemat suveränt.












Julgodis

Publicerad 2009-12-18 00:50:08 i Allmänt,

... ikväll har jag och andreas bakat julgodis i mängder, blev precis klara. eller nästan klara.. =)

torsdag

Publicerad 2009-12-10 21:49:21 i Allmänt,

Japp jag visste det att när jag köpt en ny mp3 skulle jag hitta min Ipod och jag hade rätt. skulle ta hem och tvätta mina kläder, och då ser jag att hörlurarna hänger ner från hyllan och där låg den! welcome to my life..



Imorgon om typ exakt ett dygn bär det av till London, it's gonna be legendary!
Har precis packat klart och ska hem till Andreas nu. :)



So long suckers ;)

sena nätter

Publicerad 2009-12-10 00:43:27 i Allmänt,

men åh nu blev det så här sent igen. sitter vid dator och fipplar en hel del inför alla julklappar. Det är för lätt att fastna men idag ska jag nog gå och lägga mig nu och inte kl 3. Det är som susan sa, väldigt mysigt och rofyllt att vara uppe sist. ledig dag imorgon.. men det finns alltid ngt kul man kan göra! :) tex. Träna på morgonen.

Det är ok att tycka att jag är en torrboll.



Pigg?

julebak

Publicerad 2009-12-09 01:34:56 i Allmänt,

Hemma hos familjen Henningsson var det fullt ståhej med julbak denna tisdagseftermiddag. Lisa och Linnnéa bakade och stod i medan alla miljoner juletomtar runt om i huset stämnde in till den ljuva julmusiken.




igel

Publicerad 2009-12-09 01:33:28 i Allmänt,

Denna helg rullade verkligen på lite för fort. Men nu är det inte långt kvar till london! Mys.
Har hittat på de ultimata julklapparna i år. galet bra! Det innefattar mycket pyssel vilket jag tycker om. Knepa och knåpa.

Jag kanske blev sugen på att baka igelbröd, kanske.





Paj..

Publicerad 2009-12-02 21:55:02 i Allmänt,

Jag är ensam hemma och har precis vräkt i mig lite för mycket av min egengjorda kycklingpaj. ligger på rygg och kvider av mättnad!

bajs

Publicerad 2009-12-02 01:18:55 i Allmänt,

borde inte få leva med mig själv just nu. tog sönder min hårddisk häromdagen inte för att jag tappade den utanför att det verkar vara ett moln av otur som snurrar runt omkring mig. ville ladda in musik på min nya mp3.. men icke!!

ett av Linnéas verk.


tappade tandborstmuggen vilket gav sina följder..

Mysdag i stan

Publicerad 2009-12-02 01:13:50 i Allmänt,

Stockholm är riktigt mysigt vid juletid framförallt en dag som denna. jag och lisa strosade runt efter julklappar. det var julbelysning och mysiga julstånd som fyller ett lugn inom mig. lukten från brända mandlar ligger som ett os över hela stan. Shoppade en del, födelsedagspresenter till min bror. Inn och finn en mys pysig boutike på gamla brogatan som har allt i princip, inom inredning och finess. Köpte lite verktyg till köket inför hans tripp till Norge. köpte även presenter till mig själv, en ny mp3 eftersom min verkar ha gått upp i rök! Jag hatar det, så Onödigt.

vi hann även med att titta på eftermiddagsbio, som egentligen var vårt mission för dagem, gissa vad vi såg...
New Moon igen. Denna gång med plussstolar och nästan tomt i salongen. Bredde ut oss och låg som hemma i tv soffan. Soft. den här filmen blir min årets film! Utan tvekan! med risk för att låte som en 14 åring men jakob är såå snygg!! filmen ger en rysningar i hela kroppen!

Åt min sista måltiden med min bror på ett tag.. kommer sakna dig crazy person! Det blir liksom inte lika roligt här hemma! ha det gör bra!! Ses till jul.  

Åkte hem till Flisan och träffade Elin Elsa Flisan och Fanny, även om visiten varade en kort stund så var det värt allt. till och med min onda vurpa på trappan. Lycka till i Stöten Flisa!
Hoppas även att vår fina Lüppert har det wuderbaum i Sydafrika.

Nu ska jag ta mig en pepparkaka, lite te och inleda min läsning av breaking dawn.. Lovely
(åh kommer att tänka på frida nu.. Lov3_ly @ pa tider det!)

Charma mig med ditt leende..!










Bästa parkeringen på långtiden!




incheckning

Publicerad 2009-12-01 08:45:11 i Allmänt,

igår kväll planerade vi inför London och checkade in på ryanair! nu känns det riktigt nära. Nästa fredag drar vi! 
har bestämmt oss för att ha en resväska dit och sedan två hem som blir fullproppade med julshopping!!
Idag ska jag och Lisen in till stan och titta runt lite och vid 15.00 blir det New Moon! Det ska bli underbart!

Ligger och väntar på Andreas som ska köpa massa förkylningssaker på apoteket.. Får "panik"över andreas snuva och min hosta!

Ciao belo!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela