Lev livet du älskar

VEM ÄR JAG?!

Publicerad 2010-05-17 22:50:47 i Allmänt,


Jag gilar verkligen att göra dessa test på internet för att se vem man är.
Denna gång handlade det om vilken semestrare man är.
De hade lite svårt för att placera mig. 

Backpacker-Bea

Backpacker-Bea

Du glider omkring i haremsbyxor, surftröjor eller endast badkläder med dreadlocks, huckle eller skitigt hår hela året och drömmer om nästa resa, nästa vinter, nästa gång du får träffa alla andra öppensinnade upptäcktsresande i Sydamerika... Du återvänder alltid till samma platser med jämna mellanrum. Den lokala prägeln är bartendern som du redan känner på den "genuina" baren med hängmattor som kränger Corona och Sol. Under året bor du hemma hos dina föräldrar för att spara pengar till nästa resa.

Extreme-Erik

Extreme-Erik

Du kommer inte hem från en semester utan att ha blivit ärrad av stammen vid Uluru, fått denguefeber och blivit avsläppt av en taxichaufför flera hundra mil från närmaste by. Du förstår inte hur man kan upptäcka ett land utan att skaffa sig skoskav, arbeta som volontär i ett barnbyprojekt eller en soluppgång från Ayers Rock? Resandet är inte komplett för dig förrän du befunnit dig öga mot öga med en giftig havsorm, skumpat på en fruktansvärt obekväm buss genom hela Australien och missat flyget hem för att din surfingbräda inte gick att ta som handbagage. Det är helikopter till alptoppen som gäller för dig och en bra "energishot" blandar du med 50% blod och 50% adrenalin, då håller du dig vaken. I alla fall fram till After Skin.

Husvagns-Håkan

Husvagns-Håkan

Myggen stör inte dig. Varför ska man åka utomlands när man kan stanna i Sverige? Allt finns ju här. Blått hav, skärgård, klippor, bad och storstäder. Oändliga möjligheter. Du packar gladeligen in familjen i husvagnen och styr kosan mot Pite havsbad. Sedan ner mot Lycksele där det finns äventyrsbad, det tycker ungarna om. Dessutom finns ju utländsk mat här - kebab, kinarestauranger, sushi och nu även fryspizza på Konsum. När förtältet är monterat sätter du igång grillen och sliter fram bag-in-boxen för att ta ett glas vin mitt i veckan – det är ju ändå semester.

 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela